NOW 10 יכול להיות שלכם

SofyTofy

New member
יש לי עוד אחד.. ../images/Emo3.gif../images/Emo103.gif

"תראי.. את סבבה והכל אבל למה את לובשת סוודרים במיטה? אה זה לא סוודרים..."
ושוב, כמובן, עלוב

דנטל

New member
"איכס, אתה מגעיל אותי"

ואני חייבת לציין שהמשפט הזה לא ממש הצליח לי כי עד היום הוא נדבק אלי כשהוא רואה אותי במסיבה (שבה הכרנו) והדבר היחיד שמטיס לי אותו מהעיניים זה איום שאני אקרא לשומר. בעצם, כשאני חושבת על זה, גם הרבה משפטים אחרים נוראיים לא עבדו. יש אחד שאמרתי לו "בחיים אל תתקשר אלי יותר, יא פרימיטיב". גם לא עזר. אני מגנט לסמרטוטים חסרי קליטה. טוב, הבנתי עכשיו - זה לא הם, זו אני. בפעמים שסיימתי קשר בצורה יפה, זה כן עזר. אוף, בסוף אני אשמה. השרשור הזה עצבן אותי עכשיו, נעלראבק.

spider kisser

New member
../images/Emo122.gif

מצטער, אני פשוט מעדיף בנות.. זו לא את, אלה כיני הערווה שלך. אחרי שיצאתי איתך, הבנתי שאני מעדיף בנים. אנחנו נפרדים עכשיו, וזה לא בגלל שאת בת 6 או משהו... הסקס היה נהדר והכל, את פשוט מבוגרת מידי בשבילי..

Polyphonic

New member
|נכנס בגלל שלאקי שלחה לי קישור../images/Emo3.gif|

אני חייב לזרוק אותך בשביל לNOW10, אז ביי.
כמה עלוב

ממממממ עוד אני רוצה לזכות זה כיף :)

מממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממ תראי זה לא אשמתך שהפרצוף שלך נראה כמו מבחן רורשך ( הכתמי דיו המעוותים של הפסיכולוגים) את מבינה קשה לי עם זה שאת עובדת בתור דוגמנית מכוניות במכוני ריסוק , אה לא????? אז מאיפה הפרצוף הזה?

אממ

שמע, חשבתי שאתה טוב כמו אבא שלך, אבל מתברר שלא, אז... נתראה בשמחות? אגב, יש לך אח שידוע שהוא טוב כמו אחיך? אז מה שלום סבא? עזבו, זה בגלל חלום שחלמו עלי
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

את לא טובה כמו סירופ מייפל:)

או תשמעי יש לך אחות? אפשר את הטלפון שלה? או תשמעי אפשר את הטלפון של אמא שלך? או נכון שאת מוכנה לסדר לי את החברה שלה ראית איזה חזה עצוווווווםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם יש לה??? אה נכון היית עושה אותה זה בטח D++++++++++++++ מסכימה איתי?

EverMan

New member
זי ? זי ?!

לוקחת חזה שלך ולא באה ענבר יותר בחיים שלך !

ShAkaTArShA

New member
*אהמ*

"זה לא את, זה הריח שיש לך מהפה"
בהחלט רע וישיר
"מצטער, אבל Mלך הסטלנים יותר חשוב ממך"

למעלה