Nu metal.......

Bodom-child

New member
ממ כן, אולי, אבל די כבר !

זה לא הז´אנר שאת אוהבת וגם אני לא רץ אחריו אבל זה בסך הכל עניין של טעם וזה לא הופך את מי שיורד על ז´אנרים כאלה ליותר מבין במוזיקה וכאלה. ואם כבר לרדת על ז´אנר זה או אחר, מה שכבר עשינו כמה פעמים בפורום, אפשר לעשות את זה בצורה הגיונית, עם נימוקים שכנועים והסברים ולא סתם להפציץ במשפט כמו שכתבת... קחו לצוּמת לבכם

מה זה Nu Metal?

*שאלה והרכינה את ראשה... -סליחה על הבורות- יום טוב, The Bicycle Thief

shay or eli

New member
ניו מטאל זה

שילוב של רוק ומטאל עם ראפ והיפ הופ. הומצא מתישהו בתחילת שנות התשעים. להקות לדוגמה: Slipknot, Korn, Limp Bizkit, Deftones, Linkin Park וד"א - את לא צריכה להרכין את הראש, אין לנו פה בעיה עם בורים...

תודה שי או אלי...:) לא שמתי לב

שכתבתם.. מייד רצתי להשמיץ את חוסר התגובה... בושה... מרכינה את ראשה שוב...
לילה, The Bicycle Thief

shay or eli

New member
הערה

הפירוש של השם שלי הוא לא: שי או אלי, אלא שי אור אלי. מה שאומר: אני לא שני אנשים, אלא איש אחד עם שם ארוך!

זאנר גרוע.........

יחסית להפתפחיות קודמות של הרוק זה פשוט התפתחות זוועתית על תבינו אותי לא נכון יש קצת דברים טובים כמו:דפטונס שיותר כבדים קצת או ספילנוט שנותים לכיוון בלאק מטאל במקצת אבל רוב הלהקות "המצליחות"(הרבה זמן M.T.V) גרועות למשל לימפ שהמוסיקה שלהם היא רוק כמו שבלינק זה רוק מתקדם הם גרועים ולא הייתי שומע ארותם בצחוק(אני יודע שזה חרוש אבל לא היה לי מה להגיד)כנ"ל קורן שמצבם יותר קשה והם אפילו מתגאים בליריקסים מגעילים ושמסתכמים בדרך כלל ב10 מילים לשיר. עוד קטע גרוע בז´אנר הזה הוא השימוש בדי.ג´יי שהורס בגדול את הרוק והלוואי ימות מי שהכניס את הדי גיי לרוק ימאח שמו לעד בקיצור נקווה בעתיד ליותר טוב!!!!!!!!!!!!!!!

a_duck

New member
למה מחקתם את ההודעה שלי?

רק בגל שאמרתי שהוא כתב שטויות על סליפנות ואמרתי שזה לא בלאק ואם כבר אז דאת´ וגם זה בדיסק הראשון? או בגלל שאמרתי שלו אין זכות דיבור על NEW METAL כי הוא התלהב מפפה רואץ´ לפני חודש?

פלונטר

New member
כן, למה לא?

דיסטרבד היא להקת ניו-מטאל שמשלבת גם אלמנטים של אינדסטריאל.

בןלי

New member
לדעתי

הם ברמה אחת לפחות מעל לינקנפרק ולימפ ביזקיט. חוצמזה האלבום שלהם מעולה. כל מי שמכליל ואומר שכל הניו מטאל גרוע סתם מפסיד המון להקות ומוזיקה טובה.

Charlotte

New member
זה היה מטופש.....

לכתוב את זה, אבל בדיוק אז יצאתי מויכוח סוער עם מעריץ של לימפ ביזקיט... אז סליחה שכתבתי את זה- לא התכוונתי לכתוב משהו עד כדי כך מטומטם.

Jeki....

New member
אני גם לא אוהבת את....

הז´אנר הזה בעיני הוא חיקוי עלוב של הרוק הכבד שכבר הלך לאיבוד(על תצעקו אני יודעת שמטליקה עוד קיימים......) . אבל כל הזמן יש חידושים בענף המוסיקה ואת לא חייבת לאהוב את כולם אבל יש אנשים שכן אוהבים את החידושים האלה והאמת גם אני בהתחלה דיי התנגדתי כמוך אבל בזמן האחרון אני מתחילה לחבב את הז´אנר הזה אולי גם פעם זה ייקרה לך

עוד אחת שאומרת שמטאליקה...

זה רוק כבד...אני לא מבין אם אנשים לא ממש מבינים בקטע של ההגדרות למה הם נכנסים לזה?

new_rider

New member
שמע...

מה זה חשוב ההגדרות??? זה נכון שהם לא בידיוק רוק כבד אבל זה לא כלכך רחוק זה ממש לא קריטי...

Bodom-child

New member
די עם כל השטויות

במשך עשור כמעט מטאליקה עשתה טראש מטאל ועם הזמן הם התרככו אמנם חלק מהשירים החדשים שלהם נוגעים באלטרנטיב אבל הם רוק, ומהסוג הכבד.

למעלה