OFF OFF OFF

Runaway Train

New member
OFF OFF OFF

בוא נעשה שירשורי אוף מילא יש כאן המון הודעות שסתם פזורות כאן אז נעשה שירשור אחד כזה (יש לי הרגשה שהוא יהיה גדול) ככה שלפחות כל ההאוף לא יהיו מפוזרים :) כל אלו שמצטרפים אני מקווה שיכתבו את עצמם כאן ולא נפתח להם שירשור זה סתם קקה תכנסו מהר מהר מהר מהר מהר ללינק פה שצירפתי.!!! דחווווווף

Queen of Spells

New member
אהההההההההההההה!../images/Emo2.gif

זה היה מפחיד!

Queen of Spells

New member
ואם כבר מדברים על אוף...

אז רציתי לספר משהו שקרא היום בטקס החדש והמטומטם של חילוק תעודות זהות לכיתה י'... כמו בכל כיתה גם בכיתה י' יש פרחות...אני ודנה(mistress of blood )...יושבות לנו בצד ומשתעממות...סוף סוף התחילו לקרוא בשמות...קראו לילדה אחת בשם שרון *שיעול*פרחה*שיעול*...כולם מוחאים כפיים ופתאום דנה צועקת: "בוווז! מוות לזונות!"... חחח...זה היה מצחיק...

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

זה היה מפחיד אבל אחרי שקצת קפצתי התחלתי להישפך מצחוק
וחחח מוות לזונות באמצע הטקס.. חח מישו שמע אותה?

Queen of Spells

New member
לא יודעת...אולי המורה לגיטרה

כי היינו די רוחקות והיה רעש של מחיאות כפיים...

אני שונאאאאאאאאאתתתתת אותך

אני לא ארדם עכשיו בלילות. למה? למה עשית לי את זה? נריה עשתה לי פעם כזה דבר רק עם מכשף עם עיניים לבנות בארבע בבוקר והערתי את כל הבית שלי!. לא יפה. ילדה רעה!. לא מדברת איתך. חי חי מוות לזונות....גם לי לא הייתה בעיה לצעוק כזה דבר לילדה סתומה ומעצבנת בשם לירון בשכבה שלנו. פריחה שעירה *שיעול*שטיח*שיעול*

P o l l y

New member
aaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

I'm now scared and confused.. very confused thanx to.. that whatever it was.. (told ya im confused).. o

P o l l y

New member
אוקיי.. אז OFF

מעכשיו....קוראים לי קאפו! כן כן, כמו הדבר הזה של הגיטרה.. פשוט מלפני כמה ימים אמרו לי איך קוראים לזה ונקרעתי מצחוק... אז עכשיו קוראים לי קאפו! Kapooo!

כן התכוונתי אלייך!. נעמה. מי עוד

יהיה טיפש וישים דבר כזה מפחיד (אימאל'ה) בפורום ויגיד לאנשים להסתכל על זה? רק את!. (אימאל'ה) ואני עדיין לא מדברת איתך. ואני מנצלת שירשור כרגע ושואלת (לא את נעמה) איזה ז'אנר קולדפליי?......

Runaway Train

New member
טוב בסדר אבל את קראת לי טיפשה

וכדיי שאני לא יצא מקופחת אני יגיד לך גם משהו את טיפשה! זהו,יומטוב:)

DROP DEAD!.....

חח סתם, צוחקת!. בקשי סליחה ואני אסלח לך!. אבל רק אם תבקשי סליחה!. (מכל הלב)! ובבקשה תגידו לי, איזה ז'אנר קולדפליי?.......

ש ו ק ה

New member
ראיתם VH1 ב10? אולי לא כ"כ אוף

היה איזה דבר על בלוד שוגר סקס מג'יק של הצ'ילי פפרס והיה כתוב בתקציר שהוא שוחרר באותו יום עם נוורמיינד! לומדים משהו חדש כל יום

swan k

New member
אני ראיתי!

זה היתה תוכנית על אלבומים קלאסיים היה את זה כל השבוע..... הקלטתי את זה גם!

למעלה