D amaged R oses
New member
NXNXNX!
חייבת להפיץ את האושר והביאוס שעברו עליי
הרווחתי 15600 [מייפל פוינטס]NX בדמות שלי, ובטעות שלחתי שני מיילים שהם טעות[אז אי אפשר עוד דמויות עד לחודש הבא], השתמשתי ב-ה-כ-ל בשביל AP RESET, ועכשיו לקוסמת שלי יש 4 DEX 4 STR והתחלתי להרוויח אצל אחותי ואז קלטתי שאין אצלה גיפט טוקן בכלל, ואז גיליתי שאי אפשר בכלל לעשות גיפט עם מייפל פוינטס! אז ב10K קניתי גאצ'ה ועשיתי במאשרום שרין. יצאו לי סקרולים. הרבה דארק סקרולים. רובם הניבו לי כספים, נתקעתי רק עם סקרול אחד. בשביל זה קניתי חנות, של ה1800, זה דיי זול ל3 חודשים. אמרתי שיהיה.. [במקום לשפץ את הדמות שלי, זה מהNX שהרווחתי לבד מהטרייד
] אחרי שסיימתי עם לעשות GACH ולקנות חנות קניתי גם סמגה זולה ופרסמתי את עצמי. התבאסתי רק מכובע רמה 40 לגנב, שמכרתי ב30K גם ככה, חולצה רמה 25 לגנבת שלא מעניינת בכלל, ויצא לי אף של פינוקיו! אבל זה UNTRADEABLE!!! לא יאומן!!! ממש התבאסתי כי זה גם המשתמשת של אחותי והיא גם ככה לא משחקת בה. ובכלל יש בזה 5 STR אז בין כה וכה זה לא היה עוזר לי. יצא לי DRAK CALAF עם סטאטים גרועים שמכרתי ב80K :/ הרווחתי על סקרול 12 מיל [דארק סקרול INT OVERALL 30%] וניצלתי לשים עוד דברים, מכרתי את המייפל BBQ מהEVENT הישן, וגיליתי שהוא שווה ה-ר-ב-ה יותר ממה שמכרתי. שמתי ב3K והיום ראיתי שמישהו מכר[וקנו!] כל אחד ב100K :/ באסה. אז מ19 מיל החשבון שלי קפץ ל42
אושר
עכשיו אני יעשה עוד 2 דמויות למען עוד 11 GACH
שיהיה יום טוב לכולם
חייבת להפיץ את האושר והביאוס שעברו עליי