הפרק עם הסוף הכי עבה
העיקר לצלם. כשהיא ליד הצילום של בן, לא שמים לב שהיא הוא? איפה, גם עם אודי לא שמו לב לחוליו. הם מזמן עברו את 342.

סדום ועמורה. אתם הבנתם את העניין?

הוא קורא את זה, מפה אני רואה את זה. ויקר בקריית גת, אם כי זה חצ'קון על התחת של המדינה, כפי שאמרה פעם מישהי... ספקולציות? אנשים די יודעים למה הם נפרדו... כל העולם יודע. הוא צריך לעשות עוד חיקויים כאלה. נראה לי שתסתדרו יפה. לא, בנות? צודק, איז'ק.

אבל איפה בן? דמעות, יש. משפט חדש.

ברית הביצ'יות. כן, בהחלט יש לכן במשותף. סיוון מכירה אהבת אמת. שוב ביבי ושרה... לא, אבל באמת חג היום. אני לא מבין מה עלמה חשבה?

לא! נראה לך שעלמה תתן לך לתלוש לה את האף?! היא תהרוג אותך! יועצת הזוגיות יולי סער.

אני לא מבין איך זה סופסוף קורה. אל תחכה שנה, תום, אולי שנתיים וקצת. פשששש, איזה טמבל בן, מחמיץ הכול. גם חייבים להפגיש ביניכם.

כן, זה קצת מוזר שהיא סומכת על רצונה הטוב...

יופי, אסי, אליאנה כועסת.

אוי, זה כמו עומרי והבובות שלו... היא מייצגת את כולם. יופי, עובד... נורא נחמד. לפחות היית הולכת לסוכן המתחרה, כמו נועה.

אתן באותו מצב כי גם את יודעת בדיוק איך אפשר למרר את החיים של חברות של דניאל גד. נכון, יולי?

צפו פגיעה.

איך נכנסת לשם, ילד מוזר עוד יותר?! אברי נראה מוזר.

אולי שם אברי יפגוש את גפן...

היא קוראת עיתון. גם איימי לא הייתה טובה. מישהו אחר... קיבלתם אחלה בחורים.

בסדר, ראינו אותה בוכה בצעצוע של סיפור.

רודף בלונדיניות שכמוהו. ואתה לא משחק את אח של שירה, שהיא מין בת דודה של סיוון? אתה לא אומר לה "As you wish", תודה...

אתם גועל נפש. אבל אפשר להפסיק עם ירידות לי בירן? ולכתוב את שמו נכון? אבל כמה התגעגעתי לשיר הנפלא הזה, אורי תמיד אוהב להכניס אותו ומסיבה מסוימת.

הוא רודף בלונדיניות. אני הייתי מציע לו לבוא לגלוש בחוף, לא לעבוד כנער סיפון. אז האקסית של תום תלך לאקס של זהר והאקסית של ג'וני תלך ל... לא יודע, איך מקשרים בין תום למייקל? שניהם פעם שיחקו בדיסני? אה, שניהם היו באחלה רומן עם ניב. שגם היא בלונדינית. כן, שאברי יעזור.

ידעתי, ידעתי. מי אמר לפני כולם?! מי חזה את אבריגפן?! אני! אני יוסי הכדברא! מותק של בחורה, שניכם הייתם הפושעים המתוסבכים האלה... מלך ומלכת החלומות הלא מתגשמים? אני חיכיתי לזה שנתיים, כוס אמק...

שכחתי מהשיעורים האלה כבר. תיזהרי מזאת. היא חתיכת יצור מסוכן עם נחילי מעריצות.

טלפון מג'וני? לא, נראה לי יהיה מפח נפש.

יופי, כמו דורי בזמנו. חייבים סצנה ביניהם. הבכי הזה לא עובד עליו, זה כמו איימי. ועם זהר...

טוב, אני מבין שעברנו לטיפול בזהר.

אוי ואבוי, כבר שכחתי את זה!!!!!!!!!!! זה הסיום המפתיע, בבקשה, חזרנו.

פסוקה של אלוטל: "ותגביה לבב אליאנה התדהרית ותצא נגד אלוטל וחוקותיה. ותאמר אלוטל ותבואי בימים עם אהובך, וויסור חנכם, ותהי ביתך ליאנה יפה יותר, ואנהל אני את חייך..."