OFFלסופ"ש

../images/Emo110.gifלירון????............

חחח עלאקאושרי בגובהה של שרון ממש לא חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ואז מה עם אדם נמוךך אז מהה הוא לא כזה נמוךךךךךך והוא מושלמם הכי הכי מושלםם מי שמנמוך זה לא תכונה רעההה מה עם זה נמון אז הוא לא מושלם??????ואני לא מאימת עליך אבל אני אומרת לך שגם לי יש על מה לררדת על אושרי חחחחחחחחחחח ואני יודעת שזה בצחוקיה חחחחחחחחחח אבל נשמתיי אני לא אוהבת שיורדים על בעליי חח כי הוא מושלםםם ואני לא אוהבת שקוראים לו גמדד הוא לא הוא פשוט קצת נמוך וזהו אבל הוא מושלםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם חחח כפרעליך אוהבתותך.......

../images/Emo15.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

Ninia Rebelde

New member
חחחח איזה יפה זה...

אז ככה.. קודם כל מזל טוב.. דבר שני גם אני מבואסת מכך שאני לא אראה את שרונולי וממש לא הצלחתי להתרכז בכלום חוץ מזה שזהו אני לא ארראה והייתי ממש מבואסת.. אאאבללל.. אני בטוחה שיהיה עוד הזדמנויות לראות אותם ועוד מפגשי מעריצים(לפחות ככה אני מקווה).. אז אני רוצה להגיד לך שאני מבינה אותך ותזכרי שאנחנו פה =).. אוהבת....

../images/Emo41.gif מי צחקה? ../images/Emo12.gif

חחח אושית?! נראלי את לא משרשרת טוב..
למי התכוונת שכתבת ת'הודעה הזאת??

../images/Emo60.gifעכשיו חפירה ממני

יפשלי? אחותי הגדולה? חפרנית שלי? אישתי? ספיר? אהבה שלי? נסיכה שלי? [ואו כמה כינויים לילדה אחת
] אני? פשוט אוהבת אותך חח כפרעליך כמה מתנווות וכן...שחכתי-מזל טוב אהבה שלי! וכמו שהבטחתי לך בשביל שלא תהיהי מבואסת, איך שאני רואה את החיימשלנו, אני מתקשרת א-ל-י-ך אין אין את פשוט מושלמת את כל חיי שתדעי שאני אוהבת אותך הכי בעולם אחותי הגדולה ומשו קטן ולא מושקע לסיום כי אמא צועקת שאני ילך לשין=[ מחר? תקבלי יותר מושקע לאבב יוו נסיכה שלי -אחותך הקטנה-

למעלה