OFF OFF OFF

נראה שבאמת יהיה

כי כשאני ביקשתי פורום לעיירה הקטנה, הנידחת והלא מוכרת: נתניה, הם ישר אמרו שלא... כבר התחלת לנסח?

life style

New member
יש תיקווה!!

הזמינו אותי להיפגש איתם ברמת גן! אם לא רוצים לפתוח פורום יראינו מנהל? לא... יופי!

life style

New member
מסתבר שכן...

טוב הם לא רוצים שאיזה פדופיל ינהל להם את הפורומים... משי הזמינו אותך?

ב נ נ י

New member
ומשהו נחמדדדדדד.........

ובקשר לתופים, לא כדאי, ניראה לי לא משהו איכותי....

ב נ נ י

New member
אגבב..........

זאת אנימציה, ככה שאם למישהו זה לא עולה בהתחלה, תחכו טיפה, ותיראוו....

the sofa city

New member
זה עם...

"סט תופים SUPREME סט תופים מושלם למתחילים הסט כולל: 5 תופים סט אביזרים מלא מצילות וכסא" וזה עולה 1675 אם מביאים 5 פקקים של קוקה קולה וזה שווה בטירוף (מבחינת כסף) כי אנחנו התכוונו לקנות ב4000+ ובלי מצילות, אז אני חושבת שזה שווה אני אתיעץ עם המורה שלי ואז אחליט...!

The Sandman

New member
תעשי לעצמך טובה ואל תקני אותם!

זה מערכת ממש דפוקה ועוד בלי מצילות ושל חברה לא ידועה! מה שכן יכול להיות שאני קונה בקרוב מערכת עם חמש מצילות והי הט ודבל בס ובא עם כסא :)

the sofa city

New member
נראה כבר...

אני ישאל את המוכר (שהוא חביב ביותר) ואת המורה שלי אם שווה אם לא... אז נעזוב...

The Sandman

New member
אה ושאלה!

יש כאן עוד אנשים (מסכנים) כמוני שצריכים ללמוד עכשיו ובימים הקרובים לבחינת בגרות בהיסטוריה? איכסה איכסה איכסה! קיבלתי במגן 63 למי שמעניין
זה לא משהו אבל בהתחשב בשזה שמאז ומעולם היה לי נכשל בהיסטוריה אני גאה בעצמי! ואני מבטיח לכם שבבגרות אני יקבל יותר! אתם עוד תראו אותי אני ינצל את מלו הפוטנצייל!!!! אויש סליחה שיגעון של למידה לבגרות יום טוב! בהצלחה למי שלומד ובלי קשר אני אוהב פה את כולכם

אני צריכה!!

לי היה אתמול יום חופש כדי ללמוד (מה שלא עשיתי) ומחר יש לי יום חופש כדי ללמוד! איזה כיף!! רק חבל שאין לי מה לעשות...כנראה אני ילמד וזהו... אני במגן קיבלתי 60! וזה מצוין! כי כל השנה לא למדתי בכלל! נראה מה יהיה עם הבגרות....נקווה לטוב... ו....בהצלחה לך ולכל מי רוצה להצליח במשהו!!!

swan k

New member
אני../images/Emo7.gif

ואין לי מושג כמה קיבלתי במגן.. אני בטוחה שזה לא טוב כי למדתי לזה חצי יום ולא היה לי אומץ לקבל את זה עם הציון אז פשוט לא הלכתי לקבל אותו...

whatever4

New member
גם אני לומדת לבגרות....

בהסטוריה.....נשבר לי כבר!!!!!!!!! אני מתה להיות מאחורי זה.......ואז חופש.....

למעלה