:-O זקוק לעצונת

Xboy123

New member
:-O זקוק לעצונת

אני בנאדם מאוד מבולבל(מי לא יודע פה?!) בקשר לנטיותיי. אבל אם ננסה לדייק, אני נמשך בעיקר לבנים. כן.. בנים עושים לי את זה
(אבל מינית) בשלב כלשהו בחיי התחלתי להרגיש את הרצון לפתח מערכת יחסים... כי אני התחלתי כבר להרגיש צורך לאהוב ולהיות נאהב, ולא רק לאונן כל יום-יומיים כמו מכונת מין
. בעיר שבה אני גר(אנונימי בפורום) שבה הסתובבתי לא מעט.. אין הומואים.. לא מצאתי
(אולי ע"י הרמז הזה תוכלו כבר לנחש באיזו עיר מדובר) אבל באינטרנט אני מוצא מספיק בנים שהיו רוצים לצאת איתי...(בלי להשוויץ) אבל אני מספר להם את האמת, יש לי הורים פולניים לחלוטין שלא מרשים לי לצאת לת"א ובכלל.. מחוץ לעיר.. לבד! רק עם ידידים מהכיתה או קרובי משפחה
. אבל אני רוצה כבר הומו! אני רוצה לפחות להכיר בחיים המציאותיים הלא וירטואליים-הומואים. אני דיי אתחבר אליהם יותר מהחברים הסטרייטים והידידות הסטרייטיות הקבועים/קבועות שלי. ואולי ייצא לי עם הומואים משהו. דיי חשבתי על האגודה לנוער גאה או משהו כזה.. אבל מה אני אגיד להורים שלי?! "אמא הלכתי להכיר הומואים מהאגודה , ביי!!"??? NO WAY! אני נואש קצת
.. מישהו יודע מה עושים!? יאא תודה אתם כל כך חמודים
(אל תתייחסו.. השפעת השעה על השכל
)

לואיק

New member
נשמע בעייתי משהו...

לא בדיוק עמדתי איפה שאתה עומד אבל אפשר בהחלט להבין... אני לא יודע אם הקבוצה של האגודה עדיין פעילה, משום מה נראה לי שנגמרה שנת הפעילות והיא תתחדש בספטמבר בטח או משהו כזה, לא? אם אני טועה תתקנו אותי... בכל אופן, אני ממש לא הבנתי באיזה עיר אתה גר, אבל אני לא משוכנע שלספר לאימא כדי שהיא תאפשר לך לצאת וכזה זה צעד חכם... אתה צריך לבדוק שאתה מוכן לזה ושהיא (או הם) מוכנים לזה, אחרת אתה שם לעצמך מכשול... תגשש בשטח, תנסהל להבין איפה הם עומדים ביחס לנושא, ולאט לאט תדע איך להערך לזה! חוצמזה, בכל עיר יש הומואים, רק צריך לדעת איך למצוא אותנו... אתה לא צריך לספר לי, אני גר בפריפריה ביישוב קטן וצפוף, אבל צריך סבלנות... אולי יש גם קבוצה לנוער יותר קרוב אליך מאשר תל אביב?

Xboy123

New member
טוב שלא הבנת באיזו עיר מדובר..

אבל בכל מקרה *טם טם טם* מדובר ביפו! בעע! אני דיי קרוב לת"א אז אם לא היו לי הורים פולניים הייתי כל יום מבלה בעיר הרועשת הזאת (אחחח טיילת..). הפעילות באגודה תתחדש רק בספטמבר?! אוף! החודש הכי מקולל שיש! חודש ארור ומקולל .. בעעע... (נחשו למה..!) לא תכננתי לספר לאמא שלי..(זה הדבר האחרון שאעשה בחיי) אבל אני לא יודע מה לעשות כדי שהיא תיתן לי לצאת מבלי שהיא תעשה לי חקירות (מספר טלפון, שם רחוב וכדומה..).. אני לא מרגיש שאני בן 16! ואני אומר לה את זה! אני מרגיש שהיומולדת שלי נמדד במספרים בלבד.. ההורים שלי לא מבינים את השינויים שחלים בי עם הגדילה.. אוף! ובנוגע לדעות שלהם לגבי הומואים.. עוד לא יצא לי ממש לדעת מה דעתם לגבי הומואים.. אבל כשהם מרכלים על חברים הומואים הם מדברים עליהם כאילו הם אנשים מגעילים...
. לפי זה המינימום שאמא שלי תקבל אחרי שהיא תשמע שאני אוהב בולבולים(
), זה התקף לב...! אז... על זה אני מוותר בינתיים
.

