Nu metal.......

a_duck

New member
אל תגזים...

אולי הם התרככו ואפילו אם תיקח את השיר הכי מפגר והכי חדש שלהם נראה לי I Disappear קשה להגיד שזה רוק...יש בזה עדיין מטאל ויש גם שירים בRELOAD שהם מטאל אולי כבר לא טראש מטאל אבל עדיין מטאל...ולא רוק...וגם לא רוק כבד...

^pAin^

New member
nu metal זה דווקא ז´אנר טוב

אולי יש כאלה שלא אוהבים את זה אבל אני בטוח שמי שבאמת ינסה להקשיב לזה יאהב את זה אנשים פשוט מזלזלים בניו מטאל בלי להקשיב לו נ.ב מטאליקה הם בכלל לא רוק כבד ובזמן האחרון הם מידרדרים koRn rUUUUlz

^pAin^

New member
הכול!!!

חוץ מסולואים אבל זה לא משנה כי אני אוהב את סוגי הרוק מטאל אם אני רוצה סולואים אני שומע דרימ תיאתר עם אני רוצה דיסטורשן אי שומע קורן ניסת בכלל מתשהו קורן?

metal head

New member
אני לא בטוח שזה דיסטורשן אצלהם...

כי הצליל אצלהם ממש ממש מגעיל, ואם אתה רוצה דיסטורשן טוב אז תקשיב לברוטאל או לבלאק אני חושב שזה הרבה יורת איכותי יפה ונגנים יותר כישרוניים!!

shay or eli

New member
כמה שאלות:

1. מה פתאום אתה אומר לה מה לשמוע? 2. מי אתה שתקבע שקורן להקה גרועה? 3. איך בדיוק אתה קובע מהי מוסיקה איכותית ומה לא? 4. למה זה לא דיסטורשן אצלהם?

אולי, רק אולי

חלק מאיתנו גם שמע את הלהקות ולא אהב? זה בהחלט אפשרי. נמאס לי שכל פעם שמישהו משמיץ את הלהקה\ז´אנר האהובים עליכם אתם ישר פוטרים את זה ב"הוא לא יודע על מה הוא מדבר" או "הוא בכלל לא שמע אותם", תאמינו או לא, לפעמים זה אפשרי שבנאדם ימצא פגמים במוסיקה האהובה עליכם, אתם לא צריכים להפסיק לשמוע אותה, רק למצוא תגובה יותר אינטיליגנטית ומנומקת מזה.

a_duck

New member
אה.......

תראה כשמדברים על להקות כמו קורן או לימפ ביזקיט אז זה קצת קשה לא לשמוע אותן כשיש את זה כל יום בMTV...ואין טעם להגיד שבMTV שמים רק שירים דפוקים ושיש שירים אחרים שהם טובים כי כל השירים נשמעים אותו דבר ויש לי דיסקים של לימפ ביזקיט קורן סליפנוט וכל הלהקות העלובות שהזכרת כי פעם אהבתי את זה ואני יודע על מה אני מדבר...

בןלי

New member
איזה שירים

של קורן שמים כל יום בMTV??? כנראה שיש לי MTV שונה משלך כי בשנה האחרונה ראיתי קורן רק בסופרוק. תקן אותי אם אני טועה

בןלי

New member
זאת לא רק את

אבל זה גם לא אני. אני מאוד אוהב את הזאנר הזה ומסתבר שזה לא רק אני... ביום שישי הייתי באזימוט(שוב) ומסתבר שרוב השירים שם הם ניו וייב ומסתבר עוד יותר שכולם נהנים שם בטירוף. כנראה שיש בזאנר הזה משהו קצת טוב למרות שאת לא אוהבת אותו.

ת´אמת אני לא מבינה

מה יש לאנשים נגד הנו-מטאל. זו מוזיקה דיי סבירה... יש להקות מסריחות כמו לימפ ביזקיט (אה ועוד משהו- נא לא להשוות בין לימפ ביזקיט לפאפא רוצ´. הראשונים מסריחים בטירוף. השניים ממש לא*) ויש להקות בסדר כמו סליפנוט. אורית *סיבות...אל תשאלו אותי למה.

למעלה