OFF היום!!

אור P

New member
OFF היום!!

היי! לא הצלחתי להוסיף את התמונות החדשות שנוספו לפינת התמונות האהובות הגולשים (הכניסה בגלריות). אעשה זאת בהמשך השבוע... אז איך היה היום? יש חדש? לי היה אחלה יום עם שני שיעורים חופשיים, היה לי לצערי בוחן באנגלית - ניחשתי את כל הגרמר, ביום רביעי יש לי בערבית - מכירים את המושג שליף??! ו...מה איתכם?

../images/Emo32.gifאני השתחררתי היום שעה קודם

בכלל בזמן האחרון אנחנו גומרים הרבה פעמים לפני הזמן.. (4 שעות לפני, שעתיים,שלוש וכו´...) אי אפשר לדעת אם הבצפר הזה! אבל זה טוף

אנחנו היום למדנו כרגיל אבל מחר.....

אנחנו משתחררים שעה או שעתיים קודם כי המורים יוצאים לטיול
יש אף מפעם לא ראיתי בית ספר שמחליט מי משתחרר כל השבוע כבר מהשבוע שעבר אבל זה טוף (יכלו למצוא מחלךעיפה אבל למזלנו לא עשו זאת) הספירה לאחור החלה למי שרוצה לראות את הממוצע הכי נמוך בארץ 04

Azar Azar

New member
אצלי היה יום בסדר

אבל מחר זה היום הכי סבל בשבוע משעת 0 עד שעה 9 שזה מ7 וחצי עד 4 וחמישה אבל אני מתחיל ב8 ועשרים כי שעת 0 לא הולך ומחר אני מקבל מבחן שבטוח נכשלתי ועוד מבחן שמקווה מאוד שלא נכשלתי

Mandyִ

New member
ה-../images/Emo32.gifשלי...../images/Emo42.gif

היום היה יום דיי משעמם... בשעור חינוך (חברה) המורה חילק דפים עם שמות, ובקיצור, כל אחד רושם משהו על מישהו אחר וזה עובר בכל הכיתה ובסוף עושים עם זה משהו לספר מחזור....כזה ילדותי!
חוץ מזה שבחיים שלי לא התגעגעתי לקיץ
כמו שאני מתגעגעת עכשיו...

הנה אתם רואים..

היום השתחררנו שעה קודם וגם היה לנו שעתיים של שעות חופשיות! ואני חייב להגיד שזה מאוד נחמד!

QueIronia

New member
ה- ../images/Emo32.gif שלי

לצערי לא היה לי משהו מיוחד. המורה היום החליטה שבזמן האחרון אני עצוב ממשהו ושנדבר בקרוב. אני בטוח שהיועצת המפגרת הזו (שכל הזמן נטפלת אליי) הכניסה לה משהו לראש. לחבר שלי יש יומולדת ביום חמישי, והוא מתכוון להזמין אליו שלושה ילדים שאני ממש שונא, אבל אין מה לעשות, אני אבוא אליו בכל מקרה. חוצמזה לא היה לי משהו מיוחד. איזה כיף לכם שכל הזמן משחררים אתכם. אצלי בבית-ספר אנחנו משתחררים בערך פעם החודש. טוב, ביי.

../images/Emo32.gif שלי

היום למדנו שעתיים ערבית (בעעעעעעעעעע) ושעתיים ספורט (נחמד) ואז השתחררנו יום נחמד ואור אני לא מבינה למה אתה שונא ספורט

אור P

New member
OFF - אין לי שמץ...

למה אני שונא ספורט - אני לא שונא פשוט אין לי עצבים להיכנס לשיעור... מחר יש לי יום שכולו הרצאות על סמים ואין לימודים!