SarcaSeriouS

New member
איך לצאת (ולא מהארון) מבלי שאמא תדע

אוקי, אני אמנם לא מעודד שקרעם אבל כשאין ברירה... אני מציע לך שתדבר עם אחד החברים שלך שכביכול יצא איתך לת"א, אם אמא שואלת. אבל בעצם תפגש שם עם מי שתרצה מאינטרנט (אבל תשדל להזהר מזה!). השיטה הזו עובדת מצוין. אתה לא רואה סרטים? ... דרך אגב (הבטן, הראש או הגפיים), זה לא כזה ברור שדיברת על יפו. אחרי הכל, היא לא העיר היחידה שנראית כשוממת מגאים. אתה יודע, ארון וכאלה... הצורך לאהבה הוא צורך שקיים אצל כולם. גם אני אשמח לקשר מחייב רציני וארוך. מה לעשות שעדיין לא מצאתי את האדם הנכון. עם הזמן תמצא את השותף הפוטנציאלי שלך. זה שאנחנו חמודים זה לא שוס-ידענו כבר לפני! (ואין קשר לשעה...) ד"ש. ובהצלחה!!!!!!!!!!!!!!!

Xboy123

New member
ממ.. שכחתי להוסיף שאמא שלי היא שועל

ערמומית מאוד!!! פעם יצאתי להיפגש בפעם הראשונה עם מישהו מהאינטרנט. אמרתי לאמא שאני יוצא עם חבר ויצאתי.. היא חשדה כשנתתי לה תירוץ אבל הסכימה שאלך. כשהלכתי מסתבר שאחותי תפסה אותי באמצע הדרך... מאיפשהו.. וסיפרה לאמא שלי שהלכתי לטיילת. אמא שלי הבינה ששיקרתי ועקבה אחריי עד לשם .. ומזלי שזה שהלכתי להיפגש איתו, איחר, אחרת מי היה יודע מה היא הייתה מגיבה כשהייתה רואה אותי באיזושהי סצנה... לא נעימה
מאז היא חוקרת אותי לפני כל יציאה מהבית. הורים מקוללים!
SARCA.. אתה תמצא את הבנאדם המושלם בשבילך , אל דאגה
אני כבר מצאתי אבל.. ניתקנו קשר
אז אני מחכה למישהו חדש שנתחיל בקשר וירטואלי ומתישהו זה יגלוש לקשר יותר.. מציאותי
פה מסתיים הCurriculum Vitae שלי
(או איך שרושמים את זה..) אהה עוד משהו.. איפה זה הגפיים? (בצחוק, כן?) אביב... כשתתחבר נדבר

SarcaSeriouS

New member
איך לצאת לבלות בלי אימא פולניה.

אוקי, אני אמנם לא מעודד שקרים אבל כשאין ברירה... אני מציע לך שתדבר עם אחד החברים שלך שכביכול יצא איתך לת"א, אם אמא שואלת. אבל בעצם תפגש שם עם מי שתרצה מאינטרנט (אבל תשדל להזהר מזה!). השיטה הזו עובדת מצוין. אתה לא רואה סרטים? ... דרך אגב (הבטן, הראש או הגפיים), זה לא כזה ברור שדיברת על יפו. אחרי הכל, היא לא העיר היחידה שנראית כשוממת מגאים. אתה יודע, ארון וכאלה... הצורך לאהבה הוא צורך שקיים אצל כולם. גם אני אשמח לקשר מחייב רציני וארוך. מה לעשות שעדיין לא מצאתי את האדם הנכון. עם הזמן תמצא את השותף הפוטנציאלי שלך. זה שאנחנו חמודים זה לא שוס-ידענו כבר לפני! (ואין קשר לשעה...) ד"ש. ובהצלחה!!!!!!!!!!!!!!!

