O-BAR אלנבי 56

multi

New member
זה נראה לי סתם תרגיל

מסיבה ראשונה חינם כדי למשוך קהל ואז ברגע האחרון במסיבה השניה מעלים את המחיר זה נראה לי תרגיל כזה, אבל 30 שקל זה לא הרבה

CrAzY B

New member
זה בגלל ש

ביום שבת שעבר הייתה מסיבה בv-bar אז הם פחדו שאף אחד לא יבוא אז הם עשו את זה חינם... היום אין מסיבות אחרות אז הם העלו את המחיר...

magoo

New member
אפרופו v-bar...

זו היתה המסיבה הכי גרועה שהיתה לי בחיים! הדי ג´יי היה כ"כ גרוע שאני בטוחה שכל אחד מכאן כבר היה מתקלט יותר טוב (טוב, אולי אני מגזימה, אבל הוא באמת לא היה מקצועי בגרוש! איך לעזאזל נוצר מצב שהרחבה ריקה מאנשים בערך 5 פעמים במהלך הערב?!?! 5 שירים של נלי באותו ערב, תקלוט גרוע, פאשלות בסאונד, מעבר גרוע בין שיר לשיר, חוסר קשר עצום בין שיר לשיר.. קיצור, מה לא?!...). חוץ מזה, כמות האנשים שהיתה שם שאפה לאפס... הרגשתי אשכרה כמו במסיבות כיתה שבאים 10 אנשים, עומדים שעתיים בצד עד שמישהו מחליט להזיז את עצמו ואיזה תינוק חושב שהוא יכול לתקלט. במילה אחת - אכזבה. וגם זה לא מספיק לתאר את עוגמת הנפש... ובקשר למסיבה היום ב- o-bar - 30 שקל זה לא הרבה, נכון, אבל אחרי 60 שקל ב-G ו-40 שקל ב-V וכסף לדלק ועוד 60 שקל על הדיסק של סאב והצל ויש עוד דיסק של מומי בדרך... I think i´ll pass...

OFIN AKA avijai

New member
שמע זאת הזכות שלך להגיד

אבל אני חושב שבהחלט ההופעות היו טובות ופיצו לך על כל שקל עם זה מהחטיבה ועד למיסטר בבילן ולוקא´ץ

magoo

New member
קודם כל אני בחורה.. תלמד לקרוא

ודבר שני - נהנת מההופעות? סבבה. אני ממש לא. זה היה חובבני בטירוף ולדעתי לא כל מי שיכול לצעוק כמה מילים שהוא מוציא מהשרוול יודע לעשות ראפ. ותאמין לי שאין לי בעיה לבזבז כסף בדר"כ, אבל במסיבה הזאת בכיתי על כל אגורה...

Da Judge

New member
חחחחחחח

הוא הופיע גם
וואלה נראה לי זאת הדרך הכי טובה לקבל ביקורות כנות... אז אנשים מה אתם אומרים על הנקודת מוצא האלה שעלו בג´י? הבהללבבהללבה

volatile

New member
רוצה ביקורת כנה קיבלת ידידי אבל תקח

את הכל ברוח של למידה... דבר ראשון תמיד תדעו שאני לא שופט לפי הופעה ראשונה, לא רוצה שישפטו אותי לפי ההופעה הראשונה שלי ולא שופט אחרים אבל הנה כמה עצות לעתיד. 1. אל תעשנו כלום לפני נראתם מסטולים. התפוז נראה כאילו הוא נרדם על הבמה... 2. אל תעמדו במקום, להזיז ישבנים להזיז, לכל הכיוונים להזיז! לזוז להיות דינמי חלק מהיפ-הופ. 3. תכניסו יותר אנרגיה לכל לפלואו למילים נראתם תקועים מאוד. את כל הדברים הללו יש רק דרך אחת לתרגל וזה עם מאמץ וניסיון, אם יש לכם את זה תצליחו לצאת עם דברים טובים, אם אין אז אין... אבל סבלנות זאת מעלה שחשוב להשתמש בה... אני אומנם האחרון שזכותו לדבר בנושא הופעות מכיוון שבכל ההופעות שנתתי הייתי שיכור או פשוט גרוע... (אהמ, אמיתי, התקלת הפריסטייל בג´י ופריסטייל על נרגילות באזימוט) אבל אל תוותרו תמשיכו לעלות על הבמה ובפעם הבאה אני מקווה שתעירו אותי עם האנרגייה! אז יאללה לעבודה :) פלג.

Da Judge

New member
וואלה...

