ימי האלוטל, אלוטל מלכתנו
את יכולה לקרוא לו בעלי. רק על זה קקון יתעצבן ויפרק הכול. מה?! מה אתה... ממתי אנחנו... גם אתם מעתיקים מאילת?! וואו... איפה באמת האבא, שכחתי. אסי, די עם השיר הזה.

יופי, סדרה מאוד שוויונית. מעניין אם מתווה הכותל לא יקרוס בגלל זה. אה, חבר שלך, דרעי. ברור, אולי גם תחלקו תא... ואתה לא יכול להיכנס לכותל, אסי!

פתאום קולטים שג'וני לא היה שם...

טוב, ג'וי תמיד הייתה אחלה גבר.

כן, לכי לאיטליה... ד"ש למורן.

למה, סוכריות בכותל זה מאוד רומנטי.

גפן חמודה.

הוא גם מתגורר איתך! כן, מה שיש בלב. כמו שלקושניר תמיד היה אותך בלב!

גפן חמודה. מזכירה לי את איה באום. היא לא הייתה כל כך רעה... עד שהיא העמידה פנים שהיא הייתה בהיריון. אבל זה לא יהיה השיר שלנו. כן, כן, מאחוריכם, ואתה מדמיין את עלמה.

זהר, אל תזממי... בסוף הוא יכעס. נכון, היא לא תרגיש כלום. "ניתקתי כל רגש מתוך הלב, לאישה מסודרת כלום לא כואב, מנצחת לבד על תזמורת גדולה, עם לב מברזל יורה למטרה". מבית חרדי? אולי תום יוכל לעזור לך. או אסי, הוא גם רוצה להיות בשטיסל. אולי נועה שחר? שלושה חודשים?! מה אנחנו גאליס?! אחות תאומה, יופי, גם נועה שחר. אבל מי היא באמת? סקייטים זה אביגיל.

ג'וני פשוט נלחץ מזה כי הוא הבין שהמפעיל שלה הוא לא אחר מאשר נפתלי דנינו האגדי. עכשיו, לך תדע אם היא לא פעילה בשירות הליטמן. לך תדע. בוודאי שלא, הרי אם הייתם קוראים גאליוסי הייתם מבינים שלא, אבל אתם לא קוראים אז לכו תדעו. פחחחח, ילדים מחוננים, פרויקט סודי, בטח בטח... חממת סייבר. מי האידיוט שכתב את זה וחשב שזה... אה... רגע... סליחה. היא סוכנת מוסד?! לא, אתה צוחק, כאילו פרויקט חלל זה יותר הגיוני. אבל זה מושך אותו, בחורות מרגלות. ובחורות מחו"ל. ירושלים זה מלא ערבים, זהר.

את כבר גבר, יא דינה. פחחחח, חממת סייבר, מי האידיוט שיאמין ל... סליחה, ג'וי. מצטער. תמסרי גם למתי.

מעניין אם עכשיו החרדים ידרשו להוריד את הסדרה... טוב, מזל שזה אריה, לאף אחד לא אכפת ממנו יותר... כן, טום באום, אתה מבין בזקפים גדולים.

חמודה גפן. עלק מתגורר.

מה היא צריכה?

לא הייתה שיחה בין סיוון וזהר. שזה יהיה מעניין.

לא טוב לבקש. ואל תחשבי לשים פתק בכותל. זה בסדר, קקון תכף ילך לכלא... איך אין עלמה? ממש לא.

אוקיי, אני מציע להתקשר לנועה שחר.

גם לאנדן משעממת. אל תדברי באנגלית, זה מביא וייבים לא טובים. מה להתחיל מחדש, מה אתם רונה ודורי? הבנו, הבנו, אתה לא מסתדר טוב כשהן הולכות לחו"ל. וג'ון-ג'ון מזכיר את דור-דור. הוא יודע? תשמע, אתה לא מתכוון לעצור את איימי לפני שהיא הופכת לאיימי?!

חבל, חומוס זה טוב. כמעט כמו אלוטל. אלוטל לא מבינה בירושלים?! מוזר... שינינו עיר בירה? הוא ותום... אוי. בסוף היא ממילא תהיה בכלא.

אלוטל אלת מלחמה... עריכה כזאת לא ראיתי מאז גאליס...

פסוקה של אלוטל: "ותאמר אלוטל, הסרתי חיני מירושלים, שכן בצע הכסף שם, אצל חברו של קקון, אריה לבית דרעי. כי הכסף יעוור עיני חכמים ויסלף דברי צדיקים." (פרשת בר המצווה שלי. אלוטל, תעשי לי בר מצווה!)