Oh my god!

Don Nirtin

New member
Oh my god!../images/Emo32.gif../images/Emo47.gif

ומשימה לאוף טופיק- ספרו לי על סידרה אחת שיש בה דמות שממש חייבים לסגוד לה. והדמות שלי הפעם היא דונה נובל. דוקטור הו. אומרים שתמונה (הרבה מאוד תמונות שמרכיבים קליפ) שווה המון מילים (וזה נכון!) אז הנה: http://www.youtube.com/watch?v=9Izht4IyR1o ונסיים במילים מרנינות אלה: DOCTOR! OH MY GOD!

Guid

New member
בגדול, אני לא בקטע של סגידה,

אבל אם תאיים עליי עם אקדח ותשאל אותי את זה, אני אגיד "דוקטור הו". והדוקטור, כמובן, הוא הדמות~

Guid

New member
יותר כמו שאלה רטורית, לא? ../images/Emo3.gif

ברור שטננט... XD את המשחק והאופי של הדוקטור של אקלסטון מאוד אהבתי, אבל זה היה רק לעונה אחת אז... חבל~ ולמאט סמית' עדיין לא ממש התרגלתי, בתכל'ס, למרות שהמשחק שלו והאופי שהוא נותן לדמות דווקא מעניינים...

spongbob

New member
../images/Emo110.gifלדעתי

מאוד מתאימה! א. את הכי מעודכנת בעולם בקטע של סדרות וספרים. ב. יש לך דעות מיוחדות. ג. יש לך הודעות סגידה מיוחדות. ד. את שווה

Don Nirtin

New member
הזה של תיאוריית המשחקים?../images/Emo3.gif../images/Emo87.gif

או שאני שוב מתבלבל בשם התכנית.........

לבנדר א

New member
game of thrones?

"משחקי הכס" בתרגום העברי. אז זהו, שיש לשירשל פורום בתפוז שנסגר בגלל חוסר פעילות. וחשבתי לעצמי, ובכן, עכשיו עם ההפקה של הסדרה והכול, אפשר להרחיב את תחום הפורום גם לסדרת הטלוויזיה. זה יכול לעבוד, במיוחד אם מתחשבים בעובדה שהיא תבוא המון פרסום וקהל חדש, ועומד לצאת ספר נוסף ובאופן כללי המון חדשות זורמות.

Don Nirtin

New member
את צפויה לאללה, קים.../images/Emo87.gif

אם את אוהבת את הנושא, וחושבת שיש על מה לבסס קהילה שלמה בתפוז..... קדימה. לכי על זה. אני איתך!

Blackcandle6

New member
מנצלת את העוף שלך

כי אני צריכה עזרה, יכול להיות שזאת עייפות, או השעה המאוחרת אני ממש לא מצליחה להתרכז בגדול הסיפור הוא שאני בערך "מייחצנת" להקה הפסיכים האלה עושים הופעה במועדון נוער אז ככה א.איפה אני מוצאת טיכוניסטים שיסכימו לבוא ב.איך אני מוצאת קהילה בתפוז שיש בה לדעתכם הכי הרבה תיכטוניסטים? כי לא מצאתי משהו ספציפי. ולא סקס לנוער לא נחשב ג. חשבתי לפנות יותר לקומונות, מה אתם אומרים? עיזרו לי ואם מישהו מתעניין באיזו להקה מדובר יכול להכנס אלי לבלוג לא רוצה לעשות פרסומת סמויה.

לבנדר א

New member
אמ, כל דבר בקטגוריית "צעירים"?

רק שימי לב שאת לא עוברת על חוקי פורום בטעות. באופן כללי אני מוצאת הודעות פרסומת די מעצבנות, אז אלא אם זה באמת קשור לנושא (אולי בפורומי מוזיקה?) אולי עדיף להשקיע בפרסומת בחתימה וסתם להגיב פה ושם. וכן, קומונות זה רעיון מצוין.

לבנדר א

New member
אני. שונאת. כשאנשים. לא. מקשיבים.

*headdesk בסוף כל מילה* מכירים את ה"דיונים" האלה שאנשים פשוט מחזקים זה את דעותיו של זה בשירשור ארוך של "כן! ונכון ככה?" "לגמרי! וגם ככה!" "כן כן! נכון!" ואז הם לגמרי מתבצרים בעמדה שלהם ומתייחסים אל כל מי שמביא עמדה אחרת בתוקפנות ולא מנסים בכלל להקשיב? כאילו, פאק! דיס איז נוט וואט דיונים איז פור! |סעצבים|

xFade

New member
../images/Emo79.gif אני אנצל את האוף,

בשביל לשאול אם למישהו יש 2K NX מיותרים שאני יכולה לקנות ממנו אני רוצה לאמן את האיוון שלי לרמה 30 ובשביל למהר עם זה אני צריכה דאבל EXP

יהיה לך יותר מהיר רק מלעשות קווסטים

אני תוך יומיים שלושה הצלחתי להעלות את האוון שלי ל30

xFade

New member
../images/Emo79.gif אני לא אוהבת קווסטים ../images/Emo3.gif

ובד"כ עושה רק את אלה שמביאים משו שווה שאפשר למכור
את הקווסטים של האיוון אני עושה כי הם מביאים סקיל פויינטס וגם בגלל שהם מביאים EXP לא רע בכלל
אבל כשמתאמנים עם x4 EXP עולים רמות במהירות מטורפת,במיוחד ברמות הנמוכות.

למעלה