off topic

avshalomat

New member
תשובות

1. אני פשוט חשוב שהייתי ברור, לדעתי לתייג באופן נחרץ מה ההודעה מה מקומה, מה טבע הקבוצה, על סמך מה שאמרתי הוא דעה קדומה, בניחוש פראי אם הייתי פותח קבוצה לתירגול זן בודהיזים, לא הייתי שומע אף ציוץ מאוהד,אבל מאחר שלא אמרתי בדיוק מה בידוק הטבע והאופי, כבר שלח אותי לגלות 2.לגבי המסרים קיבלתי אכן הודעה מדוויד, שהמליץ לי להעביר את תשובותי במסרים מחשש לעוד מלחמה חסרת טעם, אך כמו שכבר הוספתי, נתתי לבסוף תגובות קונקרטיות לטעמי בפרוום , כמובן שיקרה אני עדיין אראה לנכון לעבור למסרים, אם ארגיש שטבע ההודעה הוא לטעמי אישי מדי לפורום. 3.לגבי האנושות כאנושות, קרא לזה מליצה מופרזת זה באמת לא מעניין אותי, בשורה התחתונה, אני מעוניין ליצור קבוצה של אנשים שמעוניינים, לבדוק את הנושאים האלו, אתה חושב , שזה מוגזם ופרוע שהנושאים האלו לא נוגעים לרוב האנשים, אשריך , אני חושב אחרת . אני חושב שיש לנושא הזה משמעויות אנושיות כלליות. אבל זה באמת לא משנה, אני מזהה את את השאלות האלו אצלי, אני מזהה אותם אצל אנשים אחרים, אף שלכאורה, הם נראים מאושרים. אני מעוניין לנסות לבדוק את הדברים האלו עד סופם עם עוד אנשים שמעוניינים גם כן לברר אותם.

מאושר או סובל? אין ביניים?

אין לי מושג. שאלת על סבל, לא על אושר. אם היית שואל על אושר הייתי עונה אותה תשובה - הן כמצב פרטני, הן כמצב זמני והן כמנגנון שרידותי. למרות טענתך, גם על הודעה על פתיחת קבוצת זן בודהיזם הייתי מרים גבה, אם הייתה מופיעה כאן. נכון שנהוג לשייך חלק גדול מאמנויות הלחימה המזרחיות עם לימודי זן, אך קבוצה ללימודי זן כלימודי זן, בלי נגיעה לאמנויות לחימה, מקומה לא בהכרח בפורום זה. מהו הקול של מחיאת כף יד אחת? לחכם זן, לתלמיד אמנויות לחימה ולנוצרי שלוש תשובות שונות. כולן תשובות מסורתיות, למרות שהשאלה לכאורה שאלת זן טהור בלבד.

מה, באמת? באמת

שני שרשורי דיג'וי, שאולי היו מיותרים (ולא אני העליתי אותם, אבל מי סופר). יציאות לבילוי? מה זה? טיולי אופניים נכנסו לפורום בעיקר בגלל שאנשים מהפורום עשו אותם (וחידת הגיון - מה עשינו בלילה של הטיול? בינגו) ואם מכות לא קשורות לאמנויות לחימה, אבשלומט, אז כנראה שאני צריך להפסיק להתאמן כי לא הבנתי פה משהו בסיסי. את הטלת הספק, או הבחינה המתמדת של מה שאני ואנחנו עושים אני עושה במסגרות התייחסות שרלוונטיות לחיים שלי, בוודאי לא בקבוצה שהנחת היסוד לעבודה שלה היא "הסבל האנושי". מה תעשה, תרצה על מוקשה? תכתוב מחדש את הספרים של סארטר? לא, אני לא חושב שזן בודהיזם מקומו בפורום כשהוא לא נבחן כאספקט של אמנויות לחימה. מצטער. השאלה היא, מה גרם לך לקפוץ מהמקום עם ההערה הראשונה? כנראה, אני חושב, כיוון שמלכתחילה ידעת שההודעה הזו לא לעניין.

ובמחשבה שניה, זה באמת ויכוח מיותר

אם אתה רוצה לפתוח על זה שרשור בפורום מתאים תגיד לי, אני אצטרף. להגיע לכפר סבא אני לא יכול.

מיותר לגמרי.

אוהד, המנהלים הצהירו מספר פעמים שעקב תפיסתנו את הפורום כקהילה, אנו בהחלט מוכנים לספוג כמות מסוימת של פתילי עוף. אודה לך אם תפסיק להשליט טרור בפורום. זה התפקיד שלי.

הסבל האנושי, רוחניות... לשרטט מפה?

סבל אנושי->סבלות->מאמץ,עבודה קשה->חם->מזיעים->מריחים->ריחניות->רוחניות ומכאן הדרך לגיהנום כבר ממש קצרה.

WhiteBear

New member
../images/Emo6.gif האם זה אומר שאתה מורה דרך../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

avima

New member
או קי - פיוז לריחניות אני מבין

אבל על רוחניות ? טוב - על טעם ועל רוח אין מה להתוכח

למעלה