Oh, I wish i could..

morini77

New member
../images/Emo45.gif תומר צודק,וגם...

מי שרוצה ללמוד לשרשר, אני לוקחת 30 ש"ח לשעה... *ווינק ווינק*

morini77

New member
../images/Emo11.gif מסכימה למנטוס ורוד...

אני עושה באמת שיעורים פרטיים באנגלית... מאני מאני מאני! (ידע זה כוח! וכסף...)

רגע רגע רגע

רונצה פונצה אני לא רוצה שזה יראה כתקיפה,אנחנו מאוד אוהיבם שכותבים בפורום. אבל את מבינה שאם פותחים הועדות סתם הודעות שקושות לפרוום ירודות וזה חבל הופורום נהיה משעמם ולא מסודר.. אני מצטער אם איכשהו פגעתי בך בהודעה הזאת זאת לא היתה כוונתי

הצילווווו,מסתובב פה מפלצת שלא יודעת

לשרשר... חחחחחחחחחחחחחחחח די נו ! תראו את מצב הפורום,אני קורא לסדר!

אני מאזה מצטערת!!!!

חחחחח....ווואאיייי לא ידעתי שאסור לעשות את זההה.....חשבתי שפשוט שמים הודעה וזהו..חחחחחח....טוב מעכשיו אני ישרשר[?] סליחה באמת לא התכוונתיי......אה כן ולא העלבתה אותי או פגעתה בי.... וחוצמיזה אני לא מיפלצת!!!.... חחחחחח.... אני מצטערת כולם לא התכוונתיייי!!....באמת שלאאאאאאאאא!!...

?!

הכל יהיה בסדר מה אתה מחרטט???... טוב להיות חיובי!!!.....כל אחד טועההה!... אז מספיק עם השליליות הזאת

חחחח מתוקה

אל תצטערי,תשני... מעכשיו יהיה הרבה יותר טוב לך לנו ולכל הפורום,את אחלה..

מורני אנחנו אוהבים אותך

אנחנו מבינים,תומכים. תחשבי ירוק,כחול,צבעי הקשת.. העולם הוא סיר שבו אנו נכניס את הדברים הטובים וככה התבשיל יהיה טעים ומשביע חחחחחחחחחחחחח

morini77

New member
חיחיחי

מדריכה: קבוצה, זהו תומר. הוא נקי כבר חודשיים. קבוצה: שלום תומר! תומר: שלום. מדריכה: תומר, אתה רוצה אולי לספר לנו על עצמך ועל המסע שלך לחיים טובים יותר? תומר: (נבוך) אממ... טוב. אני תומר. התחלתי להתמכר לחצילים לפני חצי שנה בערך. זה התחיל בגלל לחץ חברתי של דאפי (סורי דאפי אבל זה דורש) וזה המשיך בכך שהקמתי ארגונים שונים באוסטרליה. אבל אחרי שהואשמתי בניצול חציל קטין במסגרת ניהול הארגונים שלי החלטתי להתחיל מחדש. עכשיו אני נקי מחצילים כבר חודשיים ואני מקווה להמשיך בעזרת הקבוצה.

Nerade

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

לפחות הוא לא מנסה למצוא שידורכים לגזר...><

למעלה