|off| פ=ו=ר=ים :))

t u l t u l 16

New member
יש לי רעיונות מגניבים אבל

החברים שלי מעצבנים אותי והם לא רציניים.. אז זה בטח לא יצא...

cmm my love

New member
ל- t u l t u l 16 כנסי רגע :]

את לא חייבת להתחפש עם חברים שלך! אפשר גם לבד!!! :)) זה הכי כיף להתחפש... יש כאלה שלא מתחפשים כי הם חושבים שזה לילדים קטנים... הם מפסידים! אין כמו פורים :)) אבל אין לי למה להתחפש חח!! חשבהתי לפיראטית \שודדת ים.. טוב... אז דברו! למה אתם מתחפשים?! [אם בכלל]

t u l t u l 16

New member
כן אני יודעת. .. אבל

כל התחפושות המגניבות הם בקבוצות כזה... נגיד שנה שעברה התחפשתי עם עוד 4 חברים למשפחת סופר על (זה היה כזה לא הרבה שיצא הסרט) וממש ממש נהנתי ... ואין לי למה להתחפש לבד אני לא רוצה להיות כל כך מקורית ולבוא עם חצאית מיני מגפיים מפרווה וכנפיים (רוב הבצפר..(כן גם הבנים)).. אני לא מוצאת משו מגניב..

CheN Y

New member
אני מתחפשת

לפיראטית!!
חח זה כזה שווה, חולצה של שלד, בנדנה, מלא שרשראות כאלה עם תליונים מעץ..זה ממש שווה

danina the 1

New member
מאגניב!!

חברה שלי מתחפשת לפיראטית סקסית שזה ממש ממש מאגניב!!!

BaSTArD077

New member
רציתי להתחפש לזה מהתחפושת של

לוקאס בפרק ההוא,משודדי הקריביים (ברח לי השם),נראה לי שזה אחלה תחפושת אבל די קשה :].. הייתי מתחפש לבאטמן אם הייתה לי את התחפושת הזאת :]

cmm my love

New member
הו... נראה לי לאראיתי תפרק..../images/Emo192.gif

אבל אני בטוחה שזה יפה... הכל יפה על לוקאס בעלי :)

קאטי22

New member
הוא התחפש (לפחות לבש את התחפושת)

לג'ק ספארו משודדי הקריבים! קרעעע אותי!!

G Baby

New member
אנשים..

זה פרק מהעונה השלישית שלא שודר עדיין בארץ.. סמנו ספוילרים.

danina the 1

New member
יש לי רעיון אבל.....

זה נשמע לכם יפה להתחפש לנערת הוואי?? ואני צריכה רעיונות לחולצה מגניבה להוסיף לחצאית..... אמממ רעיונות??

einat6

New member
כן זה נחמד ../images/Emo9.gif

גם אני אולי מתחפשת לזה.. אם אני לא יצליח לעשות את התחפושת שאני רוצה עד לפני פורים אז חברה שלי תביא לי את התחפושת שלה של נערת הוואי.. ממממ.. אני ראיתי אחת ששמה בגד גוף לבן.. זה צריך לצאת נחמד.. או סתם חולצה לבנה.. =]

למעלה