oh my go
d!!!!

avivs

New member
מה זה?!!!!

זו התמונה של האלבום?! תביא לי מצלמה חד פעמית... אני אצלם עטיפה יותר טובה! אולי איזה מעריץ עשה את זה? דן....

BaBa LiVe

New member
זה נראה עבודה של מעריץ, לא??

אני מאוד מקווה שכןןן.. לאןןן הגענווו! חחחחחח הרגת אותי עם המצלמה החד פעמית!!

מלכוש

New member
אההההה!! יוו!!! היייי!!! וווהההוו!!

איזה כיף!!!
!! אבל זה לא נראה כזה נורא..
חחח

אביב

לא נראה לי שזה התמונה של הדיסק... זה הפורמו! וזאת תמונה מדהימה!!!!!!!

AlanisJunkie

New member
עכשיו תורי:

אהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!
איזו התרגשות.:) תודה, דן.

AlanisJunkie

New member
לעוד מידע, כנסו לכאן.

ולחצו כאן. שוב, תודה, דן! ממשיך ומצדיק את היותך אדום הפורום. :)

BaBa LiVe

New member
יש לי שאלה..

We also recorded 14 acoustic songs from the last five records--including this one—with the intention of releasing that mid year אתם חושבים שאחד מה-14 השירים האקוסטים מכל הדיסקים הוא הנדס קלין?? חחחחח

Rוית

New member
רק אני הבנתי את זה אחרת?

אני הבנתי שהיא הולכת לצאת לסיבוב הופעות רגיל שיסבוב סביב הדיסק החדש (שדר"א, נשמע לי כמשהו ענק ביותר.. מן אינטואיציה פנימית שכזו) ושמחמישה אלבומים אחרונים, כולל זה (שבחישוב מהיר זה JLP, SFIJ, URS, FOS, SCC), היא תוציא אוסף של 14 שירים אקוסטים והאוסף יצא באמצע השנה.. מאיפה הגעתם למסקנה שהיא תצא לסיבוב הופעות אקוסטי? (אולי זה היה כתוב במקום אחר שאני לא מודעת אליו....)

avivs

New member
היה את הפרסום הזה

new tour soon! Acoustic album later this year! Singer/songwriter Alanis Morissette will unveil her new album, "So-Called Chaos," April 13 on Maverick Records. Morissette will tour extensively in support of the new album. "I am beside myself with anticipation to tour," she says. "I'm really excited to travel the world even more than I have over the last couple of years. In keeping with wanting my life to be a little bit more balanced, I'd love to make it that I'm touring whether I have a record out or not, and the tours themselves won't be breakneck year-and-a-half tours." The artist also recorded acoustic versions of 14 songs from her back catalog, with an eye on releasing them in some form later this year. "I am inspired to balance my energy expenditure and my energy rejuvenation, regardless of what it is that I'm doing with my days," she reveals

Rוית

New member
מחזק את נקודתי

שהיא לא יצאה בהצהרה לצאת בסיבוב הופעות אקוסטי.. זה פשוט השתמע לא נכון מהכתוב לדעתי..

אמממ סיבוב ההופעות האקוסטי

הולך להיות רק באיטליה בסוף פברואר ותחילת מרץ! זה בטח יהיה כמה הופעות ספורות וקטנות! אני אחפש את ההודעה הרישמית...

הנה ההודעה על הסיבוב האקוסטי

Alanis will be back in Italy at the end of february / beginning of march for promoting the new album in an acoustic showcase. Recently Alanis recorded some acoustic versions @ Vancouver, Canada together with Jason Orme and David Levita. These songs will be most probably soon shared on alanis.com!! Stay tuned!!!!!!!!!! אני מקווה שזה באמת נכון...

BaBa LiVe

New member
וואי אני בא

על חשבוני...כמובן... אני רק מחפש פרטנר! נקבל תאריכים ונראה בקיץ רציתי לנסוע עם חבר לטורינו, איטליה - לא יצא :) איך משיגים כרטיסים?

BaBa LiVe

New member
עכשיו שקראתי...הכל...

ראיתי שזה אקוסטי.. בלי תופים ובס.. רק שתי גיטרות.. אווו אני לא אוהב את ההופעוץ האלה כ"כ.. אבל ניסע!

j u n k

New member
ובככככככככככן.....

תמונה מדהימה, אבל קצת מזכיר את תמונות הפרומואים של בריטני ושות' לא?

למעלה