O-boy 2 -שבוע 2

Roei152

Well-known member
מנהל
O-boy 2 -שבוע 2 ממשיכים בשירים, והפעם חגיגת בר מצווה לכבודד חנוכה.

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק 29 -הסוד של זוהר

אך השקר החדש שזוהר תשקר לג'וני , כדי לספק אותו , קשור גם הוא לללי מהחממה?
&nbsp

Roei152

Well-known member
מנהל
הלוואי שיקרה מקרה יונתן ושיירי
והסרטון המפליל לא יוקרן , או שיוקרן לטובת עלמה ותום .. כמו שהסרטון של שירי ויונתן הוביל לאיחוד של רני ותמרה ...
אוף גם לי נמאס מזה שעלמה נסחטת , אולטל את מש לא רחומה ...
חוץ מזה פרק קורע...

ימי האלוטל, אלוטל מלכתנו
את יכולה לקרוא לו בעלי. רק על זה קקון יתעצבן ויפרק הכול. מה?! מה אתה... ממתי אנחנו... גם אתם מעתיקים מאילת?! וואו... איפה באמת האבא, שכחתי. אסי, די עם השיר הזה.
&nbsp
יופי, סדרה מאוד שוויונית. מעניין אם מתווה הכותל לא יקרוס בגלל זה. אה, חבר שלך, דרעי. ברור, אולי גם תחלקו תא... ואתה לא יכול להיכנס לכותל, אסי!
&nbsp
פתאום קולטים שג'וני לא היה שם...
&nbsp
טוב, ג'וי תמיד הייתה אחלה גבר.
&nbsp
כן, לכי לאיטליה... ד"ש למורן.
&nbsp
למה, סוכריות בכותל זה מאוד רומנטי.
&nbsp
גפן חמודה.
&nbsp
הוא גם מתגורר איתך! כן, מה שיש בלב. כמו שלקושניר תמיד היה אותך בלב!
&nbsp
גפן חמודה. מזכירה לי את איה באום. היא לא הייתה כל כך רעה... עד שהיא העמידה פנים שהיא הייתה בהיריון. אבל זה לא יהיה השיר שלנו. כן, כן, מאחוריכם, ואתה מדמיין את עלמה.
&nbsp
זהר, אל תזממי... בסוף הוא יכעס. נכון, היא לא תרגיש כלום. "ניתקתי כל רגש מתוך הלב, לאישה מסודרת כלום לא כואב, מנצחת לבד על תזמורת גדולה, עם לב מברזל יורה למטרה". מבית חרדי? אולי תום יוכל לעזור לך. או אסי, הוא גם רוצה להיות בשטיסל. אולי נועה שחר? שלושה חודשים?! מה אנחנו גאליס?! אחות תאומה, יופי, גם נועה שחר. אבל מי היא באמת? סקייטים זה אביגיל.
&nbsp
ג'וני פשוט נלחץ מזה כי הוא הבין שהמפעיל שלה הוא לא אחר מאשר נפתלי דנינו האגדי. עכשיו, לך תדע אם היא לא פעילה בשירות הליטמן. לך תדע. בוודאי שלא, הרי אם הייתם קוראים גאליוסי הייתם מבינים שלא, אבל אתם לא קוראים אז לכו תדעו. פחחחח, ילדים מחוננים, פרויקט סודי, בטח בטח... חממת סייבר. מי האידיוט שכתב את זה וחשב שזה... אה... רגע... סליחה. היא סוכנת מוסד?! לא, אתה צוחק, כאילו פרויקט חלל זה יותר הגיוני. אבל זה מושך אותו, בחורות מרגלות. ובחורות מחו"ל. ירושלים זה מלא ערבים, זהר.
&nbsp
את כבר גבר, יא דינה. פחחחח, חממת סייבר, מי האידיוט שיאמין ל... סליחה, ג'וי. מצטער. תמסרי גם למתי.
&nbsp
מעניין אם עכשיו החרדים ידרשו להוריד את הסדרה... טוב, מזל שזה אריה, לאף אחד לא אכפת ממנו יותר... כן, טום באום, אתה מבין בזקפים גדולים.
&nbsp
חמודה גפן. עלק מתגורר.
&nbsp
מה היא צריכה?
&nbsp
לא הייתה שיחה בין סיוון וזהר. שזה יהיה מעניין.
&nbsp
לא טוב לבקש. ואל תחשבי לשים פתק בכותל. זה בסדר, קקון תכף ילך לכלא... איך אין עלמה? ממש לא.
&nbsp
אוקיי, אני מציע להתקשר לנועה שחר.
&nbsp
גם לאנדן משעממת. אל תדברי באנגלית, זה מביא וייבים לא טובים. מה להתחיל מחדש, מה אתם רונה ודורי? הבנו, הבנו, אתה לא מסתדר טוב כשהן הולכות לחו"ל. וג'ון-ג'ון מזכיר את דור-דור. הוא יודע? תשמע, אתה לא מתכוון לעצור את איימי לפני שהיא הופכת לאיימי?!
&nbsp
חבל, חומוס זה טוב. כמעט כמו אלוטל. אלוטל לא מבינה בירושלים?! מוזר... שינינו עיר בירה? הוא ותום... אוי. בסוף היא ממילא תהיה בכלא.
&nbsp
אלוטל אלת מלחמה... עריכה כזאת לא ראיתי מאז גאליס...
&nbsp
פסוקה של אלוטל: "ותאמר אלוטל, הסרתי חיני מירושלים, שכן בצע הכסף שם, אצל חברו של קקון, אריה לבית דרעי. כי הכסף יעוור עיני חכמים ויסלף דברי צדיקים." (פרשת בר המצווה שלי. אלוטל, תעשי לי בר מצווה!)

