Now listening vol 1.0

shiray

New member
כן...

לפחות לו אין קליפ עם ראש שהוא בעצם בלון ומפוצצים אותו... :(

boy for pele

New member
American Doll Posse

אני שם את כל הדיסק ברצף והולך לכתוב סמינריון. למרות שקשה לי להתרכז, כי רק ההופעות מעסיקות אותי עכשיו.

Yishai A

New member
שילה פרבר - כורש 11

בהופעה חיה. עם קצת אילתורים ויפה יפה יפה.

tomtom1989

New member
kings of convenience - quiet is the new loud

אחלה אלבום.

הדבר האחרון ששמעתי -

רג'ינה, consequences of sound ולפניו עוד כלמיני מ-songs ו-11:11 ואת מיוזיק בוקס ואה-מריקה... אבל אחרי המון זמן שלא שמעתי אותה! כאילו, זה ממש לא מייצג
כאילו, לא אני לא מהטוריפיונהרג'ינות האלה [רייט] לפני זה שמעתי קצת בוטלגים של רונה
קינן... [ולאחרונה אני
גם אפרתבןצור ואת אביתר האקס הנפלא שלה.. ושלומי שבן!!1] וחוצמזה שמעתי היום סקארלט.. מנסה להכנס לשוונג הופעתי משהו, נו! זה לא שבוע פיירי לשאול את זה

Applebite

New member
../images/Emo45.gif בהחלט.

את פיונה יוצא לי פחות לשמוע בזמן האחרון, אבל היא מדהימה. חבל לי שלא אהבתי את הדיסק האחרון שלה כל כך, כנראה בגלל כל העניין עם הגרסה שדלפה. אבל אולי גם בלי קשר.

פיקלז אר ג'סט פיקלז ../images/Emo14.gif../images/Emo23.gif

מתי השלב שבו אנחנו סותמים או עוברים פורום או מקבלים מכות מנועה?
או שאני סתם מתחילה לבכות מפיקל? singin' love... is the answer to a question that I.. have forgotten but I know I've been asked... |מקנחאף|

Applebite

New member
זה השיר האהוב עליי באלבום

לא ידעתי שאחרים גם אוהבים אותו ככה! Ingredients : water, salt, cucumber, garlic and pickling... spices (אני מתה על איך שהיא אומרת את spices
חבל שהיא לא שרה אותו בהופעה
)

פיקלייייייייייייייייי ספייסז ../images/Emo9.gif

[and love...]
!!!!!!! אני אוהבת אותה. אוף. היא לא שרה כמעט כלום בהופעה שרציתי. אבל הסתכלתי עליה ונמסתי. והיא גם נתנה לי יד כזה כשהיא עברה בבמה. והיה לה את החיוך הכי אוהב בעולם. למה לא נשארתי לקבל חיבוק....

למעלה