OFF טופיק,

danieli92

New member
גווין דגרו בתפקיד אורח בערוץ הילדים

היום ב-18:35 בסדרה בשם "אחיות או לא להיות"!

../images/Emo24.gifחדשה פה

שלום לכולם אני לין כמו כולם פה אני שרופה על הסדרה לדעתי היא אחת הטובות שיש עכשיו, אני משוגעת
על ג'יימס aka ניית'ן טוב מקווה להשתלב מהר ולהנות

עזהר כנסו כולם בבקשה

אני עכשיו רואה מגרש ביתי כל יום ב יאס וויקנד בלילה . זה הסדרה הכי שולטת שראיתי עד היום אבל אני לא מבין - מה שאני רואה עכשיו זה עונה ראשונה? (אנחנו איזה פרק או שתיים אחרי התאונת דרכים של לוקאס) - אם זה עונה ראשונה - יש עונה שנייה? ואם כן איזה איפה היא משודרת - משהו .. תודה לעוזרים!

yasminale

New member
כן, ב-16 באפריל 2005

התחתנו סופיה בוש (ברוק) וצ'אד מייקל מורי (לוקאס)

yasminale

New member
תשובה

בלילות א'-ה' משודרת העונה הראשונה, היום פק 19 שלה נראה לי. ובימי שישי משודרת העונה השנייה, מחר פרק 18 שלה.

ן..

ואם אני יתחיל לראות תעונה השנייה עכשיו ֹׁ זה יהי לי לא מובן כזה? בערך מה קורה עכשיו בעונה השנייה אני לא מאמין אני מאוהב בתוכנית הזאת - אתם אומרים יהי עונה שלישית?

mirymoo

New member
ברוכה הבאה!!!../images/Emo13.gif

אני ממליצה לך ליקרוא את ההודעה הנעוצה ..למקרה חירום...כי המנהלים נשמעים דיי עצבניים . אני מירי מקווה שתשתלבי...

BLACK W0LF

New member
חחחח ואני שמחה סוף סוף

חחחח ואני שמחה סוף סוף למצוא מעריצות שלו שמתי לב שכולן כמעט אוהבת את צ'אד ול שיש לי בעיה איתו הוא ממש חמוד אבל לג'יימס יש ת'דבר הזה שאי אפשר להסביר כאילו הוא כזה רררררררררררררר=הנה נראה לי הצלחתי למצוא ת'מילה חחח

ו..

ואם אני יתחיל לראות תעונה השנייה עכשיו ֹׁ זה יהי לי לא מובן כזה? בערך מה קורה עכשיו בעונה השנייה אני לא מאמין אני מאוהב בתוכנית הזאת - אתם אומרים יהי עונה שלישית?

למעלה