OFF OFF OFF

סתם שיעמם לי אתמול

וראן ונזכרתי בתמונה המפחידה של מה שראןאואי אמרה לראות אז התחרפנתי. הנה עוד תמונה שאקסל מזה מסומם אבל מזה דומה לסבסטיאן באך מסקיד רואו!. שדרך אגב נורא מותק!

Runaway Train

New member
מי אמר שאני רווקה?

בובה הסיפורים שאני מספרת לך במיטה הם לא הכי נכונים..:) הנה החבר האמיתי,אבל זה הכל יחסים פתוחים

ידעתי!!! ידעתי!!!!! ידעתי!!!!

ידעתי שזאת תהיה עוד תמונה מגעילה מהאוסף הדוחה שלך שהאל יודע מאיפה השגת אותה. אז לא פתחתי עד הסוף!. וככה מנעתי מעצמי צלקות נפשיות לשנה שלמה!. *כפיים לנופר*

Runaway Train

New member
כן רק תסתכלי עליו היום

שמן עם קמטים חחחח הוא מצחיק אותי,אבל עדיין כ"כ חמוד ושרמנטי חחחח... אוי יש לי תמונה הלהקה- SOUL ASYLUM

the sofa city

New member
אהההההההההההההההההההההההההההההההההה

!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני יכול להיות קונה (סוף סוף) תופים! מקוקה קולה... יהיה לי חדר מלא בדברים של קוקה קולה, גם מערכת וגם תופים... כנסו בבקשה לראות ותגידו אם נראה לכם אם זה שווה.... פה ואז ל- "כלים שלך"

נריה פי

New member
חחחחחחחחחחח

גדול!

אוי גדול.....גדול!!!!!!!!

אני מתגלגל על הריצפה מצחוק!. זה השירשור אוף הכי מצחיק שהיה לי אי פעם, (לא שהיו כל כך הרבה) אחחח איזה שווה!.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מגניב!

אה ותגידו אני לא זוכרת מי בדיוק אבל עשו פה שירשור בישביל שיפתחו פורום רד הוט צ'ילי פפרס.. יענטו מי רוצה.. מה עם זה? שלחו את זה כבר לתפוז?

life style

New member
זאת אני

תשמעי שלחתי את השירשורים וביקשו ממני שאני אנסח מכתב פתיחה לפורום. ונראה לי שעומד להיפתח לזה פורום אבל אי אפשר לדעת... בקיצור - יש כיוון מעודד אני במו"מ איתם בימים אלו

למעלה