dar dahan

Member
ג'וי זאת בכלל דינה שעובדת עבור המוסד
והיא רק מתחזה לעלמה כדיי להיות עם תום על מנת שהיא תוכל לעצור אותו בעוון זה שהוא חרדי מתחזה.
ומתי מאחוריה, ואלוטל המניאקית היא תלמידה של טנצר המניאק משמש.
&nbsp

טנצר בכלל מהסדרה פוראבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!
וחוץ מזה, שכחת דבר אחד...
&nbsp
שיפתח לא ייתן לה לעשות את זה!!!!!!!!!!!!
&nbsp
מה נראה לך? למה נראה לך שהוא עם זהר? מפקח עליה מרחוק.

שיר m

Well-known member
פרק טוב
מצחיק ודרמטי כמו שצריך
&nbsp
לעלמה יש אומץ
&nbsp
זוהר, אין טעם להחליף שקר בשקר
&nbsp
סיון, שלא תעזי לגעת בזוהר
&nbsp
בןבן, שיהיה בהצלחה...

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק 30 -יעלה ויבוא חתן הבר מצווה

מזל טוב בן בן!!!!
בר מצווה בחסות קקון טיוי ..״
&nbsp

Roei152

Well-known member
מנהל
אפילו לי נמאס
מתום ועלמה , שעלמה תספר לתום , שיהיו ביחד ויסתירו את זה מאולטל או ווסטאבר ..
פרק מצחיק ברמות על ..
אגב זה לא הלילה הראשון שתום ובן ישנים ביחד במיטה , היה לילה שתום רב עם גפן ונזרק מהחדר שלו לחדר של בן.. נקווה שהלילה הבאא כבר יהיה חיבוק ארוך ומתמשך..

