oh my god...

oh my god...

hi everyone...the reason that im here is very simpel...i need help!!!! my mother in low in driving me crazy. let me tell you how it start...i meet my husbend 4 years ago. my hasbend came from a really close family...2 boys only. so the fact that they are a small family thats why they are so close. when we and him meet his mother was very nice to me but slowley she was being too nice ...she was trying to be too involve with my life...up to the point that she was trying to act like she is my one mother. she was giving me her old close - she thought my jeans look to old (i was 22 - and jeans were in style) she was telling the hairdresser(that was her frien what do do with my hair and paying for that) once i had a small fight with my parents ( which is very very normal) she told me that she will be more that my mother for me. she is very nice...but too nice. she can say something bad with a big smile on her face so she dosent look so bad when she say it. it makes me feel bad to say anything. after me and her son ( who i love very very much) got married it only gor worst. she started to put preasher of having kids...she would get upset if we woudent come visit 5 times a week of if got for bit we would see my parents more...the hell that we would go throgh... 8month ago i had my first dougter...she is the love of my life...and of cours my mother inlow too. when i was preagnent she used to call every day to see if im in labour ( god dammet in onle 20 weeks) she use to drive me crasy. at the hospital she was crying all the time , she felt like soon i will give her my one doughter and its all for her and only her. after 42 hours of labor when i hold my baby for the first time she came to me kissed me and say.."thanks for bringing me this baby"can you belive that bitch???????? since then my life is hell...she wants to come everyday..she calls every hour and she wont she the baby every day she think that me and my husbend dont like her anymore and dont want her to see the beby. when she is at my hous she dosent let me take care of my baby . she holds her and dosent let any one touch her. me and my husbent having a llot of fight over it and im tierd of that. my family is so amazing...never push too much...my mother is wonderfull she is there for me but she let me learn on my own...she is the bes grandmother. i dont want to devorce my husbend help me

sovlanit

New member
GOOD MORNING

SORRY FOR MY SPELLING MISTAKES. CONGRATULATION FOR BECOMING A MOTHER.I WISH YOU AND YOUR HUSBAND AND BABY ONLY AND ALL THE BEST. I BECAME UPSET BECAUSE -I GESS THAT YOUR MOTHER IN LAW IS TRYNG TO TAKE OVER ON YOUR LIFE. DOES YOUR HUSBAND KNOW.? HOW DOES HE REACT ABOUT THAT? I CAN ONLY WISH YOU THE BEST. THIS WILL PASS AND EVERYTHING WILL BE O.K. HERE IS SOMETHING NICE ENGOY IT. I WILL TRY TO WRITE AGAIN SOON. יוגה.

אני מקווה שאת יכולה לקרוא עברית...

אני מניחה שכן אם הצלחת להגיע עד לכאן אז תסלחי לי שאני לא כותבת לך כמו כולם באנגלית. הסיפור שלך עשה לי משהוא... אומנם אין לי חמות אך ראיתי את סבתא של אחותי (שהיא לא אותה הסבתא) מתנהגת כשהיא שם. כיום הילדה עוד מעט בת 8 חודשים ואני זוכרת שבהתחלה.. (אני לא יודעת מה קורה היום כי לא ראיתי אותה מאז כל כך) הייתה מחזיקה אותה ולא נותנת לאף אחד להתקרב אליה גם לא לבת שלה שבעצם ילדה אותה. להתגרש מבעלך בגלל אמא שלו זה נראה לי מוגזם. למה שהיא תפגע במערכת החסים שלך איתו? אם היא מתקשרת כל כך הרבה אל תענו לה. אם צריך, תקנו שיחה מזוהה. לגבי הביקורים שלה...תתעמתו איתה על זה. אל תתנו לזה לעבור בשקט. אם בעלך לא מבין תסבירי לו שאת לא יכולה יותר ושאת על סף התמוטטות עצבים ואם היא תמשיך לבוא בתדירות כזו גבוהה ותתקשר כל כך הרבה לא ישארו לך כוחות. מי יודע...אולי היא רוצה לגדל את הילדה הזו לבד...הסיפור הזה הצליח להרתיח אותי...כמה חוצפה ועוז יש לבני אדם זה לא ייאמן...תעמידו אותה במקום..ויפה שעה אחת קודם. אם היא לא תבין...אל תפתחו את הדלת!!

