Oh My God............!

J To The Lo

New member
Oh My God............!

כמו שכולכם יודעים אני לא מאמינה באלוהים אבל אם השמועה הזאת נכונה אני אתחיל להאמין שכן.. מתוך עיתון פיוז של השבוע: שוב מדברים ידידיה של ג'ניפר לופז הלשינו לצהובונים שהיא שוב מהדקת קשק עם אהובה לשעבר פי דידי וזה בעקבות הרכילויות על בילויו של בן אפלק במועדון חשפניות בקנדה. ג'ילו דווח,משוחחת ארוכות בטלפון עם פי דידי שמצידו משוכנע שהם נועדו להיות יחד. "תמיד אוהב את ג'ניפר,וכשיגיע הזמן,והוא יגיע, שוב נהיה זוג" פאף אמר. אז אני יודעת שיש מצב זה רק שמועה והיגיון בריא יגיד שאין מצב אבל לי זה עשה את היום..

לא יודעת, אבל

פיוז הוא המקור האחרון שאני הייתי מאמינה לו. אבל מה שעושה לך טוב, שיהיה לבריאות

QueIronia

New member
כמה דברים../images/Emo26.gif

גם אני ראיתי את זה, אבל אני לא מאמין לשמועות האלה...
שמתי
שהפורום התייבש, אבל אני מקווה שזה רק בגלל שביומיים האחרונים לוקח חצי שעה (במקרה הטוב) לפתוח פורום מסכן...

this is me then

New member
באמת נראה לי שבגלל זה

הפורום יבש.... או שחלק עסוקים כי היומיים הראושנים של הלימודים.......

QueIronia

New member
אני חוב שככה גם שאר הפורומים...

אני יודע שגם גולשים אחרים סובלים מזה, וזה כנראה בגלל שאתמול נפלה הרשת של
או משהו...

בן וג'ן מתחתניםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

ב14.10 חחחחחחחח לחצי משפחה שלי יש יומולדת ב14.10 חחח קישור למטה

Lopezit

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo6.gifיההההההה עשית לי תיום../images/Emo23.gif

איזה יופיייייייייי אבל אני מקווה שזאת לא סתם שמועה... וזה 4 ימים אחרי היומולדת שלייייי דרך אגב מתי המפגש פורום???

Lopezit

New member
ארז ../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

נעמה שואלת אם היא יכולה לבוא למפגש...

J To The Lo

New member
ארז לא מחליט....!

אני מחליטה! ילדה סתם... בטח שהיא יכולה לבוא יותר ראשלצ"ים יותר שולת

NoWords

New member
ראשל''צים שולטים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif

וארז כן קובע בכל מקרה אני רוצה לדעת
לא סוף העולם חחח.... *לא אעלב לקבל תשובת לא*

Lopezit

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif ראשל"ציים שולטים../images/Emo11.gif

QueIronia

New member
נראה לי שהתשובה שנתנה JT מספיקה -

כן היא יכולה, ואני באמת לא זה שקובע מי בא ומי לא...
אז נעמה
התשבוה היא כן

All I Have

New member
אההההההההההההההההההההההה

המושלמים שלי מתחתניםםםםם אני לא מאמינה אני לא מאמינה אני לא מאמינה אני לא מאמינה אני לא מאמינה טוב אני כן מאמינהההה יוווו אני כ"כ מתרגשתתתת אני חושבת יותר מג'ניייי איזה כיף הם מתחתניםםםםםםםםםםםםםםם
*הולכת לעשות טבלת יאוש*

All I Have

New member
אהה וזה ב-14.9

יהההה איזה כיףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

אם את כבר עושה טבלת יאוש

תעשי לי אחת ח15.9 אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אמאלהההההההההההה זה קרובבבבבבבבבבבבבבבבבב עוד 12 ימים יוצא Hey whateverrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr הסינגל המושלם שלייייייייייייייייייי אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא לא אכפת לך לעשות גם לי טבלה על הדרך נכון?? חחחחחחחח ושימו לב, מאט דיימוןןןןןןןןןןןןןןן יהיה בחתונההההההההההההההההההההההה *חחחחחחחחחח צפוי* ייאייייייייייייייייייייייי מתה עליווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו!!!!!!!!!!!!! ועוד לא סלחתי לך על: מור ובריאן=זוג חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח *הולכת לעדכן חתימה*

All I Have

New member
אז...אז...אזזזזז

תתחתנו בתאריך של ג'ן ובן המושלמיםםםםםם

J To The Lo

New member
אי אפשר...

1.היא עכשיו עם פאפי.....נו אל תהרסי לי 2.אני בדיוק בחופשה בתאריך אז היא צריכה להזיז את זה טוב יש לי הודעעעעה.. מי שהיה בצ'אט כבר בטח שם לב.. אז לאחר הפרידה שלי מהאקס..לפני שבועיים אני ואיתי נפגשנו..ואפשר להגיד שיש
אז החלטנו לספר לכולם...שאנחנו יחד כבר שבוע וחצי והסיבה שלא סיפרנו את זה..זה בגלל שלא ידענו איך בדיוק תקבלו את זה כל הקטעים עם הסיפורים שלי על תומר היו רק כדי להפריך כל רעיון כי ניסינו להיות מסתוריים..אבל לא ממש הולך לנו.. אז הוא לחץ..והנה אני מספרת.. אני ואיתי יחד...!

למעלה