O-boy - שבוע 5

panda0zombie

New member
זה שודר בערוץ הילדים

או בוי ישודר בערוץ הילדים עד סוף המחצית ביום חמישי

panda0zombie

New member
וואו באמת שאין לי מושג עכשיו

בדקתי בלוח שידורים והורידו שם את ערוץ הילדים.. אבל מצד שני כשבדקתי או בוי בשורת חיפוש של התוכניות היה את פרקי השבוע של או בוי והיה רשום שזה ישודר בערוץ הילדים
&nbsp
אני כבר לא מבינה כלום.. דרמטי מאוד

panda0zombie

New member
O-boy - שבוע 5

שבוע אחרון למחצית ובערוץ הילדים!

האם עלמה וזהר יתוודו על הסוד הגדול? ואיך ישאירו אותנו מחכים למחצית הבאה?

panda0zombie

New member
מבאס

לא יכולתי לראות את רוב הסוף של הפרק.. הצלחתי לראות את הרוב אבל

בדיוק שעלמה באה לספר לתום הכל גפני נדחפת והורסת. לא כמו זהר ועדן אבל. החלטה די גרועה בסך הכל. ממש דייט מהחלומות
עצוב לי ממש על עלמה.. היה לי כואב לראות אותה בוכה. השיחה של עלמה ותום בשירותים הייתה ממש מבאסת. בינתיים תום בהכחשה ומבלה את זמנו בלנצח בטאקי את הבחורה הכי שווה בארץ
כן נרי רעיון שוס בהחלט דואט של עלמה ובן. איך יעברו את זה.. הולוגרמה עדן? מכאן בערך הפרק הפסיק לעבוד

השווים והמגניבים! תובל שפיר הזה.. כל עוד הוא מועמד בקטגוריה מסויימת כול השאר מפסידים
האלוטל מתרגשת זה כזה חמוד לראות
מסתירים דברים מג'וני? לא יפה

ומכאן להגשת חלומות!
אז ג'וני סתם נפגש פעם בכמה זמן עם אותם 3 ילדים ומגשים להם חלומות? ציפיתי לילדים חולים או נזקקים למען האמת
איזה חמודים ג'וני וזהר. דואט יפה
יאללה תחנת משטרה, מכונת אמת.. את הדקות האחרונות של הפרק לא יצא לי לראות אז לא יודעת מה קרה שם אבל הספקתי לראות את השניות האחרונות. וזהר ממש עומדת להסתבך

panda0zombie

New member
אוי..

עלמה נעלמת? מסכנה.. אז היא פשוט הולכת להיות בן 24/7 עד המופע סוף שנה
מישהו חושב על עלמה בכל הסיפור הזה?
&nbsp
תכלס כמה זמן הן תכננו להמשיך עם ההעמדת פנים הזאת?

שיר m

Well-known member
בגדול

הן תכננו לקחת את הכסף וזהו, אבל אז התברר שהם מחוייבים לשלושה חודשים לפחות אם אני לא טועה, אחרת הכסף חוזר.

