כמה הבהרות
ראשית, אני מקבל את תשובותיך המאוד מפורטות בעניין ניקול והטוקבקים ב-NRG. תמליץ להם לסנן בעצמך. זה נראה לא טוב. שנית, לא ראיתי בהודעה שלי איזשהו מסר שאני פגוע "כי לא מתייחסים אלי" אלא כי הרגשתי (אתה כבר יודע למה)שאתה מעדיף לא להתייחס. אז אנא ממך אל תציג אותי כבכיין. הגינות, זה שם המשחק אצלי. לגבי הקטנה שלך על הבלוג והקרדיט. נכון שראיתי גם את הבלוג שלך לפני שפתחתי את שלי אבל תהיה בטוח שראיתי גם את הבלוג של אורז וג'וני ואורנג'ויס והבריף האלוהי וכמובן את כל הבלוגים החוצניקים שמופיעים אצלי בקישורים. אז שלא ישתולל אצלך לרגע הרעיון שהבלוג נפתח על הקונספט שלך דוקא. והכי חשוב, יש הבדל גדול ומאוד משמעותי בין הבלוגים של שנינו. וההבדל נעוץ בעובדה שאני בחרתי בניגוד אליך (סיבותיך עימך ואני לא מזלזל בהן) לשתף את הקורא במקורות שלי. ותאמין לי ידידי שזה הבדל משמעותי. כמות הקישורים מוכיחה לכל בר דעת שאם כבר העתקתי (והעתקתי) זה לא ממך (אגב, כל הפירוט נמצא בהודעת הפתיחה שלי). אם ניכנס לבלוג שלך נמצא שם (נכון להיום) מעבר לעבודות ולחומרים הטובים, קישור בודד שמפנה בעצם לכאן. אני טיפוס כזה מירן, אוהב לשתף. אף פעם לא מחביא את הקלפים שלי (לפחות לא את רובם). תדע לך שככה זה עובד בעולם הבלוגים הנפלא מחוץ לבועה הישראלית. ככה זה יעבוד גם כאן. אני צופה שבזמן הקרוב אתה תוסיף "קישורים" ואם לא תעשה זאת בהחלט יהיה לי יתרון עליך (רואה שאני משתף? למרות שאנחנו על משבצת של "מתחרים"). יכול להיות, רק יכול להיות (כדי שלא אראה מגלומן) שאתה קצת כועס על כך שעם כמות הקישורים שהבלוג שלי מציע הוא בעקיפין גורם לבלוג שלך להיראות קצת פחות רלוונטי בהקשר של "עבודות שלא ניתן למצוא כאן". ובגלל זה בעצם הכנסת לי בקטנה על "העתקה ממך וחיפוש קרדיטים" (לפחות כך זה נראה לקורא הממוצע). כפי שאתה רואה ההבדל גדול חבר. לסיכום, אם תיכנס לבלוג שלי מדי פעם אתה תדע מה לא להעלות בטור שלך ב- NRG.