איך?!איך?!
תפסיקו להעמיד פני תמימים, האשה מתמסחרת נקודה. זה בא לידי ביטוי בכל דרך אפשרית (ועם כל הכבוד אני מאמינה ששמם לב לזה...) חברים נתחיל בחיצוניות (בכלל צריך להמשיך??!), בגדי פאק מי כל הדרך, עשתה דיאטה, פתאום רואים לה את הציצי בתמונות (מאיפה זה בא?!") , ובכלל השינוי בין ספוזד לזה הוא קצת קיצוני אתם לא חושבים? גם הצמידי אבריל לאבין שיש לה על היד , והאיפור, הכל הכל הכל. נמשיך בשירים, פופ קצבי, פתאום היא שמה אפקטים אלקטרוניים מעצבנים ברקע, השירים שטחיים מתמיד לטעמי. הפרומו האחרון, והעטיפה ל FOS ו URS, לא אופייני בכלל, מאוד מסחרי, מושך את העין בגלל הצבעים, בגלל הנושאים ה"קיטשיים" לטעמי (פרפרים, שיער מפוזר, הפוזה..) , מאוד מאוד מזכיר את כוכבות הפופ הידועות לשמצה . ובשורה התחתונה, עם כל הביקורת שמשתמעת מהתגובה הזאת, אני לא קוטלת את אלאניס , אבל אני אודה שאני לא אוהבת את השינוי הזה, וגם אודה שעוד לא שמעתי את השירים החדשים, ומקווה מאוד לשינוי דראסטי מתקופת URS שלא שמעתי כבר איזה חודש. בקשר לשינוי החיצוני...בגדול אין לי בעייה עם זה, אני מבינה את הרצון של כל אשה בעולם להראות טוף, בסופו של דבר כל אדם ממוצע לצערנו שופט אותך ע"פ חיציונותך, וגם אנחנו נוהגים לעשות זאת מבלי לשים לב. זה בסדר ,לרצות להראות טוף ,אבל אני תמיד קיבלתי מהשירים שלה מסרים הפוכים , שאסור לשפוט כך אדם, שזה הפנימי שחשוב , אני בטוחה שהיא עדיין דוגלת בכך ,אבל הפעם קשה לראות זאת. יותר קשה לי להזדהות מהסיבות הברורות. אני לא נוהגת לבקר אנשים, יש לה זכות לכל שינוי שהוא, כמו שלי יש זכות לחשוב שהשינוי הוא שלילי, לעומת זאת אני חושבת שזאת התקופה הכי מאושרת בחייה.... זהו, עכשיו אתם בטח תבואו בתגובות אנטי נחרצות. בבקשה, אם לא ירדתי לסוף דעתכם אתם מוזמנים לקטול את הביקורת הזאת, אבל תעשו לי ולעצמכם טובה, ותודו שיש בדבריי משהו. לא באתי לקטול אלא להוות מראה, ולשים את האמת על השולחן. אני לא מחפשת מריבות ,אבל אני גם ידועה בכנותי (שמסבכת אותי בד"כ).