James Hammerton

New member
קודם כל

שאלה קטנה: למה הכוונה ב"בנים עושים לי את זה" (אבל מינית)? במה הם לא עושים לך את זה?
אמממ אני לא ממש יודע איך אפשר לפתור את הבעיה הזאת בלי לשקר להורים ולהגיד להם שאתה יוצא בעצם אם אנשים מהכיתה. אם אתה בטוח במאה אחוז שלא כדאי לספר להם על הנטיה שלך, עדיף שלא לעשות את זה בשלב זה... מה שכן, יכול להיות שזה ישתפר עם הגיל, כלומר אתה כרגע בן 16 אבל אולי לקראת גיל 17 המצב ישתפר - למשל אחרי שיהיה לך כבר רישיון. אני יודע שקשה לחכות, אבל בשלב זה אין יותר מדי אפשרויות

Xboy123

New member
ג'יימס..

מתישהו אהיה עצמאי.. בגיל 18-19.. ואז לא אצטרך להיות כפוף להוריי ואין סיבה שאספר על הנטיות.. שכח מזה... ואיך בנים עושים לי את זה? מממ.. זה כבר משהו שלא מדברים עליו פה.. אבל ב2 מילים פשוטות: מעמידים לי!

James Hammerton

New member
אז אני אתקן את השאלה ../images/Emo13.gif

איך בנים לא עושים לך את זה? מה יש עוד חוץ מ"מינית"? והאמת היא שזה גם מה שאני חשבתי, אבל באיזשהו שלב אתה תאלץ להגיד להם. אולי לא מחר ואולי לא בשנים הקרובות, אבל באיזשהו שלב זה יקרה...

Xboy123

New member
לא כל כך מבין את השאלה שלך

בנים שהמראה שלהם הוא לא הטעם שלי(הם בהחלט לא חייבים להיות חתיכים ויפיופים.. רק שיהיו הטעם שלי) לא עושים לי את זה... זה מינית... וכלי העונה ל15-16 ס"מ מינימום
(בצחוק, כן?) רגשית.. אנשים נורמלים שמתנהגים בצורה בוגרת, הוגנים, כנים מנומסים ואופטימיים, עושים לי את זה , רגשית
אם חלק מהקריטריונים פה לא נמצא אצל מישהו.. גם לא נורא..
ושיהיה מישהו שיבין אותי .. זה הכי חשוב
חוש הומור יוסיף נורא
לא הגזמתי בדרישות, נכון?

SarcaSeriouS

New member
אז בלונדיני כחול עיניים לא מתאים?

לא שאני כזה...אפילו לא קרוב לזה... כתבת שבנים עושים לך את זה. הכוונה היתה בעיקרה מבחינה מינית, נכון? לזה התכוון ג'יימס בשאלתו. שהרי יש משיכה מינית ויש משיכה רגשית, במונח שלך. אממ...בוגרים, כנים, הוגנים, מנומסים ואופטימים? אה, זה הכל
חשבתי כבר יש לך דרישות גבוהות...
כל אחד מחפש מישהו שיבין אות וזה לגימטימי אבל חוש הומור
לא הגזמנו קצת ,בן אדם? תיכף גם תבקש שנדע ללכת על חבל... אוקי...כאן מגיע הרגע לו כולם ציפו...אני שותק.

James Hammerton

New member
בערך, כן ../images/Emo13.gif

כאילו מבחינה רגשית הם לא עושים לך את זה? (הבנתי כבר את התשובה מההודעה הקודמת
) האמת היא שאני חושב שלכל אחד יש דרישות מסוימות משלו. ברוב המקרים מתפשרים כי באמת נורא קשה למצוא אדם שמתאים ל-כ-ל מה שרוצים. על מה כל אחד מוכן להתפשר - זה כבר תלוי בו עצמו...

