Octavarium

מוצארט

New member
שאלה על דיסק

אז ראשית כל, שלום לכם
כיון שפורום דרים ת'יאטר נסגר, רציתי לשאול אתכם שאלה. לפני שבועיים קניתי את הדיסק Octavariom ויש לציין שמאוד מאוד אהבתי. אני רוצה לקנות דיסק נוסף שלהם שיכלול עוד מהאינסטרומנטל הנפלא שלהם ואם אפשר איזה כמה סולואים טובים של באס. זהו, אשמח לקצת עזרה.

Rudess

New member
פורום דרים ת'יאטר לא נסגר

הוא כבר קיים 3 שנים ואפילו יש אתר חדש. אני שמח לשמוע שאהבת את Octavarium, גם אני אוהב את הדיסק הזה ,הוא מצוין. אני ממליץ לך לקנות את Awake הבס שם בולט במיוחד. אם אתה צריך עזרה נוספת פנה אליי בתיבה האישית או באתר של מועדון המעריצים הישראלי של דרים ת'יאטר שמופיע פה בתור לינק.

RamiSun

New member
גם באלבום Falling To Infinity

הבס בולט יחסית... במיוחד ב- Trial of Tears

Rudess

New member
תקנה את הדי וי די Live at Budokan

המלצה נוספת היא, לבוא איתנו ל-2 ההופעות באוקטובר באמסטרדם, יש כבר 20 אנשים רשומים בקבוצה ההולכת וגודלת שלנו.

ZOVIRAX

New member
2 הופעות של DREAM THEATER?

זו לא אותה הופעה בדיוק? כמה אתם משלמים לכרטיס כניסה? להופעה שאני הולך באוקטובר באיטליה כרטיס עולה 34 יורו, סביר לא?

Rudess

New member
כן 2 הופעות אבל שונות

בהופעה הראשונה יהיו שני סטים של דרים ת'יאטר, בהופעה השנייה הסט הראשון יהיה של דרים והסט השני, קאבר של אלבום רוק קלאסי. כרטיס לכל הופעה כולל המשלוח עולה 39 יורו. תהנה באיטליה.

Groo V

New member
Octavarium = זוועה

אני באמת מעריץ נלהב של דרים.... הם הלהקה האוהבה עליי בכל הזמנים יש לי את כל הדיסקים וכו'... שיצא TRAIN OF THOUGHT נורא התאכזבתי שהם פנו לצד כבד יותר אבל בסה"כ אלבום דיי טוב...פשוט כנראה לטוב מדי... עכשיו אני מעריך את TOT (קיצור) הרבה יותר. האלבום החדש של דרים הוא אלבום רך, לח ודביק. יש שיר אחד שאפילו גרם לי להתבייש באהבתי הרבה אל דרים... לא זוכר כרגע את השם או הרצועה אבל אי אפשר להתבלבל...שיר שנשמע גנוב אחד לאחד ממיוז....לא האמנתי ששמעתי את זה....אם מישהו צריך לחקות מישהו זה צריך להיות ההפך!!! מילא שהריפ ובכלל כל המנגינה נשמעת כמו מיוז אבל גם השירה...הסגנון שירה נשמע כאילו לברי מנסה לחקות את בלאמי... מבחינתי זה רק המשך לאכזבה בעקבות ELEMNTS OF PERSUASION (פרוייקט הסולו האחרון של לברי) שהוא אלבום לא טוב אבל גם לא גרוע....בינוני. פושר. אני מאד מאד שמח שלא קניתי את OCTAVARIUM. אם זה יהיה האחרון שלהם זה יהיה סגירת מעגל בשבילי...גם את הראשון לא ממש אהבתי. אם אתה רוצה לשמוע את דרים במיטבם אני ממליץ על SCENES FROM A MEMORY וגם על 6 DEGREES OF INNER TURBULENCE.

Groo V

New member
תיקון

פשוט כנראה לטוב מדי... = פשוט כנראה התרגלתי לטוב מדי...

מורנא007

New member
זוועה?

אולי היתה העתקה של קטע מסוים, אולי זו היתה מחווה. חברים, הלהקה הנ"ל הוציאה אלבום חדש, זכותכם לא להתחבר ולא לאהוב, מכאן לזזוועה המרחק רב. אני למשל לא התחברתי לSCENES FROM A MEMORY ולאבייק אבל אני יודע שהאומנים עבדו קשה על היצירה. אפילו אם קטע נגנב, זה לא נהפך לזוועה... אפשר לחשוב שמדובר, חס ושלום, בפאנק.

Pftt

New member
חח..

טוב לדעת שפאנק נערץ פה. אז פאנק בשבילך זה השפל ההכי נמוך במוזיקה מורנא? :)

מורנא007

New member
הכוונה היא ל- Pאנק ../images/Emo8.gif

למרות שגם ממנו יצאו כמה שירים טובים וולדבי הארי מלהקת בלונדי יש קול יפה.
כך שאומנם זהו שפל (מה לעשות ששירים בשני אקורדים לא מדברים אלי), אבל בשפל ישנם כמה גבעות לא רעות בכלל.
-^--^-

MajorWinters

New member
נכון...

אי אפשר להגיד זוועה אם זה אלבום מועתק. אבל אפשר להגיד שהוא אלבום פשוט רע. עזוב את "הבלדה המרגשת" ברצועה 2, את "שיר פופ ב4 רבעים" ברצועה 4, ואת "השיר שנשמע כמו מיוז" ברצועה 6"- עזוב את העובדה שזה שליש דיסק, עזוב... מלבד 12 הדקות האחרונות של יצירת הנושא, שהן באמת, מצוינות- גם שאר הדיסק לא ממש טוב. רצועה 7, שהיא בעקרון מעולה, נמאסת מאוד מהר. היא מכילה קטעים טובים, "מרגשים", אבל לא קטעים שמחזיקים לאורך זמן. גם רצועות 1 ו3- הן מכילות ניואנסים מגניבים, דברים שאתה מתלהב מהם בהתחלה, אבל בסך הכל, אחרי כמה שמיעות, כמה טחינות, לאט לאט, האלבום משעמם. אנשי הקהילה הישראלית יצטרכו הרבה טחינות, אחרים פחות, אבל בסופו של דבר, האלבום הזה לא נותן הרבה. בהתחלה לא מבינים אותו, אחרי זה מתאהבים בו, ואחרי זה, הוא הופך להיות בנאלי, שגרתי ומשעמם. אני חושב שעוד כמה חודשים כשייגמר ההייפ, לאט לאט אנשים יקלטו- כי אפילו מי שאוהב את האלבום הזה- הרב הגדול יבינו שהוא פשוט לא ברמה של SFAM או 6DOIT (ואולי אפילו עוד כמה). אבל אולי זה רק אני

cut2

New member
האמירה הנ"ל

מצטרפת למאגר הוותיק, שכבר כולל את הלהיטים הידועים: "מבקר ידוע" ו"המבין יבין", ועוד. 39.90.

למעלה