OFFלסופ"ש

../images/Emo110.gifאחותי הקטנהההההה

שמעי שיר חחח זה השיר אחותי הקטנה היא כמעט בת שנהה קבלתי אותה מהורי מתנה השיר הזה חח אבל שיניתי מילים חחחחחחחחח אז ככה: אחותי הקטנה היא כמעט הלכה כתבת לה תגובה אז היא נשארה אחותי הקטנההיא כזאת מקסימהה אני פשוט מאוהבת ב=ה!!! קוראים לה דושית דושית דושית דושית והיא שלי=י=י==יייייי חחחחחחחחחחחחחחחח פגרת אני חחחח מי שלא מכיר תששיר לא משנהה תבינו חח דושית יפשלי אני
בךךךך חזקק כפרעליךךךךךך חולה עליך נשמתיי מי אוהב אותך יותר ממני מי?????????? רק אני!!!חחחחחחח

../images/Emo110.gifיפשלי????.

יתנתק לי סורי כפרשלי
......... אה ואיזה עינים למה אני לא ראוה כלום אני רואה רק רקע שחור וטיפה אני רואה שכתוב אני אוהבת אותך זהו לא רואה כלום זה שחור למה?????

ספירושליי מאמיי שלי....

יפשלי ואי ואיי איזה כיף שיצאת מהדיכאון הזה סופסוף כפרעליךך אני מאווהבת בך ילדה יפשלי תמיד תדעי את זה!! חחח ואי ואי כמה אני חולה עליך ילדה יפשלי יא איזה כיפלך כרית של אדם (תחדשי אחותי ) ואי את לא מבינה איך אני גם רוצהה ואיי אני יהיה הכי מאושרת בעולם עם תיהיה לי כרית של אדםם ואיי ואי אמןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן חח כל כך בא לי חחח ומזלטובב על היומולדת אחותי אני מאוהבת בךך ואה ואה איזה מתנות קיבלת הלואי עליי חחח כרי של אדם כרית שלך מה לא .. ולי כרגיל בכל יומולדת בגדיםם חח (מעצבנים) מה אי אפשר משהו של אדם יאוו איתםם חחחח אוהבבת אותך אהבה שליי חח חפרתי כאןן חח מאוהבתת בךך אחותיי -דושה יוסף שלך :) =) 3> -

../images/Emo110.gifשחף אישתייי

חחחחחחחחח כפרעליךך גמאני מאוהבת בך נשמתיי ואת לא צכה כריתתת את רואה אותו במציאות אני היתי נותת הכול בשביל לראות אותו כפרעליךך תהיי מאושרת מזה נשמהה
....... ואל תדאגייי לילדה כוך עוד יביאווו מתנות עם אדםם חכייי כפרעליךך מאוהבת בך נשמתיייי
........

hen love noli

New member
ספירו'ש יאפה שליי

חיחיחי לי אין מה לספר אני לא הייתי היום בבצפר חח לא היה לי כוח ללכת חחח ############################################################# חיחיחי איזה חפירה חחח היית בדיכאון??חיחי מקווה שעבר לך חח אחרי שחברות שלך עשו לך הפתעה חחח איזה חמודות.. אממ מזלל טוףף כפרעע עדד 120 שנהה למרות שהיה לך אתמול חיחיח לא נורא חיחיח שיהיה לךך את כל הטוב שבעולם ואל תידאגי יהיו לך עוד הזדמניות לפגוש ת'בויז ואת אדם חיחי וזכרי שתמיד אני פה איתך ולצידך מי אוהפתךך יותרר ממני??!?!מי מי ?!?!סאיי שא'פחדד חיחיח יאללה כפרעע אוהפתך המווניםםם |
חנו'שלך

למעלה