:O

Rinchu

New member
:O

שלום , אני תלמידת כיתה י' וחושבת להצטרף לקורס של נוער שוחר משפט עברי למשך 3 שנים .. קראתי פה כמה הודעות והאם באמת הכל כל כך מסובך ? :O זאת אומרת , האם בהתחלה ילמדו אותנו ברמה שבאמת נוכל להבין את הכל או שזה הולך להיות ממש ממש קשה? :\ מקווה שמישהו יוכל להרגיע אותי . :( תודה מראש .

efpsycho

New member
אהלן

אני עשיתי את התוכנית של נוער שוחר משפט עברי בירושלים בתיכון. התוכנית פשוט מעולה! הם מקיפים איתך נושאים ממש בסיסיים וברמה די סבירה.. אומנם לא אוניברסיטאית אבל עדיןהשיעורים ממש מעניינים. מעבר לזה שלקראת מבני המתכונת והבגרות אתם תקבלו "בנק מבחנים" שיכלול את כל השאלות האמריקאיות והשאלות הפתוחות שיהיו לכם בבחינה. (במידה ואת יכולה להשיג את בנק המבחנים מתלמידים של שנה שעברה זה יעזור לך כבר בשנה הראשונה ללימודים, כי גם המבחנים של כיתה י שלופים מבנק המבחנים) לגבי העבודה בהיקף של יחל1 היא ממש לא רצינית, אני אישית עשיתי על תרומת איברים מן המת אין לך מה לדאוג לרמה.. יש שם אחלה מרצים... הרב מדברים בקצב הכתבה. חוץ מאחד ששכחתי את השם שלו שהוא היה בכלל אנטיפת...

efpsycho

New member
כן

זה נלמד במתכונת על אזורית זאת אומרת עם כיתה שהיושבים בה מבתי ספר שונים. סך הכל מדובר על מפגש שבועי בין17 ל20 בימי חמישי... ממש לא רציני.

למעלה