O-boy 2 -המשך שבוע 2

Roei152

Well-known member
מנהל
O-boy 2 -המשך שבוע 2 חנוכה שמח ומלא אור במיוחד שאו בוי משודרת !!!!
השערה שלי לגבי התוכנית של אולטל , בתקצירים כתב שאולטל מגיעה לבית סנדי , ובפרק הבא כתוב שהרשת זועמת על סרטון ..
יכול להיות שטל מחליטה להווציא את עלמה לתקשורת בצורה לא טובה, כחלק מהסחיטה כדי שהמעריצים בסדרה , לא במציאות יכעסו על עלמה ., ועל הדרך עוד דררך ל לנסות להשכיח מתום אותה?
רגע רגע , ומה אם התוכנית שלה היא כן להפגיש בינהם , לגרום להם להכנס לאינטמיות , ובעצם להציג את הסיפוור שלהם כבגידה בגפן?

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק 31 -הפרק עם הסוף הכי מפתיע

רק לא מה שאני חושב שיהיה הסוף..

הנה זה בא...
טוב, ככה הרגיש דני הוליווד אחרי שהרומן שלו עם דניאלה לוין נחשף, ואיה באום התעצבנה.
&nbsp
לכי למפעיל שלך. אללה ירחמו. בזכות אלוטל. נכון?
&nbsp
אויש, די כבר לבכות לה. שירן סנדל תנקום בך, אסי. מיד אחרי שהיא תנקום בזהר. זאת שטן זאת.
&nbsp
כן, הוא וגפן כנראה גמרו אלא אם היא מכניסה את עצמה להיריון מדומה. כמו תמיד אצל אורי.
&nbsp
יופי, גפן.
&nbsp
אלוטל לא רוצה, אז מה אלוהים. היא לא צרודה! וחוץ מזה, בפעם הקודמת שצחקו על מישהי בפניה, זה היה על הג'ינג'ית העקומה. היא צרודה, היא צרודה.
&nbsp
נכון, גפן, פשוט תמצאי לך מישהו אחר (אברי!!!!!!!!!!). קצת לא רגיש מצידו.
&nbsp
המבט של זהר כשהוא אמר שהוא יעבור את אליאנה... אבל תובל אוכל אבק מאו בוי. לא אמרת שראית אותה אתמול? אורי אמר שיש לעלמה שני פלאפונים. אולי היא צריכה לכבות את שלה כשהיא איתם?! תשאל את איימי. או את ג'וני שיעביר לה. אגב, בריטניה זה שעתיים לפנינו.
&nbsp
תשאל את ג'וני, נו בחייאת! כן, הנה אלוטל פולטת.
&nbsp
אני חייב להגיד שהיא בוכה יותר מדי.
&nbsp
כל כך הרבה זמן עובדים עליך, בכל מיני דמויות, לא עלית על זה? אלוטל מנהלת את החיים.
&nbsp
נמאס לי כבר מהשיחות האלה, כל הזמן היא בוכה להן. אגב, יש לה פוסטר שנמצא עוד עם מייקל.
&nbsp
איז'ק!!!!!!!!!!!! חזרת!!!!!!!!!!!!!!!!! חשבתי שהוא נעלם מאז התקרית עם עומר אדם... חיקוי של חנה לסלאו? לא יעבוד. עזוב. אפשר לחשוב שאתה אחיה או משהו... ושנעמי תבוא. היא תלמד אותם מה עושים כאן!
&nbsp
ביבי בסוף באמת יגיע. אולי בעונה הבאה. ואמן מהכלא כשותף של אבא של מייקל.
&nbsp
היא לא יכולה לסנן פשוט? נורא מצחיק, אסי, מה אני אגיד. היא באמת צריכה להתקשר אליה כשתהיה גדולה. גם רונה עזבה אותו ללונדון. חבר של זהר דווקא נהנה בבית אמנה.
&nbsp
תסתכלי לו בעיניים ותגידי. בסדר? תסתכלי לו בעיניים. טוב, עוד פרידה.
&nbsp
דמעות. אחלה דמעות.
&nbsp
הו, הנה קאבר יפה. אבל זה מכוון לרונה ואדם, נכון? זה היה השיר שלהם, והוא כאילו אומר "קח אותה, אני עם עלמה עכשיו".
&nbsp
אם הסיום זה "היא איתו בכל זאת" זה בכלל לא הכי מפתיע, חשבתי שזה יקרה. יופי, זהר ממש אבלה עכשיו. אלא אם היא סיפרה לו. וזה יפה.רגע, לא הבנתי. טל סידרה את זה? לא. אז מה זה החרא הזה? לא אמור לקרות. היא אמורה לסחוט אותה.
&nbsp
בכלל לא מפתיע. אפילו קצת לא הגיוני.

