NX חינם

Tzahi1010

New member
NX חינם

ראיתי משהו במייפל על NX חינם בין שעות מסויימות מישהו יכול להגיד מה זה ומתי זה?

Tzahi1010

New member
זה מופיע במייפל למעלה במין הודעה כזאת

נראלי שזה זה : http://maplestory.nexon.net/News/News.aspx?boardNo=103&contentNo=00AVF&pageIndex=1

jenni17

New member
באמת ראיתי את זה

אמור להיות מחר ב22 גם יהיה DROPX2 ן EXPX2 רק לא הבנתי את השעות ואת הקטע של ה NX

Guid

New member
אין לי כח למחוק, נו. הנה ההמשך:

ב"זמן החם" הזה, חוץ מדאבל דרופ ודאבל אקספי, תהיה דקה אחת שכל מי שיהיה מחובר באותה הדקה- יקבל מתנה! יהיו נשקים, מגילות, ואפילו סיכוי קלוש לקבל נשק Timeless! ויש גם מצב לקבל 5K NX, או במצב היותר טוב- 10K NX. אבל לא לבנות על זה, כי מה הסיכוי?
הזמנים הם אלו: Pacific: Wednesday, December 22, 2010, 2:00 PM – 2:01 PM Eastern: Wednesday, December 22, 2010, 5:00 PM – 5:01 PM (שמישהו יתרגם לעברית פליז, כי אין לי מושג) בדקה האחרונה של סוף האיוונט- כל מי שיהיה מחובר יקבל את המתנה. (ככה לפחות הבנתי) רק שימו לב להשאיר מספיק סלוטים פנויים בUSE וב-EQUIP!
והנה הלינק לחיץ: http://maplestory.nexon.net/News/News.aspx?boardNo=103&contentNo=00AVF&pageIndex=1 תודה לצחי על המידע!
(ואגב צחי- אתה בהחלט מוזמן להצטרף אלינו, אנחנו לא נושכים אם אנחנו לא רעבים)

שריתושי

New member
../images/Emo124.gif שימו ../images/Emo23.gif - מי שמחובר ביום רביעי

בדקה שבין 12 בלילה לדקה אחת בלבד, יקבל קופסא מקסדרה. אפשר לקבל חפצי ריברס, NX או סקרול אהבה שמעלה פיים. מומלץ כמובן להיות מחוברים עוד לפני כן כדי לא לפספס את הדקה הזו, ולשים לב שיש לכם את קופסת ההפתעות. ותודה רבה על הקישור והמידע

Tzahi1010

New member
אפשר תרגום לשעון ישראל?

באיזה שעה זה שעון ישראל? וצריך להיות רק מחובר בדקה הזאת או שאפשר להכנס לפני וגם לצאת אחרי?

deisy

New member
חפצים שעושים עם אבן שנופלת מפינק בין

והם יותר טובים מהריברס...

אוף נו איזה באסה ../images/Emo10.gif

המשחק בלפטופ עדיין לא עובד לי, ואמא שלי גם לא מצליחה משום מה להתחבר בבית ווהו, כיף חיים אני מפספסת את כל האירועים השווים \: וכבר אין יותר סיכוי לטבעת של גאגה, פשוט לא

GינGית

New member
טוב נקסון החליטו לעשות לי חיסכון, אני לא

אני לא יכולה להכנס עם הראשית שלי ל-CS

Hasselblad

New member
אצלי זה ככה כבר חודש

וכבר שלחתי פעמיים בקשה לנקסון לטפל בנושא, גם כתבתי בפורום שלהם. הם טוענים שהם מודעים לבעיה ולא מצליחים לתקן... רק שהתשובה לא עוזרת לי...

GינGית

New member
רציתי לקנות כרטיס חתונה אבל אני מבינה שאני

לא מקבלת החזר של 5000NX כי כבר קניתי עם החשבון הזה דברים ב-NX, אז זה לא שווה בכל מקרה

למעלה