O.K חבר'ה, איך...

Nibbler

New member
זה היה חוסר טאקט, לא?

בתור קורא סמוי כבר הרבה מאוד זמן. הייתי מאוד רוצה לראות בפורום הזה גם אנשים מבוגרים יותר עם נסיון בתחום. מהם אפשר מאור להעשיר. כמו לדוגמא בסלאשדוט. ולכן אם כבר נקלע אחד כזה לפורום. כדאי לתת לו את ההרגשה שהוא רצוי. כולנו נרוויח מזה. מתנצל על ההערה שלי אלייך.

חוסר-טאקט??? כבוד../images/Emo70.gif...../images/Emo26.gif

עולם המחשבים הוא המקום הקלאסי בו מישהו שתיכנת עם כרטיסים-מנוקבים מקבל כבוד של זקן השבט!... זה התחום המובהק בו השנים שאתה סוחב איתך הן רק יתרון... הרי כל השרשור הזה הוא חבורת זקנים שמנופפים בנסיון שלהם - וככל שאתה עתיק יותר הרי זה משובח...

DNile

New member
חייב להסכים עם אורי.

להיות ותיק פה בתחום זה כבוד על. וכשאומרים "זקן", רק בכמה דורות האחרונים זה נחשב לעלבון. הרי "זקני העם" זה היה לא פחות ולא יותר מאשר כינוי לותיקים ולחכמים שבעם. בכל אופן, החישוב המספרי של 1974 + גיל אוניברסיטה עדיין לא מביא אותה לדרגת זקנה. רק מבוגרות מכובדת
לפחות יש פה מישהו בפורום שיכול לזרוק: "אני יכול להיות אבא שלך"(בניגוד לכמה אנשים אחרים פה שמנסים להסביר לנו שהדיבאגר מטומטם).

nirtheking

New member
ז"א שכדי שאני אגיע למעמד מכובד כאן

בפורום יצטרכו לעבור עוד איזה 20-25 שנה
(Tני בן 14
)

joeher

New member
איזה תגובות - לא להתלהם

לא נעלבתי ואפילו השתעשעתי מהתגובות. וחוץ מזה כרטיסים מנוקבים זה לא כזה שוס גדול - אם טעית באות אחת - אתה בדרך כלל מתחיל את השורה מהתחלה המזל היחידי שאת יכול להעתיק את הכרטיס סדפוק עז לאות ואז להמשיך את השורה...

DadleFish

New member
1983, לפני 21 שנה,

התוכנית הייתה ב-BASIC, זה היה תוכנית שמגלגלת קוביות שוב ושוב ואוספת את התוצאות - המחשב היה Sinclair ZX-81, עם מקלדת שטוחה כזו, מסך טלוויזיה ישן שהיה זרוק בבית ו-16KB זכרון (למרות שהיה לי מין מכשיר מיוחד שהגדיל את הזכרון ל-32KB)... היו ימים

OriIdan

New member
1984 אסמבלי של 8085

מערכת בקרה לרובוט עם שלושה מנועי DC. אני חושב שלפני זה גם היה לי ZX81 אבל ממש לא זוכר מה עשיתי איתו. את התוכנה ל 8085 מ 1984 עדיין יש לי בבית. את המערכת שהריצה את זה בניתי לבד היה שם 4K ROM ו 256 בייט RAM לא הייתה מערכת הפעלה, את הכל כתבתי מאפס.

the another one

New member
חחחח.... כל כך מבוגר ?

אני הייתי רק בן שנה ושנתיים בהתאמה... אני בקושי זוכר את זה...

1998 פסקל ../images/Emo13.gif

הייתי בן 11 (נראה לי
) ממ תוכנית של HELLO WORLD.. ואז מין פינג פונג חמוד עם הריבועיים הגדולים האלה (80*25 רזולוציה) ממ הימים הטובים

neko

New member
חמוד. ד"א, יש לי עדיין APPLE 2

עובד בבית, עם מסך שחור-ירוק כזה ומשחקים על דיסקטים גדולים ובלי OS...

למעלה