sovlanit

New member
חמודה, נכון מה שכתבת עד כה-אלא

שלרוב הגברים שהכרתי " האסימון נופל " קצת מאוחר. הגבר עלול לפרש את התנהגותה/ דבריה כאולטימטום מצידה ולהגיב הפוך, חוץ מזה הפורום הזה הוא הוכחה לכמה רוב הגברים דבקים באימותיהם - כמה זה קשה לנשותיהם- ואיך לא מתקנים את החמות-כי לדעתה היא לא שבורה או מקולקלת.... אז לטובת שלום בית כלות מקריבות הרבה וטוב שיש מקום שאפשר לשחרר בו קיטור ולהמשיך הלאה. חיבוק חזק לכל הנוכחים כאן, וכבר שרה שרית חדד: רק אהבה תביא אהבה. ידוע לי שגם יש ייסורים באהבה... בכל זאת- העולם יפה בעיני. אולי כי אני כבר מדברת ממקום אחר. כל טוב.

ניני51

New member
maya...try to win ur ma inlow

from u. this is how tell her to call u every 2hours at the begining. than every 4 hours, and than twice a day, and than once a day. about holding the baby, tell her it's not good for the baby's muscules to be helled like that all the time if this doesn't help, u should get a note from a doctore, that explains it. ur mom inlow is probably living nearby maybe it's time to move far away from her.

ניתי55

New member
לכולן-

זה בילתי יאמן , הנה עוד אחת סובלת מאוד מתיסמונת החמה- החמה מידי, זאת שחושבת שאת תיפקדת במהלך ההריון כפונדקאית בלבד בשביל להביא אושר לחיים של החמה ובשביל להעניק לחמה את הילד, זה פשוט נורא והדביקות הזאת כל הזמן של לבוא באינטנסיביות ולחנוק ולהשפיע ולהביע כל דעה, ולגרום לריבים עם הבעל כי הוא באמצע והוא רוצה להנות מההורים ואת למעשה סובלת ולגביו זה לא מובן... אני חושבת שאת המייל הזה אני יעביר איכשהו לבעלי בכדי שיראה אותו כי זה ממש מדגדג לי להראות לו שאני נורמלית והם מחוץ - סוטים מהנורמה... ב"ה שאלוהים יתן לנו כח לי ולמאיה הזאת כי אני בטוחה ששנינו כרגע "נוסעות" על המנורה האדומה על טיפת הדלק האחרונה בתיקווה לא להתקע... לילה מצויין ובשורות טובות ורק שיהיה כח כי נמאס, ניתי מיואשת ...

geni1

New member
היי ניתי. ../images/Emo29.gif

אני לא מצליחה להרדם. מה חדש?

ניתי55

New member
הי מה קורה? ערה?

הי מה שלומך מתוקה? אצלי עבר שקט היום , אפילו שקט מידי לכי תדעי למה לצפות אולי זה השקט לפני הסערה ואנני יודעת מה הגיסה סיפרה לאמא של בעלי ולי יש הרגשה שכרגע הם ידידות נפש אחת של השניה ועובדה היא שהיא הייתה מליצת היושר שלה וייצגה אותה בכבוד, פרט חשוב לציין היא גרה שם בבית שלהם והם בטח מרכלות... מה איתך איך חמתך נכנסת לגדר הנורמה או שיש גם לא "כיוונונים"? ניתי

geni1

New member
נראה לי

שהיית רוצה חמות כמו שלי. כרגע לפחות... היא לא מתקשרת כמעט , אנחנו נפגשים פעם בחודשיים בערך(הם נעלבו ממה שקרה בחנוכת בית). בקיצור....מושלם. אבל,מצד שני: לכי תדעי מה יהיה כשיהיו לנו ילדים. אולי אז הם יתעלקו עלינו.

ניני51

New member
דיתוש, אם עכשיו הם לא מתעלקים

הם לא יעשו את זה גם אחרי שיבואו הילדים.

