|OFF| אז...

ANG3Lina

New member
|OFF| אז...

מה הולך פה?
מה פיספסתי?
התגעגעתי וזה

Don Nirtin

New member
Another lost girl....

שום דבר מעניין קורה. סתם עוד עבודה מסריחה ועוד שינויים במשחק. ופה? הכל פחות או יותר בסדר. אני עדיין מעורר ריבים כאשר אני אוסר תגובות על התגובות שלי (גם על זה אסור לכם להגיב!.....) סמדר ממשיכה לספר סיפורים מעניינים אלעד חולק מידע מעניין אסף מתפאר בהישגים גדולים כל השאר............ נעלמו/פה על תקן הרוח רפאים של הפורום

Guid

New member
היי לינה

האמת שאין הרבה חדש בפורום, הדברים פה זורמים על פי כיוון הרוח של נקסון...
אבל במייפל עצמו יש הרבה שינויים! אני בטוח שאם תיכנסי לבישופית שלך את לא תזהי אף סקיל...

miss_t

New member
חבר חדש

ברוך הבא ליצ'י
ליצ'י הוא קוניור גקין צ'יק אוהב לשחק, לאכול את השיער שלי ואת האוזניים אוהב ליטופים ושורק בחזרה

צ ל י ל 8

New member
הוא אצלנו כמעט שנה וחצי

הוא לא מסוג התוכים שמדברים, אז הוא רק מצייץ. הוא לא יודע להחזיר שריקות. אבל הוא כ-ז-ה מפונק!!!! אוהב שמחזיקים אותו כל הזמן, שמלטפים ומנשקים אותו. בחיים לא חשבתי שתוכי שהוא בכלל ציפור, יכול להיות לגמרי חיית-מחמד. הבעיה שכרגע הכנפיים שלו לא גזורות ואם שמים אותו מחוץ מחוץ לכלוב, הוא עף חופשי. אבל יש לי רשתות בכל הבית, ככה שהוא לא יכול לעוף החוצה, ורק נתלה עליהם כמו מניפה
הבן שלי היה מת שיהיה לו ג'קו שמדבר, אבל הוא עולה מלא כסף
(בערך 2000)

orbs2

New member
אוי... בחיים אל תקני ג'קו...

אלה אם כן את גרה במושב שהבית הכי קרוב אלכם הוא במרחק של 500מטר+ (רציני). הוא צורח משהו מטורף!

Guid

New member
איזה חמוד!!

תתחדשי!
אל תשכחו לשים לב לגדילה של הכנפיים שלו, ולוודא שהחלונות סגורים כשהן ייגדלו...

miss_t

New member
כן...

ככה הקוקטילית שהייתה לי עפה לה. ראיתי שהיא לא אוהבת שגוזרים לה את הנוצות בכנפיים וריחמתי עליה... כמובן שלמדתי מכך

למעלה