oh my go
d!!!!

קצת מציק לי שכולם רושמים שהיא......

מתמסחרת וכאלו....
אממממ.....אם יהיה אלבום אקוסטי אני יהיה הקונה הראשון הרי התאהבתי באלאניס בזכות האנפלאגד

ת'אמת שאני לא כול כך מבין איך

"התמסחרות" של אלאניס באה לידי ביטוי! אם מישהו מוכן להסביר לי אני מוכן להקשיב (או יותר נכון לקרוא)

j u n k

New member
איך?!איך?!

תפסיקו להעמיד פני תמימים, האשה מתמסחרת נקודה. זה בא לידי ביטוי בכל דרך אפשרית (ועם כל הכבוד אני מאמינה ששמם לב לזה...) חברים נתחיל בחיצוניות (בכלל צריך להמשיך??!), בגדי פאק מי כל הדרך, עשתה דיאטה, פתאום רואים לה את הציצי בתמונות (מאיפה זה בא?!") , ובכלל השינוי בין ספוזד לזה הוא קצת קיצוני אתם לא חושבים? גם הצמידי אבריל לאבין שיש לה על היד , והאיפור, הכל הכל הכל. נמשיך בשירים, פופ קצבי, פתאום היא שמה אפקטים אלקטרוניים מעצבנים ברקע, השירים שטחיים מתמיד לטעמי. הפרומו האחרון, והעטיפה ל FOS ו URS, לא אופייני בכלל, מאוד מסחרי, מושך את העין בגלל הצבעים, בגלל הנושאים ה"קיטשיים" לטעמי (פרפרים, שיער מפוזר, הפוזה..) , מאוד מאוד מזכיר את כוכבות הפופ הידועות לשמצה . ובשורה התחתונה, עם כל הביקורת שמשתמעת מהתגובה הזאת, אני לא קוטלת את אלאניס , אבל אני אודה שאני לא אוהבת את השינוי הזה, וגם אודה שעוד לא שמעתי את השירים החדשים, ומקווה מאוד לשינוי דראסטי מתקופת URS שלא שמעתי כבר איזה חודש. בקשר לשינוי החיצוני...בגדול אין לי בעייה עם זה, אני מבינה את הרצון של כל אשה בעולם להראות טוף, בסופו של דבר כל אדם ממוצע לצערנו שופט אותך ע"פ חיציונותך, וגם אנחנו נוהגים לעשות זאת מבלי לשים לב. זה בסדר ,לרצות להראות טוף ,אבל אני תמיד קיבלתי מהשירים שלה מסרים הפוכים , שאסור לשפוט כך אדם, שזה הפנימי שחשוב , אני בטוחה שהיא עדיין דוגלת בכך ,אבל הפעם קשה לראות זאת. יותר קשה לי להזדהות מהסיבות הברורות. אני לא נוהגת לבקר אנשים, יש לה זכות לכל שינוי שהוא, כמו שלי יש זכות לחשוב שהשינוי הוא שלילי, לעומת זאת אני חושבת שזאת התקופה הכי מאושרת בחייה.... זהו, עכשיו אתם בטח תבואו בתגובות אנטי נחרצות. בבקשה, אם לא ירדתי לסוף דעתכם אתם מוזמנים לקטול את הביקורת הזאת, אבל תעשו לי ולעצמכם טובה, ותודו שיש בדבריי משהו. לא באתי לקטול אלא להוות מראה, ולשים את האמת על השולחן. אני לא מחפשת מריבות ,אבל אני גם ידועה בכנותי (שמסבכת אותי בד"כ).

BaBa LiVe

New member
אני מסכים!! בהחלט..ברוב הדברים..

לגביי הבגדים - אלאניס בתקופת ג'אנקי ו-וואן טור! נראתה הכי טוב - שלמה עם עצמה - תקופת החצאיות על המכנס - לדעתי זה ממש יפה, אני לא ביקשתי לראות אותה עם חזיה ורשת.. ועכשיו היא מתאימה את עצמה לצו האופנה - עירום. לגביי העטיפות - לדעתי העטיפות של האנפלאגד ושל ג'אנקי היו טהורות..כאלה..ממש ושל אנדר קצת צעקה..בהחלט... בצו ראשון שלי לפניי הרבהה זמן... החיילת בראיון אישי דיברה איתי על התמסרחות, זה הפריע לה... ולא ידעתי מאיפה היא הביאה את זה... אבל כנראה שהרבה רואים את זה

Lotzifer

New member
אני גם מסכימה אבל.....