ניתי55

New member
תגובה-

תראי דווקא נראה לי שם לא יתעלקו אבל חכי אל תיגעי את עצמך במה יהיה תמשיכי לחיות בשלווה , תראי זה טבעי שאחרי שיהיו ילדים הסבא והסבתא ימשכו לבוא אבל מצד שני מה לא נביא ילדים לא נחייה נעצור את החיים בגלל החם והחמות... צריך מזל ואני מאחלת לך שלך יהיה אותו מכל הלב ב
ניתי

ניתי55

New member
שלחתי לו-

זהו שלחתי את ההודעה של מאיה אליו למייל לעבודה וכתבתי לו שצירפתי לו משהו שיש בו מסר ואני מקווה שהוא לא יכעס כי אני אוהבת אותו עכשיו יש אפשרות שהוא יקח את זה גם לכיוון אחר ויגיד לעצמו הנה עוד אחת דפוקה שמנסה להרחיק בין הבעל למשפחתו, אז לקחתי את הסיכון איין לי מה להפסיד להזכירכם אני מנסה למלא את טנק הדלק שמתרוקן...מצער... בימים האחרונים יש לי מזה לחצים בחזה ואני בטוחה שזה מהעוגמת נפש שהם גרמו לי כי אני נאכלת מבפנים ומדאיג אותי איך יראו חיי עם משפחתו הלוחצת והוא שנותן לגיטימציה לכל זה להיות ולא מוכן שאני יגיד לו מתי הם יבואו ומתי לא,הבית מבחינתו פתוח והם לא צריכים לישאול והם באמת לא שואלים אותי מודיעים שהם בדרך, יל'ה שבוע טוב שיהיה לנו עם חמות מפוכחות יותר ... שלכם ניתי...

ניתי55

New member
איפה אפללו -

מה נרדמת בשמירה? איפה את? מה איתך התמזל מזלך עם החמה? ועם כן זרקי כמה עצות מעשיות... ניתי

אפללו 35

New member
בוקר טוב ניתי!

חיכיתי לך עד 12:30 אתמול ואז פשוט נרדמתי בשמירה. מה קורה עם הקטנציק? נרגע מהגזים? אני חושבת שהעצה של ניני היתה נכונה ,פשוט החמיצי להם פנים, אל תהיי כ"כ נחמדה שיבינו שהם דבק וזה לא נח לך שהם באים הרבה. פשוט כשהם באים שבי איתם 10 ד' ואימרי אני מנצלת את השקט כרגע על מנת.....להתקלח... לסדר מדיח...לקפל כביסה....לנוח וכו' בסוף אולי -לא בטוח הם יבינו שהם אולי מפריעים ונתקעים. יום טוב וקל-בטח היום יהיה ביקור הא? שלך אפללו

geni1

New member
לא נראה לי שהם יבינו...להיפך

הם באו בשביל התינוק. מה אכפת להם שהיא תעשה סידורים כשהם שם?!

אפללו 35

New member
ג'ני בוקר טוב!

המטרה בעצם להראות להם חוסר יחס וכבוד מהצד שלה, שיבינו שבעצם כשהם באים תמיד יש לה מה לעשות וחבל לה לבזבז את זמנה לשבת ולקשקש איתם. יום טוב ומהנה לך אפללו.

ניתי55

New member
אהלן אפללוש-

להיפך אם אני יתפנה לעיסוקי משמע הם ניצחו במערכה כי הם משתוקקים לדקות איכות עם הילד הדקות בו אני לא מסתכלת להם לידיים , לא אתם להם... הם משתוקקים שאעשה משהו אחר ואלך להתקלח זה בכלל יהיה אושר עלאי מבחינתם... להיות לבד עם הילד.... לא אתן!!!, אני אמשיך לנעוץ להם מבטים לתוך הידיים כשהם אוחזים אותו, לגבי הגזים עבר די שקט ברוך השם הלילה הגליכל שנתתי לא רע.

ניני51

New member
ניתי תעשי להם פרצוף הכי חמוץ שאת

יכולה. שיצא לך שם של אחת שממש לא טוב לבוא אליה.

ניני51

New member
ניתי את היית צריכה חמות כמוני.

לא רק שלא לוחצת, פשוט בורחת. את היית צריכה לבקש ממני לראות כמה גרמים הוסיף הפג. איך שאני מבינה אותך. את לחוצה בגלל שהם אשכרה מסכנים את הילד שלך עם ההתנהגות הפרימיטיבית שלהם שלהם.

למעלה