OFFלסופ"ש

purple rose

New member
OFFלסופ"ש

איך עבר השבוע הראשון של 2007?

../images/Emo110.gif../images/Emo23.gifמה עבר עלינו..../images/Emo23.gif

אז ככה יחלטתי לפוח הודעה אתמול על מה שעשו לי ומה שעבר עלי כול הימים ההאחרונים ואתמול ולא הי ללי זמן אתמול אז לא פתחתי אז יחלטתי עכשיו לפתוח ויחלטתי גם לנצל תהודעה הזאת לשרשור של מה עבר עלינו שכול אחת תרשום מה עבר עליה היום בביה"ס או בבית או בכלל כול מקום מה עבר עליה איך היה לה היום....... אז אני יתחיל ממני אז ככה:... קראו הכול!!!מי שקוראת מלכה חחחח אז כמו שאתם יודעות לפני כמה ימים היה תחידון של הבויז מפגש מעריצות כן כן וכמעט כולם יודעים פה תסיפור שהיה לי שמאוד חיכיתי לזה וידעתי הכול אבל הלחץ השפיע עלי ובסוף לא זכיתי לצערי=[.. אבל לא יכתוב פה את כול מה שהיה בקיצור אני היתי בדיכאון כמה ימים ממש לא דברתי הרבבההה וירגשתי כאילו סוף העולםם ועוד אחרי עידודים של כמה בנות מושלמות שפהה אבל כלום לא עזר בקיצור עברו כמה ימיםםם והיתי עדין בבאסהה אבל אמרתי שאין מה לעשותת אה ולא אמרתי גם ימים של בכיייייייי הרבה בכיייי ואמרתי שאין מה לעשות אני לא זכיתי וזהו.... נסבול את זה ונעבור......כול החברות שלי ידעו מזה חחח ישתתפו איתי בדיכאון כי הם לא היו רגילות לראות אותי ככה.....אבל לא יכולתי עוד מה אני יעשה.... וניסווו לעודד אותיי אבל גם הבינו אותי מאוד!.. אתמול היה לי יומולדת בעיברי!!! הגעתי לביה"ס וחברותי החמודות חגגו לי יומולדת מסיבת הפתעה... ולא ידעתי כלום חחחח עשו לי מזה יפההה ואפילו שזה היה יומולדת שלי ועדין היתי בבאסהההה אבל טיפה יותר טוב.. בסדר היה כיף בביה"ס הגעתי הביתהההה היה במחשב בפורום כמובן חחח ואז דפקו בדלת הלכתי לפתוח ומי באה?? מי עם לא מורנושלי בת דודה הכי מושלמת בעולם באה עלי וקנתה לי מתנה ליומולדת... היא קנתה לי כרית שמאחוריה הכול פרווה בורוד ומקדימה ברכה ליומולדת עם הרבה ללבות על הכרית ו2 תמונות שלי על הכרית מזה יפותת שואלות למה לא של אדם???מאיזה סיבה אחת מעצבנת קצת אבל עזבו... מזה יתלהבתי כרית מזה יפה שאני ישים תמונה שלה גם... ואמרתי לה תודה וזה... ומזה יתבאסתי שזה בסוף לא הי עם תמונות של אדםם אבל הכרית מהמתת אז לא אכפת לי בקיצוררר עלינו למעלה למחשב פתאום יש תפיקות בדלת שוב ומיזה היה??חחחח חברות שלי אחת חברה טובה מהכיתה-שני ואחת חברה טובה משנה שעברה שלא איתי עכשיו בבכיתה אז הם באו ועשו לי מזה הפתעה לא ידעתי כלום חח איזה חמודות ואני פותחת תדלת והם שרו לי היום יומולדת חחחח והביאו לי בלונים חחח והביאו גם מתנהה ומה המתנה היתה??? חחח כרית מאוד דומה לשל מורן עם פרווה ורוד מאחורה אותו כרית רק ששל מורן צורת ריבוע ושלהם צורת לב אבל נכון אמרתי שיתבאסתי שהכרית של מורן היתה בלי תמונה של אדם אז