Oh, I wish i could..

dafi daf

New member
../images/Emo9.gif

אני מרגישה כה אהובה! לחץ חברתי רולאז!{במיוחד כשאת זו שמפעליה אותו
} אבל תומר שכח לספר שהבטחתי לו טובות הנאה מאחורי השיחים כדי שיקים את הארגונים האלה
ואז הוא התחיל להיות מכור ורצה שנעשה את זה עם רוטב חצילים ושלפני זה נשב ונסתכל ב"טעמים" כשהוא מכין סלט חצילים כי זה היה מחרמן אותו...לא יכולתי יותר...חיכיתי יום אחד כשהוא חזר הבייתה והכנתי לו חצילים מטוגנים,ידעתי שהוא יגמור איתי כשהוא יראה איך אני פוגעת בחצילים{כאב לי הלב עליהם} וזה מה שקרה...וכך הוא השאיר אותי בודדה להתנות אהבים עם המלפפון

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

זה לא אני הייתי,זה הדחפ ברגע שאת פוגעת בחצילים את פוגעת בנשמה ... לא אסלח (רק אם תעשי לי שוב סלט חחח)

למישו יש תמונה../images/Emo35.gif

למישהו או מישהי יש תמונה של מיילו ונטימיגליה [ג'ס] בלי חולצה
חחחחח...אני ממש רוצההההההההה אז בבקה למי שיש שיגיד לייי!!...חיחי[:

Nerade

New member
בלה.

אני לא יודעת אם תהיה עונה שישית, אבל למען האמת, זה קצת מפחיד אותי. לא מפחיד אותי כאילו עכשיו ראיתי את הסרט עם הציפורים של היצ'קוק, אבל מפחיד מהבחינה שהתכנית לא תהיה טובה... נניח כמו דוסון קריק. לא ראיתי את זה, אבל לפי מה שהבנתי מחברות שלי (ומהפרק היחיד שראיתי.
) הסדרה ממש הדרדרה ובסוף מישהי מתה...?
וזה נהיה סתם אידיוטי כזה רק כדי למשוך לעוד עונות... אז נכון שהתסריטאים של בנות גילמור יותר מתוחכמים, אבל עדיין. אני לא רוצה שזה ימשך יותר ממה שזה צריך... בלה.
שלא תבינו אותי לא נכון, ככל שיש יותר עונות אני יותר מאושרת, אני פשוט לא רוצה שזה יצא מאולץ.

gilmorefreak

New member
האמת..שאת צודקת..

ודוסון הגיע לרמות מטורפות של פיגור..היא הייתה די טובה בהתחלה ונהרסה לגמרי...ממש..
גם אי.אר הדרדרה למדי..וחברים לא חזרה להיות אותו דבר שוב... אבל..לבנתיים בנות גילמור בעונה החמישית עדיין שומרת על השנינות שלה- לדעתי לפחות..אז אם תמשיך ככה לעונה השישית..בכיף!
לא?

למעלה