off ארץ מחורבנת

בין ארץ נהדרת לפרסום

צודק, אבל מה חדש כאן? לדעתי, זו השנה הרביעית בה ארץ נהדרת לוקחת פגרה אחת לארבע תכניות (אולי היה מקרה אחד בו שודרו יותר תכניות חדשות ברצף). וכבר לפחות שלוש שנים שקשת עושים לנו את הטריק הזה, ושוכחים לספר לקהל בבית שהתכנית הקרובה היא לקט. כנראה שעכשיו שמים לב יותר, בגלל דלות החומר אחרי חודש של תכנית. בעיניי, הונאת השבוע של קשת היתה דווקא תחקיר רוברטו אצל אילנה ("פעם הייתי עיתונאית חוקרת. היום אני בקשת") דיין. ובמקרה שפיספסתם - לא פיספסתם כלום. סתם שכחו לספר לנו שמדובר בחלק ראשון (מי יודע מתוך כמה?) של התחקיר,שאמר הרבה, אבל ביסס מעט מאוד. ותהייה לגבי ארץ נהדרת - האם יש קשר בין הפתיחה הצולעת משהו של העונה, לבין הרוח המצויינת שנושבת ממחלקת הקריאייטיב של מקאן לאחרונה (סמוז, וולבו, נציגות איכותית בדג הזהב)? אולי למלינרסקי הפתרונים.

אילנה באמת איכזבה

הייתי בטוחה שהיא תפיל עם הוכחות נוקבות, תביא את האמת לפנים, שאחרי הפרסום שלה לא יהיה סלב אחד שלא יאכל כאפה. ומה קיבלנו? קטעי שיחות שלי לפחות נתנו תחושה של ערוכות, סוכן מתגונן שניכר כי כל העסק לא לרוחו, והבטחה שהקריירה של שרון גניש חוסלה לאחר שרק לפני שבועיים קראתי באיזו כתבה שהיא סופר- מצליחה בחו"ל. ומעל כל זה עבריין-צעצוע לשעבר שאין לה ולו הוכחה הכי קטנה שהוא באמת מלבין כספים. דבר נוסף שהרגיז אותי: בשיא חוצפתם הם מרחו את השידור על שבועיים (?) וזאת מבלי לידע את הציבור לפני. מה עם איזו "דרמה בשני חלקים" או משהו? וזה לא שלא היה מקום בתכנית אחת, פשוט הם העדיפו להכניס לפרק הפרומושני סיפור קורע לבבות על ילדה ערביה (ת'כלס הצליח להם, בכיתי כאילו מישהו גנב לי את המילקי) ולמרוח את הרייטינג, הפרסום, הדוגמניות בבגד ים וההבטחה על "עולם הזוהר לא יחזור להיות מה שהיה" לשבועיים. מה אכפת להם? הציבור ימחה? יחרים? מסתבר שלא. בשקט -בשקט אנחנו מכבסים את הבגדים,עם אבקת כביסה של אריאל, מרכך בדין בניחוח שנשאר 7 ימים, שמים קצת קליה אל- אקונומיקה שלא יראו את הכתמים, מתאפרים יפה- יפה במסקרה החדשה של לוריאל שאפשר להשיג ב59.99 בלבד בסופר פארם, כי אולי כל זה ימחוק את העובדה שלפני רגע השתינו עלינו בקשת.

johny_abola

New member
ת'אמת

מסתבר שהנושא הזה חם לאללה. הופתעתי מ-א-ו-ד לגלות שכ-3000 איש נכנסו אליו עד עתה...

ophler

New member
זה כנראה תקופה כזו

גם אתמול היה מעין לקט (טוב, לא ממש) בהיורש (לא שאני רואה). אבל היום, אין מילואים. לא שאני מכור או משהו. אני יכול להמתין לשבוע הבא. אבל בכל זאת, אם יש סיבה לקום בבוקר יום ראשון (טוב ולחזור מהעבודה) זה לראות מילואים. טוב נו.

למעלה