Now listening vol. 1.1

noosh

New member
האמת שכלום

כי כל דבר שאני מקשיבה לו רק מחמיר את ההיפר ונטילציה :/ (בחיי). אבל בכיף הייתי שמה עכשיו ניל יאנג, נגיד.

shiray

New member
גם לי היה ממש קשה... רק ברביעי הצלחתי

כשהנהגתי בלילה, וידעתי שאני חייבת מוזיקה (האמת ששנים הייתי בטוחה שאני תמיד חייבת מוזיקה. רק הימים שאחרי ההופעה הראו לי שאני יכולה להיות בחדר בלי מוזיקה... ), וזה התחיל עם פיונה. רק היום גם הכנתי פלייליסט שהוא לא טורי (אבל יש לי כמה לשוניות בו זמנית...)

רעוּת

New member
לא אשמע יותר מוזיקה לעולם ../images/Emo4.gif

טורי הרבה לי ת'חיים
היום הילדה שאני שומרת עליה גנבה לי את האמ פי, והחליטה שבא לה לשמוע להנאתה שירים של טורי. אמרתי לה "תביאי לי את זה!!!" היא אמרה לי "לא!"
אמרתי לה "את לא אוהבת את השירים האלה!!!!" היא אמרה לי "אני כן!!!!"
אוף. היא תגדל להיות כלכך מתוסבכת

behappy

New member
פורטיס פורטיס פורטיס

מושיעי, אהובי הנצחי וסמל הסקס המאמם שלי.

TomeRatz

New member
זה מתחלק ל2:

בבית: Archive - Live at the Zenith Beck - Sea Changes במכונית: כמה עשרות דיסקים של טורי. הנסיעות זה זמן האיכות שלי עם שתי המאהבות, טורי והמכונית.

boy for pele

New member
הרעיון הוא שתכתוב את מה שאתה שומע באותו הרגע.

ולא מה שאתה שומע באופן כללי. ולגבי הדיסקים, דעתי הלא ופולארית היא שהדיסק הזה של בק הוא הכי טוב שלו, והדיסק היחיד שלו שאני יכול לשמוע מהתחלה ועד הסוף.

killerit1

New member
הי הי הי!!!!../images/Emo2.gif

שניכם מתבקשים להרגע.. יש לבק אלבומים אחרים שהם מצוינים בדרכם שלם, העניין איתו זה שכל אלבום שהוא מוציא שונה לחלוטין מהקודם, הבנאדם יוצר מוזיקה כל כך מגוונת... לסי צ'יינג יש קו אחד מאוד ברור וזה דיסק מצוין, אבל מפה ועד להגיד שכל השאר לא איכותיים, סתם זלזול וחוסר העמקה במוזיקה שלו!!!!

TomeRatz

New member
היי בחזרה ../images/Emo13.gif

ניסיתי. תאמיני לי ניסיתי. לא הצלחתי, השאר פשוט לא תפס אותי בכלל, עד שמGuero ממש סבלתי והרמתי ידיים. לילה/בוקר טוב

killerit1

New member
סבבה.. אז זה לא לטעמך,

מכאן ועד להגיד שהוא לא איכותי... אל תעצבן אותי תומר!!!!!!

Applebite

New member
Morcheeba - Fear and Love

וצפצוף המזגן שבחדר של שותפה שלי
ולי אין
והיא אפילו לא מציעה לפתוח את הדלת שלה ולחלוק קצת
לפחות אם לא הייתי שומעת את הצפצוף ולא הייתי יודעת מתי היא מדליקה אותו
לעזאזל, שתשלם יותר חשבון חשמל!!!!!

boy for pele

New member
"אמכור את נשמתי תמורת מזגן"

אני שוקל לכתוב מודעה כזו בעיתון. אבל זה צריך להיות מזגן קסם, כזה שלא משפיע על חשבון החשמל.

boy for pele

New member
Playboy mommy - Tori amos

מרוב ההשמעות החוזרות ונשנות של השיר הזה ב10 הימים האחרונים, הוא כבר פועל עליי כמו השיר בסיפור של מארק טווין.

היום כל היום תו"כ עבודה -

אריק ברמן החדש, רונה קינן הקודם [לנשום בספירה לאחור], ו-WTP כפרעליו *פיונה
* ועוד תקוע לי בראש השיר של אריק ברמן על ה"אומנותתתתתתתתת". [עוד מישו רואה אותו ברביעי? קיבלתי מכפרה כרטיסים ואני והיא הולכות
גאד בלס דה רבעוש!!!]

FooK MI

New member
איכס על שני הראשונים ../images/Emo3.gif

אריק זה חרא ואין צורך לפרט. אבל סביב רונה יש איזה קונצנזוס שהיא נורא איכותית מפני שהיא לסבית אנדרגראונד, והיא ממש גרועה ומשעממת. היא הגרסה המרדימה-יותר של פיונה, אם משהו כזה קיים בכלל [ואני דווקא מחובבי פיונוש, ואפילו מעדיף את טיידל על פני WTP
], ומהדיסק הראשון אני אוהב רק את 'מבול' המופתי. שיר הפתיחה גם לא רע, ובשירים באנגלית שבסוף רואים שהליריקס שהיא כותבת פשוט מבריקים והתרגום לעברית מסרס אותם לחלוטין, אבל הלחנים והעיבודים דובקים בגריעותם
. והיא גנבה שם קצת מהשיר של הטוקינג הדס והיא עשתה אותו גרוע, והם די גרועים to begin with אז. כן.

לא טרחתי להשכיל מספיק בענייני

לזביות בשביל להתווכח איתך וכאלה, אבל אני באמת נהנת מהפיונה המשעממת הזו
אז נההה. כאילו, ואם אתה כבר סנוב, אז מההה, 10 שניות [!!] , WAIT [!!], WALTZ
, TRAIN, מבול ברור, יש גם את הצמא והרעב שהוא נפלא, הקול שקורא לי שלא חסר לו, לחיות נכון
, סיפור מגירה
, אחח דיסק כ
לבלבי. כאילו יש שם שירים שאני יותר משתעממת מהם, אבל דיי נו, תעריך קצת!!! ופיונוש
סטלנית על שלי
ואריק. אולי אני אציע לו נישואים בהופעה? נו, ברצינות והכל.

אמ

אני סוג של מסכימה עם יוני. כאילו, מבחינתי האלבום של רומנה נגמר בגלויה (להוציא את "מי-הו-הא-מילל ברואאאאאאאאאאח" שאני לא מסוגלת לשמוע). כל ששת השירים האלה מופלאים, בלחן ובליריקס, אבל אחריהם לא היה שום דבר שהחזיק אותי או עורר בי עניין מסויים. ואריק ברמן פשוט. איכסוש גדול. כל כך לא אוהבת את המוזיקה שלו.

למעלה