oh my god...

ניתי55

New member
תודה לאמא של עופרי-

תודה את מתוקה, תשמעי המצב אבוד בקרוב אצטרך לטפטף את הטיפות שאת ממליצה לי 24 ש' אחרת ישלחו אותי לאברבנל להסתכלות ... דברי ללמפה... להילחם בכוסות רוח... איין עם מי להילחם כי הם לא מבינים הם נעלבים לא פתוחים לדרך שלי... עזבי דיכאון ... תודה על התמיכה ואני יבוא לפורום כי גם ככה בעלי רוצה לעשות בתחילת ספטמבר ארוע ואני בריב רציני איתו כי אני מפחדת לחשוף את הילד לארוע ומלא ילדים ,אני אבודה כבר... ניתי

geni1

New member
אמאלה!!!!!

זה הסיוט של חיי - אפילו בחדר לידה? אין גבולות??? אני הייתי צורחת על כולם שייצאו!

ניתי55

New member
לרמה המתוקה-

צודקת!!! איזה חמה עלוקה אבל אנא בידקי את כל הסיפורים שלי גם בדף קודם ותביני שמה שיש לך זה זהב ויהלומים 24 קרט ליד החיים שלי, ותסתכלי אני רוצה תגובה ממך, תודה על תשומת הלב אוהבת ניתי

ניתי55

New member
לכולן הם היו היום-

למי שיש קצת זמן שיכנס אחר"כ לפה יש לי עידכונים מהיום- (אני הולכת להאכיל את הילד ב-12 ולחתל אותו ואחזור) אני אתן לכם ראשי פרקים של מה היה היום: רבתי עם בעלי על האמא שלווהחלטנו שזה לא הולך ביננו, ההורים שלו הגיעו אחרי הריב עם אחותו והיה פיצוץ של החיים התנגשות חזיתית אני עם אחותו ואמא שלו, נאמרו דברים (שעוד אח"כ ניזכרתי שלא אמרתי מספיק) הגענו ללא מוצא איין לי מושג מה יהיה , פרטים נוספים בערך בשעה 1:30 בלילה למי שער, אוהבת ניתי מזל שאתם פה ...למה אני מרגישה שהחיים שלי מתפוררים ,וכואב לי על הילד שלי... ניתי

אפללו 35

New member
ניתי אני לצידך....

מה היה בלאגן היום ? מה שוב הם רוצים? את פשוט צריכה להתחיל לשים להם גבולות ברורים אפילו לשבעלך זה לא נראה. הוא צריך להבין וגם הם שהביקורים מותרים פעמיים בשבוע ואם תרצו אתם תגיעו אליהם, יותר מזה אין לך כח ואין לך זמן הם רוצים תינוק שיאמצו. אני מקווה להשער ערה עד 1:30 להתעדכן. חיזקי אפללו.

למעלה