off ארץ מחורבנת

סנטה

New member
כל כך מרתיח...../images/Emo46.gif

חזרנו מהמסעדה מוקדם...כי אמרנו אם כבר,נבקש חשבון ונגיע היישר לארץ נהדרת. החלפתי לטרנינג האפור הנעים...והתה עם הנענע כבר היה על השולחן... הממיר על ערוץ 2 ואהר'לה לא אומר - וערב טוב גם לך אייל קיציס. לא אומר...ושקט...שקט. כבר אז זה היה חשוד ואז התחיל הלקט... 4 משדרים - וכבר לקט.?ביזיון

johny_abola

New member
נאחזים באילנות גבוהים

אם לוסט עושה הפסקה אחרי 6 פרקים, גם בקשת רוצים...

../images/Emo207.gif עובר את הגבול 2

הטור השני שלי ב-NRG עלה לאוויר ואתם מוזמנים לטקבק דברים טובים שם או לפדבק דברים פחות טובים פה. חוצמזה, יש בבלוג שלי סרט מופלא לחברת פנסיה בשם SEB. אם במקרה הסרט הזה לא הגיע למייל שלכם השבוע, אז קודם כל תדעו שאתם לא נמצאים ברשימות התפוצה הנכונות ובלי קשר, תעשו לעצמכם טובה ענקית ותיכנסו לראות.

סנטה

New member
כיף לקרוא !

יש לך טור מאוד מהנה.מלבד הדוגמאות,הפרינטים והסרטונים שאתה מביא אהבתי את הכתיבה נטולת הציניות ומלאה בהסבר מפורט מספק של מה עומד מאחורי הדברים...לא פחות חשוב.בתור חייל משוחרר מתעניין בתחום,זה מעולה.

TaxiMedia

New member
מירן היקר

קצת קשה לי עם "ואתם מוזמנים לטקבק דברים טובים שם או לפדבק דברים פחות טובים פה". בשבוע שעבר השארתי טוקבק שמתייחס להבטחה שלך על חומרים חדשים עם קישור לבלוג שלי שמוכיח שזה כבר "נטחן". הנחתי שלא פירסמתם את הטוקבק כי השארתי קישור לבלוג שלי. מה רבה הייתה פליאתי כשביום שישי בשעה 14:06 השארתי את ההודעה הבאה שלא עלתה גם הפעם למרות שלא השארתי קישור. "למה אתה מעלה מודעות שעלו בבלוג שלי ב-17 לחודש בתואנה שהם לא נטחנו במיילים? מילא שאתה לא נותן קרדיט, מבין אותך. מילא, שלא מהכבוד שלך להסביר לי את המודעה שלך על ניקול. אבל למה לשים בסיום הטור " נ . ב" שנועד בעצם לחזק את ההבטחה שלך לסחורה טריה בזמן שהיא לא הכי כזאת? אולי הטור הזה צריך שקיות של ניקול? אגב, אהבתי את הפרסומת למשפחתית. cool. גם סגנון הכתיבה חביב. קצת הוגנות וריספקט זה מצרך חשוב בחיים. שלך, מאפיית פרסום. בלוג תפוז." עד כאן הטוקבק. אשמח לתגובתך. אגב, אני מבין שאני חדש ולא זכאי להתיחסות המכובדת שזוכים לה כאן כותבים ותיקים, אבל אי אפשר להתעלם מכך שהבלוג שלי קישר גם אותך למקומות שלא היכרת. פירגון, זה שם המשחק. שבוע טוב.

TaxiMedia

New member
הביקורת מתיחסת כמובן

לטור של שבוע שעבר עם המודעה ל"ביטוח שיניים" שעלתה אצלי ב-17 לחודש. והטור מיום שישי האחרון עם המודעה ל"קופי טו-גו" שעלתה אצלי גם כן ב-17 לחודש.

חבל שאתה מרגיש ככה

קודם כל אני מצטער שאתה מרגיש שאתה לא מקבל התייחסות בפורום בגלל שאתה חדש בקהילה. אני לא שמתי לב לזה ובטח שאין פה כוונה מראש. דווקא הפורום שמח לקבל אנשים חדשים ומעניינים שתורמים לקהילה ואני בהחלט חושב שאתה רכש חדש וראוי בהחלט. הסיבה שלא עניתי לך על המודעה של ניקול היא בגלל שבמשך היום יש לי פחות ופחות זמן להיכנס לפורום ולהגיב על הודעות.בערב כשקצת יותר התפניתי ראיתי שכבר קיבלתי תשובה טובה וחשבתי שזה יהיה מיותר לחזור על ההסבר. אם פירשת את זה כאילו "זה לא בכבוד שלי", אני מתנצל. בקשר לטוקבקים ב-NRG- אני לא עובד שלהם ואין לי יכולת לסנן טוקבקים או לבקש למחקם. לכן אם כתבת תגובה כזו או אחרת והיא לא פורסמה, הכתובת היא מערכת NRG. אין לי מושג גם מה השיקולים שלהם. אני בכלל לא מעורב בזה. לגבי עניין הקרדיט לבלוג שלך. אתה לא חושב שזה קצת אירוני שאתה נכנס לקהילה, פותח בלוג זהה לבלוג הדי מצליח של מנהל הפורום ועוד מעז לטעון לקרדיט? בחייאת. כמו שאתה בטח יודע יש לא מעט בלוגים בארץ ובעולם שמרכזים עבודות קריאיטיביות מכל העולם. ברוב הבלוגים והאתרים התכנים דומים וזהו בעצם כל הרעיון, למצוא עבודות מגניבות מבלוגים זרים ולהכיר אותם אוכלוסייה המקומית. בקיצור אתה ואני ועוד תשע מאות אתרים בערך נעזרים באותם המקורות. שלך, בעל סגנון הכתיבה החביב

