O-BAR אלנבי 56

snoop doggy dog

New member
אל תתייחס

כל השאר אמרו שזאת הייתה מסיבה פצצה רק היא לא אהבה או רצתה צומת לב בפורום

magoo

New member
צומת לב? לא מכירה את הצומת הזאת...

ומי אלה כל השאר?? כל שאר 15 האנשים שהיו שם????? קודם כל - די עם החארטות, כי היה על זה שרשור כבר ואמרו שהיה לא משהו... ודבר שני - יודע מה? גם אם זו רק אני לא אהבתי, סבבה. זכותי, לא?

magoo

New member
תשמע... תראה...

כמה דברים: לא דיברתי על סוג השירים ששמת כי ידעתי שיהיה אולד סקול והארדקור. אני דיברתי על התקלוט עצמו - שירים קופצים, פתאום הרמקולים שובקים חיים, שילוב גרוע של שירים. זה דברים שדי ג´יי אמור לדעת לא? עכשיו, אני לא שמתי לב מתי די ג´ייז התחלפו, אני דיברתי על המסיבה באופן כללי שהתקלוט בה לא היה טוב. ומה קשור תקלוט של היפ הופ וטראנס זה לא אותו דבר? אמרתי משהו על זה??? לא זכור לי... ותן לי לצטט אותך רגע: "גם אני הייתי במסיבות של סופרים שהיו 10 אנשים ברחבה" - לפחות היו אנשים ברחבה.... תראה, לא באתי להעביר עליך ביקורת או משהו כזה, למרות שמביקורות לומדים. פשוט אמרתי את דעתי על המסיבה - אתה יכול להפיק מזה מה שאתה רוצה.

volatile

New member
משה פה אתה טועה

לאנשים יש זכות מלאה להגיד את דעתם... דעה של מומי לא נחשבת פחות מדעת האנשים האחרים. ואם מישהו נותן ביקורת תבלע רוק ותקבל אותה. תתייחס אליה או אל תתייחס אבל תגיד תודה שהבחורה עונה בכנות ומדבר בנימוק גם אם זה לא נעים. ביקורת זה חלק מהמשחק, לא טוב? אל תשאר במטבח. לפי מה ששמעתי לא היה לכם מיקסר שם... בלי מיקסר תסלח לי אבל אי אפשר לתקלט טוב לא משנה איזה DJ אתה.... כשאני אשמע אני אתן ביקורת כנה. וביקורת שלי תהיה הכי מנומקת בעולם לטובה או לרעה כי לי באמת חשוב להגיד את האמת בצורה הכי כנה שיש (עם טאקט כמובן). תראו הרמתם מסיבה מאפס, וזה כבוד, אבל תקחו הערות של אנשים. גיליתי בעברי שלא כדאי לשים סביבך אומרי כן כי הם לא אלה שיתנו לך את הפידבק האמיתי. ל - DJ יש הרבה עבודה שניסיון מעורב בה לא פחות מטעם אישי ויכולת טכנית... אל תרים את האף ותגיד מי היא. הבחורה סה"כ נתנה דעה כנה. בתור בעל מועדון טוב ניר מעוניין לשמוע ביקורת. זה נקרא להישאר מחובר לקהל ולא רק לחברים שלך שבאו בשבילך. הם לא יגידו לך אם היה רע. כי להם אכפת ממך מדי בשביל זה... רובם יעדיפו את הדרך הקלה שהיא להשלות ובסופו של דבר מי שיפגע זה אתה (אני מדבר בכלליות לא אליך ספציפית אז אל תקח את זה אישי כי לא שמעתי אותך עוד מתקלט) אז תקח בחשבון את זה. לבחורה לא מגיע המתקפה שלכם... היא לא עשתה שום דבר רע היא תמכה במסיבה שלך באה לראשון ושילמה 40 שקל כדי להגיע... היא עשתה מאמץ ואין שום סיבה שהיא לא תגיד את מה שיושב לה על הלב... עדיף שתגיד בשבילך ובשבילנו כדי שבפעם הבאה לא תחשוב שיהיה בסדר אלא תדע בטוח שיהיה בסדר כי תעבוד על כל מה שלא... סורי שאני מעייף אבל בקטעים האלה יש לי פילוסופיות חיים שלמות... זן מאסטר וול אוף דה הולי היפ-הופ טמפל.

moshe one 24

New member
קיבלתי נעזוב את הנושא כי אין

טעם להתווכח ודרך אגב היה לנו הכל שני פיונירים +מיקסר והשגתי גם פטיפון+מיקסר נפרד בשביל לעשות סקראצים בהופעות זאת היתה מסיבה מאוד מושקעת אז אל תאמין לשמועות

מושאחד24 תקרא את זה בבקשה

במסיבה הראשונה שתיקלטתי( וגם ב10 הבאות אחריה) היו אולי 20 או 30 אנשים,חלק קטן מאד מהם רקדו,התייאשתי ? לא,התבעסתי ? אוהו...כן,למדתי מזה איך להשתפר ? אני חושב שכן. עד היום במסיבות מסוימות יש תמיד אנשים שחושבים שאני חרא די ג´יי ואתה יודע מה ? מבחינתם הם צודקים במאת האחוזים,הם הלקוחות,הם שילמו את הכסף,הם לא נהנו,הם צודקים וזהו. את המשפט "אח שלי אני יכול להביא לך דיסק מהאוטו משהו פצצה כולם ירקדו" אני (וגם כמעט כל תקליטן) שמעתי יותר מפעם אחת,התגובות מצידי היו בהתחלה " סבבה לך... תשמע אותו באוטו ותזמין את כולם למושב האחורי" ואחר כך ב " לא תודה" והיום זה פשוט "אולי אחר כך...תודה על הרצון לעזור אבל אני אסתדר". אני חושב שאתה צריך להגיב לביקורת רעה ב " וואלה,לא אהבת,תנסי אותנו עוד פעם אולי תהני יותר וגם אם לא אז לא נורא ". ביקורת רעה היא חלק מהעבודה וצריך לדעת לקבל אותה. אני בטוח שמבחינתך אתה רוצה כל הזמן להשתפר ואני בטוח שזה גם יקרה,אני מבטיח להבוא לשמוע אותך מנגן
בהצלחה.

CrAzY B

New member
לפי דעתי

היה תיקלוט לא רע בכלל של משה בv-bar חוץ מאיזה פעם שהוא חתך איזה שיר באמצע והתעצבנתי,נראה לי זה היה welcome 2 atlanta... מה שהרס את הערב זה שבאו 50 איש גג והופעה צולעת של החטיבה בסוף... אבל סך-הכל היה טוב

למעלה