אמרתי את זה בצחוק אחי אבל וואלה תודה:) 1. היינו עייפים גמורים אחי, ולא היינו היחידים שפישלנו קצת בהופעה בגלל זה
ואגב, אם אתה חייב לדעת, דווקא אני הייתי זה שעישנתי משו באותו יום אבל זה היה כמה שעות טובות לפני
(שוב תודה עדי!) 2. ראה מס´ 1 3.ראה מס´ 2 + דווקא לשיר שעלינו איתו, עד כמה שאני יכול להביע דעה על שיר של עצמי, יכול להיות פלואו ממש טוב, ואלוהים יודע שיש מסר למילים... (מי ששמע יודע, לא שהיו הרבה כאלה עם הווליום הלא-קיים שהיה לנו במייקס:) רק הביצוע שלנו אז היה לא משו. אבל באמת היה קטע שממש נתקענו, וזה חרא כי בחזרות שעשינו זה זרם יופי... ואני יודע שזה לא תירוץ אבל הביט שסופרים נתן לנו לא היה מתאים בגרוש... טוב למדנו לקח, מעכשיו, ביט מהבית
באמת תודה אחי על העצות, לקחנו לתשומת לב ואנחנו נשתדל להשתפר כבר התחלנו לעבוד לקראת סוכות, שיר חדש כנראה
שוב, באמת תודה

moshe one 24

New member
מה איתכם אנשים שום דבר לא טוב לכם

מקודם קראתי שמישהו אמר שסופרים לא היה טוב ובייבי לא היה טוב עכשין גם אומרים שאני לא הייתי טוב מה שנראה מוזר כי דיברתי עם מומי והוא ענה לי בכנות שהייתי דיי מוצלח (ואני לא אומר שאין לי מה לשפר תמיד יש) לי נראה שיש פה אנשים שלא כל כך מבינים בהיפ הופ ואולי רגילים קצת יותר מדי למסיבות טראנסים או שיש פה PLAYER HATERS ממש רציניים

magoo

New member
הבנתי, אז אנשים עם דעות הם אנשים

שלא מבינים בראפ..... אתה שם לב למה שאתה כותב???? קודם כל, כל אחד ודעתו. דבר שני, מומי לא היה בכל המסיבה, אז בחלק שהוא היה בטח שיחק לך קלף. בלי לפגוע, בשאר המסיבה היה על הפרצוף. ואם היית מקצועי היית מבין שהיו לך כמה פאשלות רציניות. לגבי מי שאמר שסופרים או בייבי לא היו טובים - בטח התכוונו לשירים שהם שמו, שזה כבר טעם שונה של אנשים. אבל יש הבדל בין שירים לא משהו לתקלוט לא מקצועי. אתה יכול לתאר מצב שבו בתקלוט של מומי/ לירון/ סופרים וכו´ הרחבה תהיה ריקה???? גם אם יהיו 10 אנשים במסיבה אין מצב שזה יקרה...

moshe one 24

New member
קודם אל תרשמי על דברים שאת לא

יודעת באמת מה קרה ! קודם כל הכוונה שלי היא שאנשים שרגילים לשמוע טראנסים חושבים שתקלוט של היפ הופ וטראנס זה אותו דבר ולא שאנשים לא מבינים במוסיקה עצמה כי אני יודע שיש פה בפורום אנשים שכן מבינים. עכשיו מומי הגיע בדיוק לתיקלוט שלי כי פראש מייק תקלט לפני ובאמת הוא שם דברים ממוסחרים כי הוא חשב שזה יביא קהל מבחוץ . שאני התחלתי לתקלט לא היה הרבה ממוסחר אלא פה ושם רק השירים הטובים אני שמתי הרבה אולד סקול והארדקור אז את יכולה לומר שלא אהבת את השירים מקובל אבל אני עדיין מחשיב את המילה של מומי במקום את הדעה שלך(בלי להעלב)מומי קצת יותר מנוסה ממך ודבר שני איך את מצפה שאני אתחרה עם מסיבות בחינם ודבר שלישי ואולי תהיי קצת המומה אבל גם הייתי במסיבות של סופרים שהיו 10 אנשים ברחבה (וגם באזימוט) אבל סופרים הוא משקיען ויש לו שם בניגוד אלי שאני מתחיל והוא הצליח להקים מועדון מדהים אני מאמין שזה לקח לו הרבה עבודה קשה כי אני יודע עד כמה זה קשה להרים מסיבה עם הופעות ולקוות שאנשים יגיעו ואני מקווה שבעתיד גם אני יביא הרבה קהל (ודרך אגב במסיבה שעשינו בחיפה היו 200 איש)

למעלה