Oh, I wish i could..

purple rain2

New member
../images/Emo187.gif שאלה

אוקיי בבקשה אל תהרסו לי מבחינת עלילה- אבל האם העונה הרביעית זו העונה האחרונה של הסדרה? סופי? ראיתי בעמוד כל מיני הודעות עם כותרות מדאיגות במקצת ופחדתי להיכנס....
ואם היא עדיין לא שודרה בערוץ 10- איך יש כאן אנשים שכבר ראו אותה (את העונה ה-4)?

../images/Emo35.gifשאלה../images/Emo35.gif

מתי בנות גילמור יחזרו להולמרק???..... אמרו לי מתי ש"הרקיע השביעי" נגמר זה נכון... ואם כן אז מתי נגמר ה"רקיע השביעי"??

תודה מותק

222222221 משו כזה תודה על שאמרת\ה לי על העונה ה3 ואם תימצא\י סיפריית וידאו שיש תדיוידי של העונה ה3 אז אני ישמח אם תגיד לי!
אה כן ואין לי קאזה ובאימיול אני לא יודעת להשתמש.....חיחיחי..

global

New member
שלום שלום

אני רואה שכל הפורום עוסק בזה...ובאופן דיי פסימי..אז כדי לחסוך אני אקבץ את כל השאלות לאחת... מישהו יודע מתי יהיה ניתן לראות פרק של בנות גילמור כולל שידורים חוזרים...איפשהו!?!?!? תודה מראש GLOBAL

משעמם לי!...: - \

חחחחח....אנשים שעשעו אותי בסיפורים שלכם בדברים על סדרות משו......הפורום הזה הוא רק כדיי לישאול שאלות או מה?! דברו איתי.....אה כן ואם מישו יודע בקשר לעונה ה3 ושידורה בהולמרק אנה לומר לי!!!!......תנקיו!

TwistedBunny19

New member
למישהו יש מושג..

מתי מגיעה העונה החדשה של בנות גילמור? ואם עדיין ישדרו את זה בערוץ 10..

No Name 14

New member
בנות גילמור (שולטות!!!)

1. מישהי יכולה להפנות אותי לאתר שממנו אפשר לקנות את העונה הראשונה והשניי בDVD עם תרגום לעברית? 2. האם מישהי יודעת מתי מתחילה עונה הרביעית בערוץ 10? 3. האם זה נוח להוריד מאימיול פרקים? או שעדיף לראות בטלוויזיה? בתודה מראש, No Name 14

feeler

New member
אם פה משודרת העונה החמישית,

אז הרביעית היא לא האחרונה =))

Kill Bernard

New member
אעעע! אני מתחרפנת! ../images/Emo46.gif../images/Emo122.gif

למה אין כאן אייקון צורח? יורה בעצמו או בכמה אנשים מסביבו?! פעם אחת ולתמיד - תלמדו להשתמש בפורומים של תפוז (או בשפת האם שלכם). די!

|מתאבד|

לא נמאס לשאול. בקרוב (עוד חדושיים) תעלה העונה ה4 של בנות גילמור. בקשר להולמרק לא ידוע כלום. אני הייתי בדכאון גילמור לאחרונה כיוון שנגמר והקדמתי תרופה למכה כל יום אני ראוה שני פרקים מהעונה ה1 ואני מאושר לאללה... ואל תשאלו באיזה ערוצ כי אני מקווה שאתם מבינים לבד שזה מהאינטרנט בקיצור שיהיה לנו יום מאושר,,כבר תיינתי שאני אוהב מכור מת על חורף?

../images/Emo7.gif

התיאשתי... תגידי רונצה פונצה את קולטת שפתחת 3 הועדות חדשות ככה סתם על כלום.. אולי זאת יותר נכונה בתור טופיק לפחות תסמני.. את חייבת ללמוד לשרשר.. זה לא יתכן.. ואלוהיי אין עונה שלישית בהולמרק נראה לי כל ההועדות בדף הרשאן והשני זועקות את זה

morini77

New member
אוקיי אני רשמית פרשתי מלהסביר.

ואני קצת רוצה להתאבד קצת.

Nerade

New member
בלה.

1. לא נראה לי שקיים אתר כזה. לא נראה לי בכלל שיש DVD עם תרגום לעברית עדיין. 2. אההההההה. 3. אסור לדבר על הורדות בפורום, את יכולה לשלוח לאחד מחברי הפורום מסר ולשאול אותו... לא כדאי לך לשאול אות, כי אני לא מבינה באימיול...

למעלה