ocean make-up

GR8 G I R L

New member
ocean make-up../images/Emo126.gif

מקרא:
לינקים לכתבות
מאמר איפור
שאלות ותשובות
מה שבא לכם להגיד לי.. רשמים.. הארות והערות.. שיהיה לכולנו יום יפה
אושן.

GR8 G I R L

New member
יתרונות שקופים אבל חשובים!

את מי מהדוגמניות לא מענין דיאטה? שמירה על הגוף היא אחד הדברים הכי חשובים לדוגמנית כיון שהגוף שלה הוא בעצם העבודה שלה!!! אז כנסו ללינק הזה ותקראו כמה דברים חשובים..

GR8 G I R L

New member
מאמר ב'- איפור חוף ובריכה

אחרי המאמר של שבוע שעבר.. על איפור קיץ (לינק למאמר) כשכבר התחלנו להרגיש את הקיץ פה! ובפרט אחרי מזג האויר החם אתמול.. והחופים החלו כבר להתמלא! זה הזמן להביא לכם את הכתבה הבאה! תהנו
מי לא רוצה להיות נערת החוף.. שכל הבנים יסתכלו רק עליה ולכל הבנות יצאו העינים?? אז נכון.. קנית בגד ים פצצתי!! ויש לך גוף מושלם אבל בלי איפור את מרגישה קצת.. איך לאמר? חיוורת.... ומצד שני.. את בים.. נכנסת למים.. איך תתאפרי?? אז הנה כמה טיפים.. אתחיל מהבנות שלא ממש מתאפרות או לא מרגישות רע בלי איפור ומעדיפות את המראה הטבעי.. הנה המלצה אחת מדליקה בשבילכן! קחו כפית של צללית אבקה בצבע ברונזה.. לא צריך להשקיע בצללית מקצועית.. כי ה לא לאיפור פנים.. אפשר לקנות בשוק או בכל מקום אחר צללית אבקה ב5 שקל.. שימו את האבקה בתוך הבקבוק של השמן תינוקות או מקדם ההגנה (שהרבה יותר מומלץ לכן!! תזכרו שאתן דוגמניות.. וכמה שהשיזוף חשוב, חשוב עוד יותר לשמור על העור שלכן.. או שהעור שלכן יתחיל לפתח כתמים וקמטים בגיל מאד מאד מאד צעיר.. ) ערבבו טוב טוב את החומר והנה קבלתן ברונזר... מרחו אותו על הגוף ומייד תקבלו מראה שזוף.. ומנצנץ טיפה.. זה ישדרג לכן את הלוק ברגע! לאלה מכן שכן אוהבות איפור.. ומרגישות חובה להתאפר.. הנה כמה טיפים.. מרחו כמות עדינה מאד של מיקאפ ואל תפדרו!! (אך מומלץ לא להשתמש בכלל במיקאפ!) מרחו גלוס על העפעף זה יתן לכן מראה של צללית רטובה.. (אפשר גם להניח צלליות אבקה בהירות.. אך עדיף להמנע..) מסקרה עמידה במים חובה! אחרת אחרי טיפה מים שתגע בכן תראו שחורות
עפרון שחור אפשרי רק אם תקבעו אותו עם צללית שחורה מעל.. אחרת הוא גם ינזל וכן איילינר אך ורק עם צללית שחורה.. תסיימו עם גלוס שקוף או צבעוני! אפשר להכנס עם האיפור למים. אך כשתצאו מהמים נגבו את הפנים בטפיחות עדינות ואל תתקרבו בכלל לאיזור העינים.. תנו להן להתייבש לבד.. ובכלל מומלץ לתת לכל הפנים להתיבש לבד.. מקווה שעזרתי לכן מעט
אושן.

GR8 G I R L

New member
שאלות חברה שאלות...

אם יש לכם/ן שאלות על כל מה שנוגע לאיפור ומה שמסביב זה המקום!! בשביל זה אני פה...

חחחחח

חחחח את מכירה רוצחים חחחח, נו מיכאל הסטייליסט המתחיל, אבל אני זוכר אותך מיום הצילומים עם רן רפאל... ברחוב ויטאל...

GR8 G I R L

New member
אההההההה אוקיי....

אני כולי מבולבלת.. היה לי שבוע עמוס.. מה שלומך?

וואלה בסדר...

אני בסדר באופן כללי... מתפתח מפה ומשם בתחום... למרות שהבגרויות קצת מגבילות את התעסוקה מה שנקרא... יהיה טוב... מה מה איתך? מה עושה בימים אלה?

GR8 G I R L

New member
יפה לך..

בהצלחה בבגרויות
אני ממשיכה לאפר.. איפרתי בתערוכת ביוטי פרו.. יש תמונות פה בפורום למטה.. תחפש.. אתה תהנה מהן

למעלה