Octavarium

המממ

אני דווקא אוהב את השיר שנשמע כמו מיוז, אבל יש שניים כאלה, לא? תגיד מה שתגיד, זה עדיין יותר טוב מ"שבעה ימים באולפן עם ג'אנק פוד" שבע!

MajorWinters

New member
לא שמעתי את "שבע!"

אבל הוא לא יותר טוב מ"דרך מתוחכמת לקרוא לSFAM"

Groo V

New member
פאנק

יש פאנק (עם דגש ב - פ) טוב...לא הרבה ולא היום אבל היה פעם. לא איכפת לי מה תגיד...לפיקסיז היו תקופות טובות וטלויז'ן זו להקה שברגע ששמעתי אותה קראתי למוזיקה שלהם "פאנק מתקדם" בגלל שהוא כל כך שונה מכל פאנק באשר הוא... חוץ משתיהן...כן...פאנק זה דיי מחורבן מחווה למיוז? איפה זה יושב? בין המחווה לקנזס למחווה לRUSH? ולי בין המחווה למטאליקה למחווה איירון מיידן? אני רואה בזה כחוסר בחומר הכתיבה...אני שמח שאחרים נהנים ממנו אבל אני לא מסוגל....אני נשאר עם כל האלבומים שלהם עד האלבום הזה ועושה כאילו לא יצא להם אלבום חדש...ככה הם עדיין הלהקה שאני הכי אוהב ללא עוררין

ofekkehila

New member
יש כמה טעויות בהודעה שלך

הפיקסיז מוגדרים מאוד כאינדי למרות שאפשר להגיד שיש להם מסר מאוד Pאנקי אבל לטלויז'ן אתה לא יכול לקרוא Pאנק. הם נשמעים שונים מPאנק בגלל שהם נחשבים לאחת הלהקות הגדולות מזרם הNEW WAVE שהיה בשנות השמונים.

Groo V

New member
שנות השמונים??!!

מרקי מון זה מ-77 איזה ניו וויב היה ב77 בדיוק? יכול להיות שאני טועה...אני לא מתיימר להיון איזה מומחה למשהו אבל לפי מה שזכור לי ב 77 וגם ב 78 שיצא כבר אלבומם השני "אדוונצ'ר" עדיין לא היה קיים המושג ניו וויב...אולי הם התחילו אותו אבל כל התחלה של סגנון חדש נשמעת כמו המשך של סגנון אחר

מורנא007

New member
אני לא מכיר את מיוז

לכן, אין לי תשובה לשאלתך. בכל מקרה, הדיון באוקטבריום חוזר על עצמו לאחרונה יותר מידי. את אשר היה לי לומר עליו אמרתי.

Groo V

New member
גם SHOWBIZ

אלבום מצויין שלא תבינו לא נכון...אני נורא אוהב את מיוז אבל אם פתאום, בוא ניקח להקה אחרת שאני מאד אוהב מסגנון שונה, רוקפור יעשו שיר שנשמע בדיוק כמו RUSH אבל מקורי...זה מאד יאכזב אותי... השפעות ומחוות זה בסדר ואפילו רצוי אבל העתקת סגנון וסטייה מוחלטת מהסגנון שלך זה כבר דוחה אותי

RamiSun

New member
לא נראה לי שמיוז בשבילך

מיוז זה הרבה הרבה רעש..............

gatinho

New member
Octavarium

אז ככה, אני בטוח שטחנו כבר את הנושא פה אבל אני כותב את מילים אלו אחרי שמיעה ראשונה של האלבום, ואני יודע שאלבום של דרים לא מנתחים אחרי פעם אחת (וגם לא אחרי 50), ואני חייב לציין שדי התאכזבתי. בעיקר משיר 4 שנשמע כמו רוק פשוט ומלוקק ששומעים אפילו בגלגל"ץ. גם הרצועה השנייה מלוקקת ולא מעניינת. איפה הגאונות? שבירת המקצבים? החוסר מבניות בשיר? התאכזבתי מהנוכחות השקטה של פטרוצ'י, והבנאליות של פורטנוי... כמובן שלא כל האלבום חלש, אבל אני מתגעגע ל IMAGES, 6DOIT, SCENES... אם מישהו רוצה להאיר את עיני לדברים שפספסתי, הוא מוזמן. (בבקשה רק תגובות בוגרות וענייניות...)

MajorWinters

New member
דעתי על האלבום

מועתק מהודעה אחרת פה, שמשום מה, הצליחה להרטיט נקודה רגישה אצל כמה אנשים. ולא התכוונתי ממש להעליב אף אחד באופן אישי. אלב לא נורא. אני בעקרון מסכים איתך: "אי אפשר להגיד זוועה אם זה אלבום מועתק. אבל אפשר להגיד שהוא אלבום פשוט רע. עזוב את "הבלדה המרגשת" ברצועה 2, את "שיר פופ ב4 רבעים" ברצועה 4, ואת "השיר שנשמע כמו מיוז" ברצועה 6"- עזוב את העובדה שזה שליש דיסק, עזוב... מלבד 12 הדקות האחרונות של יצירת הנושא, שהן באמת, מצוינות- גם שאר הדיסק לא ממש טוב. רצועה 7, שהיא בעקרון מעולה, נמאסת מאוד מהר. היא מכילה קטעים טובים, "מרגשים", אבל לא קטעים שמחזיקים לאורך זמן. גם רצועות 1 ו3- הן מכילות ניואנסים מגניבים, דברים שאתה מתלהב מהם בהתחלה, אבל בסך הכל, אחרי כמה שמיעות, כמה טחינות, לאט לאט, האלבום משעמם. אנשי הקהילה הישראלית יצטרכו הרבה טחינות, אחרים פחות, אבל בסופו של דבר, האלבום הזה לא נותן הרבה. בהתחלה לא מבינים אותו, אחרי זה מתאהבים בו, ואחרי זה, הוא הופך להיות בנאלי, שגרתי ומשעמם. אני חושב שעוד כמה חודשים כשייגמר ההייפ, לאט לאט אנשים יקלטו- כי אפילו מי שאוהב את האלבום הזה- הרב הגדול יבינו שהוא פשוט לא ברמה של SFAM או 6DOIT (ואולי אפילו עוד כמה)."

למעלה