o b e כפי שנתבקשתי

mga-abir

New member
o b e כפי שנתבקשתי

אתר גדול המכיל חומר רב ומענין בנושא בברכה אביר

Cheetah

New member
מכיר

גם את האתר הזה הרבה זמן, כל כך הרבה זמן שהכתובת שלו התחלפה ולא מצאתי אותו. אפשר למצוא כאן באמת הרבה יותר מידע יותר בכיוון מאשר באתר של ספיריט ווב, רק קצת פחות יפה.

Cheetah

New member
אנייייייייי?

תפרסם אם בא לך, אני שוטטתי באתרים שאלה הרבה לפני שהפורום הזה נולד, אני מכיר אותם, סתם כתבתי ביקורת, אני לא מחפש כרגע מידע נוסף על הנושא.

yariv~2

New member
הממ... אני מכיר

את שני אלה אבל בכל אופן רציתי להעיר הערה קטנה בקשר ללמידה מאתרים, לכל מי שחושב שאתרים זוהי הדרך ללמוד יש לו טעות כי אתרים זה הדרך להתקדם להוסיף ידע על מה שיש אבל אם רוצים ללמוד ברצינות זה רק לשבת על כמה ספרים טובים וללמוד כמו שצריך (אם יש למישהו רצון להעמיק) ולאחר מיכן אפשר להתעדכן במידע חדש מאתרים מוכרים ומקצועיים (למשל המרכז לחקר החלומות) בקשר לכל האתרים המעניינים שיש בנושא תמיד כיף לפתוח אתר ולקרוא אותו רק שצריך להסתייג מהחומר שיש בו ולאמת אותו לפני שמפרסמים ממנו דברים,

Cheetah

New member
זה עובד גם הפוך

כשאתה קורא מספר אתה רואה נקודת מבט אחת והרבה ממנה, זה יכול להשפיע לרעה, אם הנקודת מבט שאתה קורא היא לא אובייקטיבית(והיא אף פעם לא אובייקטיבית לגמרי, בטח שלא בנושא הזה) שאתה קורא באינטרנט סך הכל יש לך אוסף דעות, מתומצתות פחות מתומצתות יותר , אבל יש לפחות גיוון ספר יכול בקלות לחסום לך את הראייה, זה יכול ליהיות קשה לשמור על פרספקטיבה כאשר הנושא חדש לך. אז אני אומר לקרוא באינטרנט הרבה קודם ספרים אחר כך

yariv~2

New member
לא, אני מדבר על ספרים שיצאו

ע"י מרכזים\מכונים ספרים שנכתבו על פי כללים מוכרים ולא מתמקדים על שיטה אחת או רעיון אחד, ומי שרוצה ללמוד בעיון צריך להתחיל מספרים ולהתעדכן באתרים (חרוז הא?) נ.ב. עדיין לא נמאס לך להתווכח איתו? סחתן..

yariv~2

New member
אופס.. כתבתי את זה לצ´יטא אבל אותו

דבר לכל ויכוח.. (דרך אגב מתי אתה התווכחת?? ועם מי??)

למעלה