Roei152

Well-known member
מנהל
הנה עוד פרק ששכחת לכתוב לו פסוקה של אלוטל
לזה התכוונתי ששכחת לכתוב פסוקים ..

Roei152

Well-known member
מנהל
טוב , אז אתם בטח יודעים מה הרגשות שלי אחרי הפרק
תום ועלמה! ביחד!!!!!!!! סוף סוף!!!!
אבל אוללטל היתה לוסי השטן הפרק , מה את מרימה על ילדה בת 12?

Roei152

Well-known member
מנהל
לא אמרתי על רמת ההפתעה
התרגשתי מעצם כך שהם ביחד..
אגב זה כן סוף מפתיע מבחינה מסוימת , אחרי שאולטל כ"כ איימה עליה , היא בכל זאת "חוזרת" מלונדון..
כנראה עומד מאחוורי זה , אייזה קלף שזוהר יודעת עליו , כתוב בתקציר של הפרקהבא "זוהר מאייממת על טל"

זה לא כזה מפתיע
הדבר הראשון שעבר לי בראש היה "מה, הם יחזרו?" ואז "לא, זה לא משהו ששווה בשבילו להגיד שהוא מפתיע".
&nbsp
אתה רוצה מפתיע? נסה דני הוליווד פרק 73. זה הפרק הכי מפתיע שהוא כתב אי פעם.

Roei152

Well-known member
מנהל
אורי כתב את זה כבדיחה על הפרק..
הרי הוא לא יכל היה לכתוב "תום ועלמה חוזרים" , טאו אני אוהב אותך ,עלמה ..

אבל זאת הייתה מין התחייבות
הוא גם פרסם את השם של הפרק עוד אז, כשהכול היה מוקפא. הוא רצה שנראה מה הפסדנו.
&nbsp
הוא יכול היה פשוט לתת שם של שיר, אתה יודע.
&nbsp
עוד פעם- זה לא הפרק הכי מפתיע, זה אפילו לא הפרק הכי מפתיע שהיה באו בוי. זה חייב ללכת לפרק שבו מתברר שמייקל משתף פעולה.

שיר m

Well-known member
הרגתם אותי עם הכותרות... צריכה להשלים שני פרקים ומתה מעייפות

Roei152

Well-known member
מנהל
תראי את הפרק של אתמול .. הוא קורע ברמות על...

שיר m

Well-known member
אווו
סוף סוף! כל הכבוד עלמה

השיר הזה של רייכל אחד המרגשים. ביצוע יפה של תום, חשבתי שעלמה פשוט תבוא בתור בן ותוריד את הפאה...

ומה עכשיו?!

אני מהמר שזה יהיה קשור לאסי
כתוב שאסי עוקף את אליאנה בעוקבים, ואז כתוב שהעוקבים מזועזעים מהסרטון.
&nbsp
אבל אני בכלל לא חושב שזה יהיה מה שאמרת, לדעתי זה צריך להיות יותר מפתיע.

Roei152

Well-known member
מנהל
יוסי נו באמת
זה פרק שמסתיים בנשיקה שלהם , לא שראיתי , מהסרטונים באינסטגרם הבנתי..
זה גם היה צפוי שהפרק יסתיים במשהו מהסוג הזה .. לא באסי נו באמת.. ],
&nbsp

אני מהמר שאסי יהיה קשור לזה
התקציר אומר שהם המומים מהסרטון.
&nbsp
העוקבים.
&nbsp
עוקבים של מי?
&nbsp
של אסי, כנראה. כלומר שהוא יחשוף משהו בטעות.

פרק 32- חוק מס' 4

אז איך עלמה פתאום יכולה להיות עם תום?
&nbsp
איך גפן תגיב להתפתחויות?
&nbsp
מה מייקל יעשה למען סיוון?
&nbsp
ואיך עלמה תלהטט בינה לבין בן?

