Oh, I wish i could..

פה פה פה פה פה פה פה פה פה פה פה

פה פה פה פה פה פה פה פה פה פה פה פה פה פה פה פה פה פה פה פה פה פה פה אם עוד מישהו אחד שאול,תומר יהיה "ת.נ.צ.ב.ה"

TwistedBunny19

New member
../images/Emo5.gifאממ...

אז אני מבינה שאני לא אקבל תשובה... לפחות קישור לתשובה? משהו...SOMEONE?

cruela devil

New member
נו באמת...

אני לא יודעת את התשובה והייתי שמחה לדעת אותה... בלי קשר הייחס פה די מגעיל מיהשו שואל שאלה והתגובה שהוא מקבל חסרת תשובה ורק תירוצים למה אותו הבן-אדם לא יכול לענות... לאחד נמאס ולשני יש רצון להתאבד. בחיי היחס הזה לא אנושי! לפחות תבקשו סליחה או תתנו לו קישור לאן שהוא. בלי קשר לזה שהוא ביקש שוב, ושוב אין תשובה. הייתי מציעה לשקול שנית את היחס כלפי אנשים ששואלים שאלות אם אתם רוצים שאנשים ימשיכו להיכנס לפורום.

תגידי לי את נורמלית ?../images/Emo46.gif

קודם כל ההודעה שהכותרת שלה היא "כמובן ששכחתי"-שם יש לך קישור לכל השאלות האפשריות שיש. ואני לא מבין להמ שאנחנו נטריח את עצמנו לענות על השאלה המטומטמת הזאת מיליון פעמים יש את התשובה לשאלה בדף הראשון קרוב ל9 פעמים !!! מה אתם נורמלים לשאול שוב ושוב תקראו טיפה הודעות לנפי שאתם מתקיפים תאמיני לי שלא היית מאושרת אם היו שואלים אותך כל חצי שעה אותה שאלה שהתשובה לה מונחת שתי שורות מטה ... באמת !

Kill Bernard

New member
תראי,

לאף אחד אין בעיה לענות. אם זה בדבולות סבירים... מה שזה ממש ממש לא. דבר פשוט - לקרוא הודעות באותו דף. לא קשה.

gilmorefreak

New member
../images/Emo4.gif

חבל שאת חושבת ככה..אבל אנחנו מאוד אנושיים..הוא צריך לחשוב שנייה לפני שהוא פותח נושא חדש ולעיין בעמוד בהנחה שאחרים שאלו כבר לפניו.זה בסה"כ הגיוני שישאלו לא? ושידונו בנושא הפרקים של גילמור בפורום, לא? נמאס לנו לענות על אותן השאלות ואני מבטיחה לך שברגע שיש שאלה אחרת ואני יודעת את התשובה אליה אני עונה בכיף- וככה גם רוב חברי הפורום..לפי מה שראיתי עד עכשיו.. אז לפני שמפנים אצבע מאשימה אפשר לנסות לראות את שני הצדדים של הסיפור ולהכריע, את לא חושבת? וחוצמזה- תדייקי יותר בדבריך כי קישור אכן ניתן- אומנם באיחור של הודעה אחת..אבל ניתן!

Nerade

New member
הממ...

בעיקרון, אני מבינה אותך, ואת צודקת, לכל אדם מגיע לקבל יחס אנשוי. אבל כשיש את אותה שאלה 6 פעמים בדף הראשי של הפורום, זה קצת מוגזם לשאול עוד פעם... ואני חושבת שכבר אמרו את מעליי, אבל נגיד למקרה שלא אמרו...
זה פורום בנות גילמור. סביר להניח שדיברו על זה ואמרו את זה כבר. הדבר אפילו לא מצריך לעבור לעמוד השניח או השלישי, יש את התשובה באותו עמוד! וחוץ מזה, הקישור שתומר נתן מכיל את כל התשובות האפשריות.
ודבר אחרון, אפשר לפחות לשרשר את זה לשרשור אחר...

TwistedBunny19

New member
../images/Emo39.gifאוקיי סליחה

טעות שלי גם אני קלטתי את תשובה למטה רק אחרי ששלחתי את ההודעה, אבל האמת דבר אחד יש לי להגיד על הפורום הזה וזה לא על היחס של האנשים זה בקשר לזה שיש פה הרבה הודעות שלא קשורות לTOPIC AT HAND כמו שאומרים.. שהוא בנות גילמור מצטערת כנראה הזיקנה התחילה להשפיע ובגלל זה לא ראיתי את ההודעה קודם.. בכל מקרה תודה רבה

אל תצטערי

חפיף,רק לפעם הבאה צריך לקרוא,אני נגיד נכנס לפוורם בצהריים אני קורא את רוב ההודעות כדי לדעת מה כבר כתבו,מיחזור בעניין הזה לא מקובל ונעים לעין. תראי כביכול בנות גילמור נגמר ואני עוד לא הגעתי לענוה ה5,אבל את יכולה לפתוח דיון על בנות גילמור יש הרבה על מה לדבר,תאמיני לי ברגע שתפתחי דיון אנשים יפציצו אותו בתגובות מי לא אוהב לדבר על הסדרה נמבר 1? ועכשיו לשם התייחדות (לא ממש תיכננתי מהצהריים) אני הולך לראות 2 פרקים 15,16 של בנות גילמור מהעונה ה1 (זה במחשב)..

TwistedBunny19

New member
והכי מצחיק...

שאני כבר ראיתי את העונה שהולכת להיות בערוץ 10 ... סתם עניין אותי לדעת מתי ישדרו בארץ..היה משעמם כשלא היה עם מי לעביר חוויות על הפרק

Nerade

New member
זאת בעיה,

מכיוון שהפורום הזה עבר כל דיון אפשרי פחות או יותר... אפשר עוד למצוא דיון או שניים פה ושם, ואם יש לך רעיונות את מוזמנת לשתף אותם.
קראתי שאת ראית את העונה הרביעית, את יכולה לפתוח דיון על העונה הרביעית ומי שראה יענה לך, יש מספיק שראו. אבל לסמן את הדיון ב -
כי יש אנשים שלא אוהבים ספויילרים.
מה שלי יש להוסיף עכשיו זה שאני הולכת לראות עכשיו את פרק 413...^_^

למעלה