על הכרית שלהם הם הביאו לי תמונה וברכה על הכרית של דמושלי חחחח אז יש לי גם כרית שלי וגם של אדם חחח חחחחח איזה קטעעע מזה יפה ההייה והיה גם מזה כיף חח בקיצורר היה לי יומולדת כיפית גם בעיברי וגם בלועזי חחחחחחח ושאני לא ישכח את דילבושליי שקנתה לי בלועזי מתנה צמיד לרגל מזה יפההההה כפרעליהההה ביזדמנות אני יצלם הכול! אז עם כול זה דוקא יצאתי מהדיכאון חח אבל עדין עצצובה שלא רואה אותו.... אבל אני מתגברת חחחח אז מורנושלי???? תודה תודה תודה ושוב תודההה את פשוא?כ=ו=ל החיים שלייי אני אוהבתותך מלא בת דודה מושלמת שלייייי אאין אין את פשוט הכול אני חולה עליךך יפתייייייייייי
שני וגל?למרות שהם לא פעעע אבל דרך אגב שני חברה שלי טובה מהכיתה גם היא לא פעעעע אבל בעיקרון היא כןןן בלי שהיא כותבת חחח אני אומרת לכם היא חייה תפורום הכול היא יודעת!!! אני תמיד מספרת לה הכול חחח היא יודעת הכול מי זאת דילב מי זאת לירונע לינויה מיכל שחפוש בקיצור סיפרתי לה על כולם פע שאתם מושלמות והיא יודעת הכול אז למרות שהי אל אתתראה את זה ה אבל שני וגלושלי???אני אוהבתותכים מלאאאא אתם ה=חברות שלייייי בלעדיכם מה אני???... דילבושששש אישתי היפשלייייי תודה על המתנהההה אאת עוד תקבלי פיצוי חכי חחח חולה עליךך מושלמת שליייייי כמ האהבה יש אצלי ב-
כמה??????....... מלא!!! אוהבתותך עד אין סוףף והכי מאושרת בשבילך בעולםם.... אה וזה לא קשור אבלל היתי חיבת לציין את דושית אחותי הקטנהה כפרעליההה דושית??. תודה על הכולללללל על העידוד למרות שכולם עשו את זההה אבל היא באמתתת רצתה שאני יזכהההה ויבטיחה לי שאני ידבר עם אדםםם כפרעליההה אמן!.... אין פשוט אוהבתותההההההה וגם שחפושליי טוב אני לא יהפוך את זה ללפריקת אהבה אבל רק לבאמת חשובות שתמיד היו איתיייייי למרות שזה כולם באמתתת אבל שחפושש תודה מתי שבכיתי היא גם בכתה איתייי תמידדד היא איתייייי שחף חולה עליךך ושמחה בשמחתךך כפרוני שלייייייייי
ולכול הפורום המושלם הזה שאני לא יתחיל להגיד שמות כי זה לא יגמר אתם תתיאשו חח אתם פשוט חצי ממני בלעדיכםם לא היתי כפרות עליכםםםםםם אוהבת את כולכים משפחה יפשלי
דמושית של כולכים!!!!=]=]=].... תמונות של התמנה...בקרוב=]..

ShuSha9

New member
../images/Emo107.gifאני שמנה?!?!היית מתההה!!!!

וחוץ מזה כבר קראתיי!!!!!חחחחחחחחחחחחחחחח

../images/Emo41.gif קראתי P:

מקודם אח שלי לקח לי ת'מחשב
אז עכשיו המשכתי לקרוא... ספירושלי?! תעלי לפה תמונות יפשלי
של המתנות- ושלך
אוהבת אותך הכי הרבה שבעולם חפרנית שלי

../images/Emo110.gifחחחחחחחחחח כפרעליך...

וואי וואי עכשיו כולם יקראו לי חפרנית אוףףף חחחחחחחח=[[...חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חולה עליךךך פאקיצית שלי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה