OFFלסופ"ש

ShuSha9

New member
../images/Emo107.gifחחח לא צריך אני אוותר חחחחח../images/Emo6.gif

../images/Emo15.gif"ספיר והחפירות"../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

כפרעליךך נשמה שלי כן כן קראתי הכל אנימלכה
אווווווהבת אותך

../images/Emo110.gifיה דובי שלי=[.........

יה איך שכחתי אוףף סתומה אני אני כבר כותבת להם איך שכחתי דבר כזה חשובבב וואי אני כבר יכתוב כפרעליך חח חולה עליך יפשליי אה ושכחתי עוד כמה דברים אני כבר ממשיכה חחחחחחחחח

../images/Emo205.gifספיר חפירות בע"מ../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחח.. כפרשלליי.. מה את מרכלת עליי מאחורי הגב אע אע?
חחחחחחחח.. איזה חמודה מורן.. את יותר יפה מאדם אני בטוחה.... כך שהכרית עם התמונות שלך יותר יפה:) אדם הוא סתם גמדמדXD חחחחחחחחחח.. אדם הוא חמוד.. לא יותר מיזהXD [עכשיו כל האדמיות למינהן יקפצו עליי.. צפוי
] מזל טוב יפשללי!! אני נורא שמחה שנהנת:)
" מי אוהבת אותך יותר ממני...
"
רק אני:)
Love You So Much
-לירון-

../images/Emo110.gifחחחחח לירוןןןןןןןןןןןןןןןןןן

קודם כול מה אמרתי שריכלתי עליך????שם חחחחח וגםםםם עוד מילה אחת על דמושליי את חוטפת כאפהההה הבנת???חחחח עלאק גמדמד אני יראה מלך מזה תזהרי ממני חח כאילו אושרי איזה גבווה הוא מה אני יגיד לך ממשששששש אדם שם הכי גדול והוא יכול לגדל את כוללם שם גם אושריייי התינוק חחחחחחחחחח הכי קטן שם נענענ חחחחח תזהרי שאני לא ירד עליו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עד לאדם שליי חחחחחח ותודה כפרשליייי אני חולה עליךךך אישתי היפהההההההה נסיכית שלייי
מטורפת עליך=]........ נ.ב אדם הוא הכול עלאק אמרת הוא חמוד לא יותר מזה תזהרי הוא בהרבה יותר מיזההה הוא ה-מושלם של העולם חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חולה עליך=]...

../images/Emo205.gifאמממ...

קודם כל... *אושרי, הוא לא נמווךך!! תאמיני לי שהוא בגובה של שרוןן!! או קצת פחותת.. *אדם שם הכי גדול בגיל, אבל לא גבוהXD *הכי קטן [בגיל] הוא הכי חמוד אם את לא שמה לב [נו בטח שאת לא שמה לב... את אוהבת גמדמד קטן
XD], תינוקים הם הכי חמודייםם
נכון אושיותXD? *את לא מאיימת עלי שאת תרדי עליוXDDDDD *גמאני אוהבת אותך יפפפשלליי!!
אין עלייך נסיכתתתי
ממממממממוואה *אדם? הוא לא מושלם.. אולי באופי.. אבל בגובה?XD זה כבר לא סימן לשלמותXDDD **אל תקחי ברצינות את מה שאני אומרת לך על אדם כן? אדם הוא מדהים.. אני מתה עליוXD סתם אני צוחקת איתך:)**

למעלה