תודה, אלוטל
בטח, עדן. בטח שזה יקרה. אני מבין שאת לא צופה בסדרות מהסוג... בחייאת, גפן מגיעה אז מזה עלמה משתפנת?

אני לא יודע מה איתכם, אבל אצלי הלוגו של יס דרמה נמצא על הלוגו של ערוץ הילדים. מה הולך פה?

לא יפה שלא עשית לייק, תום.

זהר, ככה להתייחס לאקס שלך ממחנה קיץ? עדן מפחידה.

ג'וי לא מצטיינת יותר מדי בשיקול דעת.

למה אני לא קונה את תום כמסכן סטייל רני אביב? אולי כי הוא מזכיר לי יותר מדי את דורי. גפן, תזרקי את תום! לא מגיע לו! אח, שיט. יופי.. רק חזרת אליו והוא כבר ניקנק אותך בטאקי.

"מה כבר יכול להיות יותר גרוע". לעזאזל, חברים, אפשר להפסיק עם המשפט הזה?! אתם לא מבינים שהוא בעייתי?!

נרי, יש לך מנעד רגשי של כפית. לא פלא שקרה מה שקרה. אני לא מבין איך עלמה ישנה ביודעין שעוד מעט ויהיה לה דואט עם עצמה. אגב, גם ג'והר עונים על הקריטריונים שנרי רצה.

לדניאל גד יש נטייה להרוס לעצמו. ואם יש דבר שאני לא אוהב את הסצנות המזויפות שאורי מכניס, שמתברר שהן בדמיון.

אח, ג'וי. תמיד תגרמי לי לבכות.

הנה היא, האלה שבזכותה יש שידורים! מקום שישי ברשימת היפים והנכונים! א... לו... טל! תובל. ג'וני עם מבט של רצח בעיניים כשהוא שומע את שמו. אגב, שמתם לב? אסי ביקש מבן להוריד את היד. חשבתי שהוא בסדר עם זה, אבל אולי גם הוא מזהה שמשהו לא בסדר.

החומרים לגלגלצ. יפה. אתה זוכר, ג'וני, שסלסלת בפרקים? עם "היא רק רוצה לצפות" ו"בא לשכונה בחור חדש"? אז מאיה בוסקילה.

איזה שרירים, אסי? טוב, איזה יופי לעלמה שהיא יכולה לשמוע מה תום באמת חושב.

"תדבק לשוני לישבני". תזכור, לי, זה קביל גם במציאות.

לי, עזוב את הילדים. שוב פעם השוטר הזה... תכף נגלה שזה באמת אותו שוטר משוברי גלים.

למה? עלמה יכולה לעשות חזרות וזה יחשב שהיא ובן ביחד, עושים חזרות. עלמה נעלמת. לא נשמע טוב.

לי בירן אוהב גלידת פיסטוק? נו, אז הוא בטח נהנה בביקורים אצל ראש הממשלה. כן, יש משהו. בגלגול הקודם היא הייתה עם מישהו אחר. ובגלגול לפניו. ובגלגול לפניו. ולפניו. ולפניו.

פסוקה של אלוטל:

"הייתה עלי יד אלוטל ותוצאני ברוח אלוטל ותניחני בתוך הבקעה והיא מלאה דמויות. והעבירתני עליהם סביב סביב והנה רבות מאד על פני הבקעה והנה שטוחות מאוד. ותאמר אלי בן אדם התחיינה הדמויות האלה ואמר גברתי אלוטל את ידעת. ותאמר אלי הנבא על הדמויות האלה ואמרת אליהם הדמויות השטוחות שמעו דבר אלוטל. כה אמרה גברתי אלוטל, לדמויות האלה הנה אני מביאה בכן רוח וחייתן. ונתתי עליכם ערוץ, והעלתי עליכם שידור, וקרמתי עליכם תסריט ונתתי בכם רייטינג וחייתם וידעתם כי אני אלוטל. ונבאתי כאשר צויתי ויהי קול כהנבאי והנה רעש ותקרבו דמויות דמות אל דמותה. וראיתי והנה עליהן ערוץ ושידור עלה ויקרם עליהן תסריט מלמעלה ורייטינג אין בהן. ותאמר אלי הנבא אל אורי גרוס הנבא בן אדם ואמרת אל גרוס כה אמרה גברתי אלוטל מארבע יצירות- השיר שלנו, תנוחי, פסטיגל ודני הוליווד- בוא אורי ופח בהרוגים האלה ויחיו עם רייטינג גבוה. והנבאתי כאשר צוותני ויבוא בהם האורי ויחיו ויעמדו על רגליהם רייטינג גדול מאד מאד. ותאמר אלי בן אדם הדמויות האלה כל סדרות YES המה הנה אמרים אבדו שידורינו ואבדה תקותנו נגזרנו לנו. לכן הנבא ואמרת אליהם כה אמרה גברתי אלוטל הנה אני פתחת את קברותיכם והעליתי אתכם מקברותיכם עמי והבאתי אתכם אל אדמת ערוץ הילדים. וידעתם כי אני אלוטל בפתחי את קברותיכם ובהעלותי אתכם מקברותיכם עמי. ונתתי רייטינג בכם וחייתם והנחתי אתכם על ערוצכם וידעתם כי אני אלוטל".