הפרק עם הסוף הכי עבה
העיקר לצלם. כשהיא ליד הצילום של בן, לא שמים לב שהיא הוא? איפה, גם עם אודי לא שמו לב לחוליו. הם מזמן עברו את 342.
&nbsp
סדום ועמורה. אתם הבנתם את העניין?
&nbsp
הוא קורא את זה, מפה אני רואה את זה. ויקר בקריית גת, אם כי זה חצ'קון על התחת של המדינה, כפי שאמרה פעם מישהי... ספקולציות? אנשים די יודעים למה הם נפרדו... כל העולם יודע. הוא צריך לעשות עוד חיקויים כאלה. נראה לי שתסתדרו יפה. לא, בנות? צודק, איז'ק.
&nbsp
אבל איפה בן? דמעות, יש. משפט חדש.
&nbsp
ברית הביצ'יות. כן, בהחלט יש לכן במשותף. סיוון מכירה אהבת אמת. שוב ביבי ושרה... לא, אבל באמת חג היום. אני לא מבין מה עלמה חשבה?
&nbsp
לא! נראה לך שעלמה תתן לך לתלוש לה את האף?! היא תהרוג אותך! יועצת הזוגיות יולי סער.
&nbsp
אני לא מבין איך זה סופסוף קורה. אל תחכה שנה, תום, אולי שנתיים וקצת. פשששש, איזה טמבל בן, מחמיץ הכול. גם חייבים להפגיש ביניכם.
&nbsp
כן, זה קצת מוזר שהיא סומכת על רצונה הטוב...
&nbsp
יופי, אסי, אליאנה כועסת.
&nbsp
אוי, זה כמו עומרי והבובות שלו... היא מייצגת את כולם. יופי, עובד... נורא נחמד. לפחות היית הולכת לסוכן המתחרה, כמו נועה.
&nbsp
אתן באותו מצב כי גם את יודעת בדיוק איך אפשר למרר את החיים של חברות של דניאל גד. נכון, יולי?
&nbsp
צפו פגיעה.
&nbsp
איך נכנסת לשם, ילד מוזר עוד יותר?! אברי נראה מוזר.
&nbsp
אולי שם אברי יפגוש את גפן...
&nbsp
היא קוראת עיתון. גם איימי לא הייתה טובה. מישהו אחר... קיבלתם אחלה בחורים.
&nbsp
בסדר, ראינו אותה בוכה בצעצוע של סיפור.
&nbsp
רודף בלונדיניות שכמוהו. ואתה לא משחק את אח של שירה, שהיא מין בת דודה של סיוון? אתה לא אומר לה "As you wish", תודה...
&nbsp
אתם גועל נפש. אבל אפשר להפסיק עם ירידות לי בירן? ולכתוב את שמו נכון? אבל כמה התגעגעתי לשיר הנפלא הזה, אורי תמיד אוהב להכניס אותו ומסיבה מסוימת.
&nbsp
הוא רודף בלונדיניות. אני הייתי מציע לו לבוא לגלוש בחוף, לא לעבוד כנער סיפון. אז האקסית של תום תלך לאקס של זהר והאקסית של ג'וני תלך ל... לא יודע, איך מקשרים בין תום למייקל? שניהם פעם שיחקו בדיסני? אה, שניהם היו באחלה רומן עם ניב. שגם היא בלונדינית. כן, שאברי יעזור.
&nbsp
ידעתי, ידעתי. מי אמר לפני כולם?! מי חזה את אבריגפן?! אני! אני יוסי הכדברא! מותק של בחורה, שניכם הייתם הפושעים המתוסבכים האלה... מלך ומלכת החלומות הלא מתגשמים? אני חיכיתי לזה שנתיים, כוס אמק...
&nbsp
שכחתי מהשיעורים האלה כבר. תיזהרי מזאת. היא חתיכת יצור מסוכן עם נחילי מעריצות.
&nbsp
טלפון מג'וני? לא, נראה לי יהיה מפח נפש.
&nbsp
יופי, כמו דורי בזמנו. חייבים סצנה ביניהם. הבכי הזה לא עובד עליו, זה כמו איימי. ועם זהר...
&nbsp
טוב, אני מבין שעברנו לטיפול בזהר.
&nbsp
אוי ואבוי, כבר שכחתי את זה!!!!!!!!!!! זה הסיום המפתיע, בבקשה, חזרנו.
&nbsp
פסוקה של אלוטל: "ותגביה לבב אליאנה התדהרית ותצא נגד אלוטל וחוקותיה. ותאמר אלוטל ותבואי בימים עם אהובך, וויסור חנכם, ותהי ביתך ליאנה יפה יותר, ואנהל אני את חייך..."

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק טוב
כמו שציפינו תום ועלמה באופריה ..
אבל הבעיות מתחילות אצל ג'והר ..
סיוון היתה סתומה , מה את הולכת אליו? נ, היה ברור שהכיוון הוא "אני שמח שעברת הלאה , אולי נקע דאבל דייט" מה היה קורה אם תום היה מנהל שיחה כזאת עם גפן?
זוהר , היית חייבת להתערבב? עכשיו האולטל תוציא עליך את זעמה..
בעונה הזאת האולטל ממש אנטגוניסטת .. אם בעונה הקודמת היא רק הייתה המשעשעת , בעונה הזאת היא ממש רעה ..
&nbsp

למעלה