אם טוב לה ככה, אז מי אנחנו שנגיד לה מה לעשות..... כאילו, אני אוהבת את המוזיקה שלה אז לא איכפת לי אם זה רוק או פופ או אם זה ממוסחר או לא. למרות שהייתי מעדיפה כמו רובכם, שזה לא יהיה ממוסחר או פופ...... חיחי....

אני לא חושב שהשינוי בלבוש שלה זה

התמסחרות! ממש לא! היא כולה שינתה סגנון לבוש! וזה שהכי נהנתם לראות אותה כולה לבושה רוחנית זה עניין של טעם... אני ממש לא רואה בזה התמסחרות...

j u n k

New member
טוף אין בעייה דן

מי אני שאפוצץ לך את הבועה חוצמזה שאתה חמוד, לדעתי אתה צריך להיות השומר ראש שלה...

זה לא קשור לבועה

פשוט ככה אני מסתכל על הדברים וככה את! זה שהעטיפה של הדיסק נראת שונה והסגנון לבוש של אלאניס השתנה בכלל לא מראה על התמסחרות לדעתי...

BaBa LiVe

New member
גם אני לא דברתי על התמסרחות..

רק על השינוי.. שתשתנה בכיף אם זה עושה לה טוב.. לדעתי, הכי יפה היה לה כמו בג'אנקי טור. גם את הזרוק של 95-96 ממש לא אהבתי... דווקא גם זה יפה לה מתמונה לתמונה...

j u n k

New member
ולזה אני קוראת צ-י-ני-ו-ת

איש איש באמונתו יחיה- זאת אבן היסוד בחיי מלאי המשמעות
כן כן שתשתנה לה בכיף בלה בלה... העיקר המוזיקה, , כן זה נכון העיקר המוזיקה, בשורה התחתונה URS לדעתי זאת התדרדרות, ואני מקווה מאוד שהאלבום הבא יהיה טוף,(בדרכו שלו, כמו כל דיסק שהיא הוציאה עד כה, לא ביקשתי להחזיר את הגלגל אחורה) כל השאר לא מעניין אותי.

avivs

New member
אני אומר...

בואו ניתן למוזיקה לדבר. התמסחרות, לא התמסחרות, הכול מתחיל ונגמר בכמה טוב ומעניין יהיה הדיסק החדש. אם הוא יהיה זבל, אז כנראה ההתמסחרות רק הזיקה. אם הוא יהיה שיפור, אז אני בטוח שרובנו לא נתלונן. זה לא משנה מה אדם לובש או כמה קצר השיער שלו (מגלגל את העיניים מהקיטשיות של עצמי). היא הייתה רוקרית, רוחנית, פופית, אז עכשיו היא הוליוודית. מה רע? היא מחייכת, אנחנו עם דיסק חדש ואולי גם דיסק אקוסטי, מה רע? נחכה ונראה איך יהיו הקליפים ואיך יהיו השירים. רק אז נוכל להעריך איך השינויים שעברו על אלאניס השפיעו עליה. ועד אז, אנחנו סתם מדברים באוויר. בואו נשמור את המריבות לזמנים שנדע יותר, כי עד אז זה סתם בזבוז של זמן. וזו דעתי!

מלכוש

New member
אבל עדיין אפשר לראות את השינוי!!

גם ב-URS לא רק בדיסק החדש!! זה לא בזבוז של זמן, ואנחנו לא מדברים באוויר, אנחנו מדברים על שינוי שהוא עכשיו נמצא כבר בדרכו, שקרה כבר ועוד ממשיך ואני לא יודעת מה אני חושבת כן, רואים את השינוי הדי גדול במוזיקה (URS לא משהו...) וגם בלבוש (ציצי ציצי ציצי) חחח אבל- כמו שרעות אמרה זה באמת נראה כאילו היא די מאושרת עכשיו לא? ומאושרת זה טוב ולכל אחד יש תקופות בחיים וכנראה זו התקופה שלה עכשיו שהיא שמחה וקופצנית ובא לה לשמוח ולשיר שירים קצביים ושמחים כי ככה היא עכשיו ואם לא נאהב? SO WHAT אז נשמע את SFIJ כמו שעכשיו אני בקושי שומעת URS שתעשה מה שבראש שלה ואם בא לא להתמסחר- עצוב קצת, התדרדרות מסויימת... נקווה שזה יעבור (כי אז אולי יהיו שירים טובים יותר...) ובנתיים חפיף

למעלה