תודה, אלוטל

בטח, עדן. בטח שזה יקרה. אני מבין שאת לא צופה בסדרות מהסוג... בחייאת, גפן מגיעה אז מזה עלמה משתפנת?
&nbsp
אני לא יודע מה איתכם, אבל אצלי הלוגו של יס דרמה נמצא על הלוגו של ערוץ הילדים. מה הולך פה?
&nbsp
לא יפה שלא עשית לייק, תום.
&nbsp
זהר, ככה להתייחס לאקס שלך ממחנה קיץ? עדן מפחידה.
&nbsp
ג'וי לא מצטיינת יותר מדי בשיקול דעת.
&nbsp
למה אני לא קונה את תום כמסכן סטייל רני אביב? אולי כי הוא מזכיר לי יותר מדי את דורי. גפן, תזרקי את תום! לא מגיע לו! אח, שיט. יופי.. רק חזרת אליו והוא כבר ניקנק אותך בטאקי.
&nbsp
"מה כבר יכול להיות יותר גרוע". לעזאזל, חברים, אפשר להפסיק עם המשפט הזה?! אתם לא מבינים שהוא בעייתי?!
&nbsp
נרי, יש לך מנעד רגשי של כפית. לא פלא שקרה מה שקרה. אני לא מבין איך עלמה ישנה ביודעין שעוד מעט ויהיה לה דואט עם עצמה. אגב, גם ג'והר עונים על הקריטריונים שנרי רצה.
&nbsp
לדניאל גד יש נטייה להרוס לעצמו. ואם יש דבר שאני לא אוהב את הסצנות המזויפות שאורי מכניס, שמתברר שהן בדמיון.
&nbsp
אח, ג'וי. תמיד תגרמי לי לבכות.
&nbsp
הנה היא, האלה שבזכותה יש שידורים! מקום שישי ברשימת היפים והנכונים! א... לו... טל! תובל. ג'וני עם מבט של רצח בעיניים כשהוא שומע את שמו. אגב, שמתם לב? אסי ביקש מבן להוריד את היד. חשבתי שהוא בסדר עם זה, אבל אולי גם הוא מזהה שמשהו לא בסדר.
&nbsp
החומרים לגלגלצ. יפה. אתה זוכר, ג'וני, שסלסלת בפרקים? עם "היא רק רוצה לצפות" ו"בא לשכונה בחור חדש"? אז מאיה בוסקילה.
&nbsp
איזה שרירים, אסי? טוב, איזה יופי לעלמה שהיא יכולה לשמוע מה תום באמת חושב.
&nbsp
"תדבק לשוני לישבני". תזכור, לי, זה קביל גם במציאות.
&nbsp
לי, עזוב את הילדים. שוב פעם השוטר הזה... תכף נגלה שזה באמת אותו שוטר משוברי גלים.
&nbsp
למה? עלמה יכולה לעשות חזרות וזה יחשב שהיא ובן ביחד, עושים חזרות. עלמה נעלמת. לא נשמע טוב.
&nbsp
לי בירן אוהב גלידת פיסטוק? נו, אז הוא בטח נהנה בביקורים אצל ראש הממשלה. כן, יש משהו. בגלגול הקודם היא הייתה עם מישהו אחר. ובגלגול לפניו. ובגלגול לפניו. ולפניו. ולפניו.
&nbsp
פסוקה של אלוטל:
&nbsp
"הייתה עלי יד אלוטל ותוצאני ברוח אלוטל ותניחני בתוך הבקעה והיא מלאה דמויות. והעבירתני עליהם סביב סביב והנה רבות מאד על פני הבקעה והנה שטוחות מאוד. ותאמר אלי בן אדם התחיינה הדמויות האלה ואמר גברתי אלוטל את ידעת. ותאמר אלי הנבא על הדמויות האלה ואמרת אליהם הדמויות השטוחות שמעו דבר אלוטל. כה אמרה גברתי אלוטל, לדמויות האלה הנה אני מביאה בכן רוח וחייתן. ונתתי עליכם ערוץ, והעלתי עליכם שידור, וקרמתי עליכם תסריט ונתתי בכם רייטינג וחייתם וידעתם כי אני אלוטל. ונבאתי כאשר צויתי ויהי קול כהנבאי והנה רעש ותקרבו דמויות דמות אל דמותה. וראיתי והנה עליהן ערוץ ושידור עלה ויקרם עליהן תסריט מלמעלה ורייטינג אין בהן. ותאמר אלי הנבא אל אורי גרוס הנבא בן אדם ואמרת אל גרוס כה אמרה גברתי אלוטל מארבע יצירות- השיר שלנו, תנוחי, פסטיגל ודני הוליווד- בוא אורי ופח בהרוגים האלה ויחיו עם רייטינג גבוה. והנבאתי כאשר צוותני ויבוא בהם האורי ויחיו ויעמדו על רגליהם רייטינג גדול מאד מאד. ותאמר אלי בן אדם הדמויות האלה כל סדרות YES המה הנה אמרים אבדו שידורינו ואבדה תקותנו נגזרנו לנו. לכן הנבא ואמרת אליהם כה אמרה גברתי אלוטל הנה אני פתחת את קברותיכם והעליתי אתכם מקברותיכם עמי והבאתי אתכם אל אדמת ערוץ הילדים. וידעתם כי אני אלוטל בפתחי את קברותיכם ובהעלותי אתכם מקברותיכם עמי. ונתתי רייטינג בכם וחייתם והנחתי אתכם על ערוצכם וידעתם כי אני אלוטל".

panda0zombie

New member
כן זה ממש פרק

כן הסצנות המזוייפות האלה בדמיון הן די צפויות סך הכל.. ברור לנו שהן דמיון

rubmwue1234

New member
הערה ממש קטנה

הייתה איזו בעייתיות בפרק של היום עם התסריט.
היה קטע שבן דיבר עם תום והצורת דיבור שלו הייתה מוזרה אפילו בשביל עלמה כמתחזה לתום...אני לא בדיוק זוכר מה זה היה,
אבל זה היה בשורה שכללה את השם ''עלמה'' ...נראה לי שהמשפט הלך ככה(משפט שבן אמר):'נו מה נסגר בסוף עם הבחורה הזו, עלמה?'' משהו כזה. זה היה לי מאוד מוזר.
&nbsp
ממש בקטנה לגבי הפרק:מעולה כמו תמיד. הסוף מותח. מסקרן..
חשבתי לעצמי היום אם זה נהיה משהו כזה שחוזר על עצמו עם העלילה של בן ותום או בכללי העלילות שם, וכשחשבתי על זה אז זה פשוט כתוב וערוך במין צורה שמחדשת את עצמה, ועוד עם השירים כל פרק, זה כאילו כל פרק רענן מחדש כזה ולא עם עוד עלילות שכעיקרון חוזרות על עצמן שוב ושוב כמו שאפשר אולי לרגע לחשוב...
&nbsp

למעלה