JLO freak

New member
../images/Emo32.gif

היום שלי: שעה 1+2: מבחן באנגלית(גמרתי תוך 20 דקות ואז היה שעה ו-25 שיעור חופשי) שיעור 3- שיעור תנ"ך-במקום זה היה לנו הרצאה על המלחמה(הכנה) שיעור 4-ערבית בעעעעעעעע
שיעור 5- מידענות(שימוש במחשב לצורך אירגון מידע)-החזירו לנו מבחנים קיבלתי 95...הממוצע השכבתי היה 34 שיעור 6- היסטוריה...בעעע

CherryPrincess

New member
../images/Emo41.gif אני בתורררר

היום בא לבצפר חייל (ויש לי חולשה בלתי נורמאלית לחיילים) ובדיוק בשיעור שהוא הרצה לא הייתי.. אח"כ הלכתי להוציא ת"ז.. וסהו בערך

this is me then

New member
../images/Emo32.gif

היום שחררו אותנו ב12:00 במקום ב-2:00 כי הייתה לנו הפסקת חשמל ענקית בבית ספר וייקח זמן לתקן אותה, והטיול השנתי שלנו לגליל העליון נדחה לשבוע הבא בגלל הגשמים.

אור P

New member
איזה קטע...

גם לנו בכיתה היתה הרצאה על המלחמה (מסכות וכו´...), הביאו חיילת כוסית אלינו

JLO freak

New member
שלנו הייתה ברלע!

מנסה להיות כוסית קוראת לעצמה מיה(כמו זאת מהמורדים) כזאת דבה מזיעה עם עיגולים של זיעה והיא הכי סתומה בארץ: פותחת את ההרצאה עם שאלות של התלמידים: 1.למה צריך מסכה? ת:לפיצוצים ש:מזתומרת פיצוצים ת:לא יודעת! זה מה שאמרו לי להגיד. ש:סיימת תיכון? ת:לא ש:מתי תפרוץ המלחמה? ת:לא יודעת כשישעמם לסדאם! אז אני כזה צועק בכיתה:"בואנה איזה נעל את!" שלחו אותי להרשמה אבל זה היה שווה!

J To The Lo

New member
למה לנו לא היה?

למה אני לא קיבלתי חייל חמוד שירצה לי?! גם אני רוצה,ולגבי החולשה לחיילים- את כל כך אבל כל כך לא לבד!!! כולנו ככה, זה בסדר..

אור P

New member
OFF של היום!!!!!

היום באתי לבי"ס ושמעתי שיש פעילות כל היום על הסמים (גולן מהחברה הטובים גם היה) והלכתי עם כמה חברים לבית של חבר. היה ס22ה בטירוף: ראינו סרט יפה אחושרמוטה (לא אפרט כאן) ועישנו נרגילה -היה אחלה

Azar Azar

New member
היום קיבלתי בשורה רעה מאוד

המורה למתמטיקה שלי שאני שונא כל כך הודיע לנו שמוסיפים לנו עוד שעתיים מתמטיקה ביום שלישי אז עכשיו אנחנו צריכים לסיים ב4 במקום ב2 וחצי אתם לא יודעים כמה אני עצבני עכשיו ואני שונא את הביצפר שלי שהם בכלל הסכימו שיהיה עד 4 תראו איזה מערכת קשה יש לי יום ראשון זה היום היחיד הנורמלי שאני מסיים ב1 וחצי יום שני ב4 יום שלישי ב4 יום רביעי ב3 ורבע יום חמישי אם לא יוסיפו לנו עוד שעות אז בינתיים ב2 וחצי והיה לי גם מבחן היום בתנ"ך שלא למדתי לו בכלל העתקתי את כל המבחן

Mandyִ

New member
אוי איזו רעה!../images/Emo123.gif../images/Emo42.gif

הן לא חושבים שאולי יש לכם חיים?? אני לא הייתי מהססת להבריז מהשעות האלה מידי פעם...
חוץ מזה שגם אני מסיימת ב-4 יום אחד בשבוע..זה ממש מייאש!

למעלה