אתמול סגדתי לאלוטלי, אז עכשיו אני חוזר לאלוטל
ויהי אור, אלוטל. יום ראשון. מעניין אם נלי הייתה אז סטנדאפיסטית. ולמה היא מדברת בלשון זכר?
&nbsp
היא חשבה, ויצא שלא. מה קרה... קקון בטח יפרק את החבילה אחרי שישמע מה קרה כאן.
&nbsp
ללא קאבר לשירי ירושלים זה לא יהיה שלם. בטח, 48 שעות... היא לא הייתה בבר מצווה אבל כן ב"טקס נישואין".
&nbsp
אחלה הפקה בירושלים. הקטע עם ג'ורג' קלוני כבר פורסם אצל אורי, כזה קורע...
&nbsp
כן, הוא משטרת מצב הרוח. איזה מזל שביבי לא התפטר וזה עדיין רלוונטי.
&nbsp
חשבתי שהוא עזב כבר את נספרסו. אוי, אני חולה על דביר. כלומניק... יפה... הוא הסתכל, הוא הסתכל. מאז קלוני נפרד מסטייסי קיבלר, הדוגמנית-מתאבקת שיצא איתה. בטח בגלל אלוטל. לי פשוט רגיל לכנרת... אוי ואבוי. 666 זה מספר טוב ביהדות, רק שתדעו! אחד משמות המשיח זה 666 בגימטריה!
&nbsp
גם לנינט ולזוהר לא היו מיטות נפרדות כשהם היו במצב רע. משפחת אפלבוים היא לא הכי מעודנת.
&nbsp
גפן! ד"ש לדנה באיטליה ולשאולי. חברים של החיים. רגע, בעצם מייקל לא ביקש ממנה?
&nbsp
למה יש לך דבק באף?
&nbsp
מנהג יפה. אמרתי יונתן. זכרתי... גם אני זכרתי. אבל אי אפשר היה שיר יותר טוב? זה מרגש, ואגב, אלוטל הופיעה כשאמרו "הקדוש ברוך הוא", אז ברור למי שרים. אגב, זה קרה פעמיים. גפן בבגד ים באמצע שיר דתי. מוזר. אבל בכל זאת, העדפתי שיר יותר ירושלמי, קדוש כזה, משהו מגניב וטוב. תחזרו לקאברים טובים.
&nbsp
אז מי נוחר?! אבל לבן יש פוביה ממים!!!!!!!!!!!!
&nbsp
"היי ג'ורג', ג'ורג', ג'ורג'". חיכיתי לסצנה הזאת.
&nbsp
אז עלו על זה שזהר יודעת. דפנה ודודידו לא התפרקו. טוב, אולי כשהם רצו לעבור לנעלמים. בואי, זהר, גם את גמדה ולפי הפסטיגל די פסיכוטית. וזה אשמת נרי!!!!!!!!!!! 666 זה מספר טוב!
&nbsp
בן יצא לשחות, מה אתה פותח את הדלת?! לא, זאת לא עלמה. קומה 6. חדר 666.
&nbsp
הנה הדעתנית בנלי. מה אתה עושה לה פליז?! עזבי, אפילו את הקפה הוא עזב.
&nbsp
בופה של מלון זה הכי טעים, נסה, ג'וני. מה ההפתעה?!
&nbsp
איזה קטע מוזר... החרדים עומדים לבטל את התכנית עכשיו?
&nbsp
אירוע כזה היה כשזוהר הציע לנינט נישואין על עזריאלי. אוקיי, החרדים מה זה יכעסו כאן... איך צילמו את זה?!
&nbsp
זה בסדר, אלוטל, נסגור את הבקשה בינינו אחר כך. ברור שלא לחפור לך. לו. לך ו... לימית ש... לא משנה!
&nbsp
אז חזרנו הביתה. טוב, הפתקים הם רכוש של אלוטל...
&nbsp
פסוקה של אלוטל: "ותאמר אלוטל: ג'ורג' הקלוני, לא תוסיף האדמה לתת לך קפה. ותקבל אלוטל את פתקיה, ותתן לכתבת, ותזכה בסיקור תקשורתי מפנק."

שיר m

Well-known member
אוי
נסחפו קצת עם כל הבר מצווה הזה
&nbsp
אלוטל קורעת
&nbsp
זוהר חסרת פחד
&nbsp
אהבתי את הקטע של הפתקים

למעלה