TaxiMedia

New member
כמה הבהרות

ראשית, אני מקבל את תשובותיך המאוד מפורטות בעניין ניקול והטוקבקים ב-NRG. תמליץ להם לסנן בעצמך. זה נראה לא טוב. שנית, לא ראיתי בהודעה שלי איזשהו מסר שאני פגוע "כי לא מתייחסים אלי" אלא כי הרגשתי (אתה כבר יודע למה)שאתה מעדיף לא להתייחס. אז אנא ממך אל תציג אותי כבכיין. הגינות, זה שם המשחק אצלי. לגבי הקטנה שלך על הבלוג והקרדיט. נכון שראיתי גם את הבלוג שלך לפני שפתחתי את שלי אבל תהיה בטוח שראיתי גם את הבלוג של אורז וג'וני ואורנג'ויס והבריף האלוהי וכמובן את כל הבלוגים החוצניקים שמופיעים אצלי בקישורים. אז שלא ישתולל אצלך לרגע הרעיון שהבלוג נפתח על הקונספט שלך דוקא. והכי חשוב, יש הבדל גדול ומאוד משמעותי בין הבלוגים של שנינו. וההבדל נעוץ בעובדה שאני בחרתי בניגוד אליך (סיבותיך עימך ואני לא מזלזל בהן) לשתף את הקורא במקורות שלי. ותאמין לי ידידי שזה הבדל משמעותי. כמות הקישורים מוכיחה לכל בר דעת שאם כבר העתקתי (והעתקתי) זה לא ממך (אגב, כל הפירוט נמצא בהודעת הפתיחה שלי). אם ניכנס לבלוג שלך נמצא שם (נכון להיום) מעבר לעבודות ולחומרים הטובים, קישור בודד שמפנה בעצם לכאן. אני טיפוס כזה מירן, אוהב לשתף. אף פעם לא מחביא את הקלפים שלי (לפחות לא את רובם). תדע לך שככה זה עובד בעולם הבלוגים הנפלא מחוץ לבועה הישראלית. ככה זה יעבוד גם כאן. אני צופה שבזמן הקרוב אתה תוסיף "קישורים" ואם לא תעשה זאת בהחלט יהיה לי יתרון עליך (רואה שאני משתף? למרות שאנחנו על משבצת של "מתחרים"). יכול להיות, רק יכול להיות (כדי שלא אראה מגלומן) שאתה קצת כועס על כך שעם כמות הקישורים שהבלוג שלי מציע הוא בעקיפין גורם לבלוג שלך להיראות קצת פחות רלוונטי בהקשר של "עבודות שלא ניתן למצוא כאן". ובגלל זה בעצם הכנסת לי בקטנה על "העתקה ממך וחיפוש קרדיטים" (לפחות כך זה נראה לקורא הממוצע). כפי שאתה רואה ההבדל גדול חבר. לסיכום, אם תיכנס לבלוג שלי מדי פעם אתה תדע מה לא להעלות בטור שלך ב- NRG.

TaxiMedia

New member
נצל"ש

אזהרה, לינק זה מכניס אתכם לבלוג שלי. ג'וני, יש לך 232 ש"ח בקופה.

אוף, מירן,

אני לא מצליחה לראות את הסרטים שאתה מעלה בטור שלך.. יש דרך אחרת שאני אוכל לראות אותם?

johny abola

New member
יש לך בעיה רצינית, הא?

כלום לא עובד לך...
הייתי במקומך תופס שיחת טלפון קשה עם הספק

ophler

New member
וגם התוכנית שאחרי

מועדון לילה. כנל. ערב של לקטים

mc80

Member
הם אולי מציגים את זה כמשהו נורמלי

ומתבקש, אבל לרב עומדים מאחורי זה המון אי שביעות רצונות מצד הבוסים הגדולים. הם ערים היטב לבעיה שיש העונה מבחינת הביקורות על איכות העונה, שהם גם מוצדקות. אז עדיף לתת איזה ברייק שבוע אחד ולבדוק את הנושא, לראות איפה הבעיה ואת מי צריך לפטר. זה קצת עצוב שככה פותרים בארץ עניין בעייתי, לעומת ארה"ב שם ממשיכים לפחות עונה שלמה ורק אחכ מורידים את הסדרה מהמרקע. אני חושב שקצת מוגזם להישאר בבית או לחזור מוקדם מבילוי בגלל ארץ נהדרת או כל תוכנית אחרת. אפשר להקליט או במקרה הגרוע לצפות בנט בקטעים נבחרים. אל תוותרו על הנאות החיים בגלל זה. אני מכיר את ההתמכרות אבל יש גבול גם לזה. יש לנו באמת ארץ נהדרת- אבל היא לא רק תוכנית מערכונים.

MooHoo

New member
אנחנו באמת סוג של עדר של בבונים

מטומטמים, אם דחינו או קיצרנו בילוי בשביל ארץ נהדרת. זה מה שקורה כשמייחסים כל כך הרבה חשיבות לתכנית טלויזיה, היא מרשה לעצמה לעשות מה שהיא רוצה.

nuerenberg

New member
../images/Emo190.gifאותי ג'וני שכנע!

דמיינו מחר יוצא: "Aya Corem - the gratest hits" המייל שלי נשלח לאדונים הנכבדים, א-מ-מה.... המייל חוזר, כתובת שגויה, או שמא התפוצץ להם כבר המייל!?

למעלה