NOW 10 יכול להיות שלכם

swirrrly

New member
נמנמנמנ ../images/Emo118.gif

"אני הומו" "אני לסבית" אני סטרייט" "אני סטרייטית" "אני א-סקסואלית[?]" "אני א-סקסואל"
"אני בי" [?!]
"זה לא את, זה העובדה שאת שירלי"
מנצח[?]

הנה עוד אחת- זה נחמד לדעתי:)

אני דו מיני אבל את לא נכללת בשתי הקבוצות שאני אוהב ?

אני מצטערת, זה חייב להגמר

אתה ממש טוב מיטה אבל זה פשוט יותר מדי מזכיר לי את אבא שלך.. ואת אח שלך.. ולהם יש כבר יותר גדול.. אז.. ביי.

או!!! אוספת יקרה. את מדליקה!!!

הצלחת להצחיק אותי! תמשיכו ככה חבר'ה! אני רוצה לראות מקוריות! איפה המכשפיות שלכם? איפה הרוע? איפפפפפפפפה סיבת החיים שלי? לא למדתם ממני כלום? אני רוצה לראות רוווווווווווווווווווווווווווע !!!! קדימה לעבודה!

זה מה שנראה דירבון..! ../images/Emo13.gif

רוע? מכשפיות? קבלו: מותק, אתה יודע שאני אוהבת אותך. אתה הבחור הכי מפנק שהכרתי.. בחיים לא השקיעו בי ככה וקנו לי את הויברטור הכי יקר ליום הולדת. אין לך מושג כמה שאני נהנת איתו, אתה מדהים, אבל לא כמוהו. הוווווווווווווא מסתובב ורוטט!! אתה לא! אתה החולייה החלשה- שלום.

SofyTofy

New member
איציק../images/Emo103.gif

אף פעם לא באמת ניהלת שיחת נפש עם בת הזוג נכון?

אני מאוהבת! ../images/Emo23.gif ואיציק היקר....

קודם כל אוספת צדפות מהוללת - בזאת הקמתי לך מועדון מעריצים! אני פועלת להזמינך לאירוח באחת מתכניותינו הקרובות לשם מיקסום הרוע (אם כי איציק חנון פרב טוען שאני עושה את זה טוב גם לבדי...). בכל מקרה, אדון חנון קטן, לבן ומעונב... ויברטור זה המכשיר החשמלי בו אשתמש כדי להרביץ לך, לעקוץ אותך, לענות אותך, לטלטל אותך ולאמלל אותך בתכנית וגם לאחר שעות השידור...וכל זה כדי להוציא ממך את כל החנוניות שבך, עד לטיפה האחרונה. והסיבה שלא קראת על זה בספר המעפן שלך היא...שבשנת 1979 עדיין לא המציאו את המכשיר הזה, ואני משוכנעת שמחבר הספר - הד"ר אהרון בלוך יסכים אתי.

ל א ק י

New member
ויברטור לא נועד כדי לאמלל אנשים

ויברטור נועד כדי לגרום לאנשים הנאה

ל א ק י

New member
ששש ../images/Emo123.gif

אז לא רפרשפתי את הפורום, אז מה..
אם אני אמחק לך ת'הודעה, אף אחד לא ידע שהיא היתה קיימת

SofyTofy

New member
אהמ../images/Emo103.gif