Xboy123

New member
אסכם במילים אחדות ../images/Emo13.gif

אני לא ממש בקטע של לקבוע ולרשום מי עושה לי את זה ומי לא כשאני רואה שומע ומרגיש אני יודע אם זה עושה לי את זה. מה שבטוח - אם גורמים לי לחייך אז יש קליק
(בד"כ)

Xboy123

New member
אם כבררר אז לאחרונה אני מסיק

שרק הגיל מעניין את האחרים פה בגלל זה אף אחד לא רוצה אותי :'(

The Superkid

New member
תשקר.....!!

בתור אחד שגם יש לו אמא פולניה (אבל רק אמא! אני רק חצי פולני) תשקר! וצא לאן שבא לך ותעשה מה שבא לך! כל עוד זה בהגיון. אל תתן לה להכתיב לך את החיים! אתה כבר בן 16 וזה אומר שמותר לך כבר לצאת לבלות

Zenith87

New member
זה די מצחיק שאתה אומר "אמא פולניה"

"אמא פולניה" בהשאלה זה נראה לי כבר מוסד (ואני חצי פולני חצי ייקי - כל הפולניוּת כולה מצד אמא)... ולעצם העניין, אבי - עד שאין רישיון נהיגה, דברים לעשות מחוץ לבית מלבד בי"ס וכו' באמת נורא קשה להתחיל מערכות יחסים. (אנחנו גם צריכים לחזור לדבר זה עם זה במסנג'ר, אגב)

הלו???

הלו מותק בן כמה אתה? מה זה לא מסכימים לך לצאת? ואין דבר כזה "אין הומואים בעיר שלי"?? תתפלא מתוק אתה לא לבד... בקיצור תצא תעשה מה בראש שלך בהתחלה תשקר כי אין מה לעשות ואח"כ תראה שכבר אין מה לעשות אלא לספר את האמת... בהצלחה!!!

בוא נראה...

קודם כל, לא יכול להיות שאין בעיר שלך הומואים. או שאתה לא מכיר אותם, או שחלק מהחברים שלך הומאים בארון. תתפלא, אבל גם זה יכול להיות... מצטערת להגיד לך אבל באמת תצטרך לשקר להורים שלך. אבל לא משהו גדול, או. קיי? תיפגש עם האנשים מהאינטרנט ותגיד להורים שאתה נפגש עם חבר. אני לא יודעת הרבה בקשר לאגודה, אבל אם יש להם מפגשים במרווחי זמן קבועים (נגיד יום שלישי כל שבוע) אז זה יכול לצאת קצת בעייתי, כי ההורים ישימו לב שאתה נעלם באופן פתאומי באותו יום בשבוע באותה שעה. זה לא אומר שזה בלתי אפשרי שתגיע לאגודה, אבל ז יקשה עליך. אם המפגשים לא במרווחי זמן קבועים כנראה תצטרך להגיד להם שאתה נפגש עם חבר. דרך אגב, אם מישהו מהחברים/ידידות יודע שאתה גיי זה יכול מאוד לעזור, כי אז אתה יכול לספר לו שאתה הולך לאגודה ולספר להורים שלך שאתה הולך אליו, ואז אם הם יתקשרו אליו הוא יגיד שאתה נמצא איתו.

Xboy123

New member
מוותר על העניין של האגודה

האגודה נפתחת מחדש, כפי ששמעתי, בספטמבר המקולל(שנת גיהנום חדשה), ואני אהיה אז בלימודים וזה.. אז בעייה ענקית. נראה... בקשר להורים וידידים יש לי ידידות שיודעות שאני נמשך לבנים וגם ידיד אבל אם אתן לאמא שלי את המספר של הידיד/ה ואז יתקשרו לידיד/ה ויבקשו אותי בשביל לוודא שאני עם הידיד/ה? מה עושים?!?

אני לא מבינה

מה הבעיה שתלך לאגודה כשתהיה בלימודים... אוי...על זה לא חשבתי
נו טוב, אז תיקח פלאפון ואם ההורים מתקשרים עליך תגיד שאתה עם ידיד/ה שלך. ולידיד/ה שלך תגיד לא לעשות לפלאפון אם הם מתקשרים אליו/אליה. אח"כ אם הם ישאלו אותך למה הוא/היא לא ענו תגיד להם שיצאתם והפלאפון לא היה איתם.

למעלה