Octavarium

MajorWinters

New member
כן

אולי זה רק אני אבל אני כבר מספיק גדול כדי לשתות בירה בלי לסנג'ר מישהו שיקנה לי, אז אם כל הכבוד לך, מנהל מועדון המעריצים הרשמי, ההתנשאות -הלא בוגרת בוגרת במיוחד- הזו, מיותרת.

Rudess

New member
טמבל רציני אתה

לך תאסוף עוד 3000 דיסקים ו-200 פוסטרים של קרימזון.

Rudess

New member
לך תפגין נגד הגלובליזציה

ובדרך תקנה כמה פוסטרים של קרימזון.

rudess יש לך עוד הרבה מה ללמוד אתה

עוד ילד שמתלהב מלהקות של ילדים,לא נורא אתה תתבגר בסוף. נראה כמה תאהב ותתלהב ממה שאתה שומע בעוד כמה שנים שתתבגר. אתה מזכיר לי אותי בגיל 6.

Rudess

New member
אתה מדבר?!

בן 34 ומתווכח עם אנשים באינטרנט, פאתטי לחלוטין אתה.

מה הקשר לגיל טיפש תפסיק כל הזמן

להוכיח כמה אתה תינוק טיפש,מי שבן 34 לא יכול להתווכח באינטרנט,תשמע אתה חסר תקנה,לך תמצא לך מישהי להתפרק עליה נראה לי שאתה סובל. טוב שאתה לפחות מודה שויכוחים כאלה באינטרנט הם נחלתם של ילדים כמוך. חוץ מזה מי שפאתטי פה זה אתה כבר רשמו לי באיימל המון דברים לא מפרגנים עלייך בעקבות השטיות שאתה מדבר(הגמל לא רואה את דבשתו). ועוד דבר ללמדך בחיים תינוק:ויכוח זה דבר בריא ומבורך ולא דבר רע.

Rudess

New member
אתה מדבר?!

אין לך אישה וילדים בבית ,שאתה צריך בשתיים עשרה בלילה להתווכח באינטרנט? מי שתינוק פה ,זה רק אתה.

MajorWinters

New member
שני אנשים הולכים ברחוב

פתאום אחד רואה דיסק של דרים תיאטר על הרצפה אז הוא אומר: "וואי, אם לא הייתי צרפתי, אולי הייתי נוגס בזה" אפשר לחשוב, אמרתי את דעתי על האלבום, אודס, התגובה שלך אליי הייתה מעט ילדותית לטעמי, אבל אפשר להתגבר- הויכוח בינכם, על מי יותר ילדותי, הוא מיותר, ומשאיר את שניכם עם המכנסיים למטה... בקיצור, חלאס ריבים...

ל-rudess

יש לי אישה ויש לי ילדים.מה כל זה קשור למען השם.חוץ מזה מעולם לא התווכחתי עם אף אחד באינטרנט(עוד פעם:לא שזה דבר רע,להיפך),אני פה כדי להחליף דעות ולהמליץ אם אפשר,אני חולה מוסיקה מגיל צעיר ועושה לי טוב לראות פורומים כאלה ולהשתתף בהם.אני לא היחיד שבגיל 34 פה.ורק איתך אני מגיע לרמות נמוכות כאלה של שיחות(תנסה לחשוב למה),וכל זה למה?רק בגלל האמירה המוגזמת שלך לגבי האלבום של דרים ותגובתי אלייך. ההוכחה לכך שאתה תינוק היא שאתה כל הזמן חוזר על עיניין הפוסטרים(אם היו לי בבית לא הייתי מתבייש בזה,זה יפה לדעתי ויום אחד אני אקנה-כמו שאתה קונה כל מיני חולצות של אומנים שיכולתי לומר על כך שזה מגוחך,אבל אני באמת לא חושב כך).יש לי חבר שיש לו חנות פוסטרים והוא עושה כל פוסטר שתבקש.מישהו בפורום ביקש עזרה ועזרתי לו.אז אם אתה נהנה מלהגיד את זה אין לי בעיה זה רק מראה שאתה לא יודע לענות לעיניין. פעם אחת תענה לעיניין נראה אותך במקום לזרוק רק שטיות. עכשיו יש לי שאלה:איך האלבום(המצוין לדעתי)שקיבלת של frogg cafe ותענה לעיניין.

Rudess

New member
אל תיעלב מהפוסטרים

זה רק בדיחה משעשעת. ועוד לא יצא לי לשמוע לעומק את האלבום החדש של Frogg Cafe, אבל אדאג לחרוש עליו בסוף השבוע הקרוב ולהכין סקירה לסוף שבוע הבא.

שיהיה לך לילה טוב ושתדע

זו להקה של פרוג נטו (עם השפעות קלות מזאפה,קינג קרימזון ועוד).הם לא עושים פרוג-מטאל,כך שאני לא בטוח אם ביקורת עליהם מתאימה באתר מטאליסט.

Rudess

New member
שיהיה גם לך לילה טוב

נראה אם נפרסם את הביקורת באתר מטאליסט או באתר שלנו,או בעיתון החדש שלנו שייצא בעוד חודש ומשהו להערכתי.

מורנא007

New member
../images/Emo96.gif../images/Emo105.gif

לדעתי זה סוג של פויז'ן, אבל יתכן שאין היבריביזציות והעסק מולחן מראש, קשה לדעת.

RamiSun

New member
../images/Emo150.gif טל, תרגיע........

מה קרה לך????????????? אני בן 43 ומתווכח עם אנשים באינטרנט... אז מה? טוב מממ... בעצם גם אני פאטתי......., עזוב.

Rudess

New member
רמי

אמרתי לך מזמן כבר לסגור את הפורום הזה, רוב האנשים פה לא שווים את המאמץ שלך.

למעלה