NOTE 5 לאמא כן או לא?

עדימ

New member
NOTE 5 לאמא כן או לא?

לכאורה נראה שידרוג טוב לנוט 2 של אמא שמת.
אבל אין הרחבת זיכרון...
שווה את זה?

בן497

New member
לי יש

אני אבא .אפשר תמייד לשמור בענן.או להעביר למחשב.מאד נהנה ממנו. מלא אפשרויות

עדימ

New member
להעביר למחשב אני לא בטוחה שתהייה לה סבלנות.

כשהיא רוצה להעביר תמונות למחשב היא מביאה לי ואני מעבירה למחשב שלי ושולחת לה/מחברת את הטלפון ישירות למחשב שלה.
לגבי ענן, עד כמה זה בטוח? מדובר בחומר עבודה-משפטי. יש גיבוי בשרת שלהם ובכל זאת...
היא כן משתמשת בדרוובוקס ללימודי היוגה שלה אבל זה כבר פחות סודי. זה חומר קבוצתי.

YosMan1

New member
כמעט באותו המחיר אתה מקבל S7 EDGE עם אפשרות הרחבת זיכרון.

עדימ

New member
אבל מצד שני הNOTE של סמסונג זה המכשיר היחיד שעובד עם עט

זה המכשיר היחיד שאני מכירה שעובד עם עט.
יש של חברות אחרות? לLG לא ראיתי....
מאוד נוח לה העט. הרבה יותר מהקלדה/עבודה עם אצבע.
וכמובן (תקן אותי אם אני לא זוכרת נכון) המסך של הנוט יותר גדול, לא?

YosMan1

New member
הכל נכון. יש גם דגם 64GB של הנוט 5. לא ביבוא רישמי ונורא יקר

BobboVilla

New member
עט "כללי", או העט הייחודי של הנוט?

כי אפשר לקנות "סתם" עט ולהשתמש בו עם כל מכשיר. ההבדל הוא שלזה של הנוט יש יכולות נוספות, ושיש מקום מובנה במכשיר עבורו.

עדימ

New member
העט של הנוט וזה שיש לו מקום יעודי מאוד נוח לה, למרות שהיא

שומרת הכל בתיק/נרתיק.
לפי מה שראיתי היא משתמשת בעט במקלדת ובמיילים ואינטרנט-שימושים שאפשר גם בלי העט (אני יכולה) וכן קצת פתקים בכתב יד.
אגב, חשבתי גם על האופציה שתיקח את הNOTE 3 או ה NOTE 4.
אם עדיין ניתן להשיג אותם, המפרט טוב, וכו'. הרי לא חייבים לקחת את המכשיר הכי חדש בשוק שיצא השנה/חודש.
מה דעתכם?

prizman

New member
לא ממליץ על הנוט 3.

איטי ומיושן ומתחיל לגמגם די מהר.
את ה 4 לא מכיר מספיק כדי שתהיה לי דעה לגביו.

prizman

New member
היא תצטרך להחליט מה היא מעדיפה,

שימוש בעט או כרטיס הרחבה.
הפרש גודל מסך של "0.2 חסר משמעות, מבחינת איכות מסך של ה S7 עדיף.
שניהם מכשירים טובים מאוד.

feedingsys

New member

עדימ

New member
אכן שאלתי בתגובתי למעלה מה לגבי הנוט 3 והנוט 4.

איך הם.
הרי לא חייבים לקחת מכשיר שזה עתה יצא לשוק....
היא הולכת היום להחליף לבטריה מקורית (החליפה לפני חצי שנה...) אפשר להיות אופטימיים?

עדימ

New member
רבה לכולם על התשובות
ו

אז מסתבר שהבטריה ששמה לפני כחצי שנה (כי הקודמת מתה) לא הייתה מקורית. היא קנתה אותה ממעבדה שדווקא ידענו שהיא בסדר...
היום הלכה לסמסונג ושם באמת אמרו לה שהבטריה לא מקורית, זו הייתה מקור הבעיה וברגע ששמו לה מקורית המכשיר התעורר לחיים כמו גדול.
&nbsp
היא כן שאלה לגבי הנוט 5 והמליצו לה דווקא לחכות שנה שיצא הנוט 6 ואותו לקנות.
לי זה נשמע כמו תרגיל מכירה/שיווקי קלאסי, אבל אם יחזירו שם את חריץ הרחבת הזיכרון אני אהיה יותר רגועה...

HelloweeN

New member
אני קניתי לי NOTE 4 לפני כמה שבועות

בידיעה גמורה שזה מכשיר בן שנה וחצי, אבל עם מפרט מעולה - והכי חשוב, זמן סוללה בין הטובים שנמדדו במכשירים בשנים האחרונות (תקרא סקירות על זה) וכמובן - הרחבת זיכרון.
בשבילי שני האלמנטים הללו הם DEAL BREAKER ואני לא אשקיע במכשיר שאין בהם את זה (NOTE 5 למשל, הוא עם סוללה מובנית).
אגב, הרכישה הנ"ל הגיעה אחרי שהיו לי את כל ה-Sים של סמסונג עד 5, וכן G3 ו G4 של LG, ובכלל, המון מכשירים שעברו לי בין הידיים (בזמנו גם סקרתי לא מעט מכשירים אונליין).
התעייפתי וניראה לי אני פורש ממירוץ הסמארטפונים הכי חדישים.

וואלה, אחרי הפסקה של 3 שנים מסמסונג, ה-NOTE 4 מצטייר להיות כהפתעה לא רעה בכלל, גם עם TOUCHWIZ, מכל בחינה אפשרית בערך בנתיים.

עדימ

New member
מה לגבי התחממות?

מתחמם לך מהר?
ראיתי הערה על זה כשהצצתי בזאפ.
כנ"ל עומס/חולשת בטרייה במשחקים למשל.
למרות שכמו שתיארתי למעלה, אמא לא משחרת בכלל...

HelloweeN

New member
וואלה לא

אבל כל הטלפונים שלי הם תמיד עם כיסוי ככה שאני בכלל לא מרגיש את זה. ומאידך גם לא משחק או מתעסק ביישומים שממש מחממים את הטלפון. בשימוש רגיל שלי, שלאחד שעובד בתחום האונליין ובודק המון מיילים ועובד עם לא מעט אפליקציות ניהול שונות - עד עכשיו הכל מעולה.
אני לא משחק בשום משחק ככה שאני לא יודע מה הבנצ'מרקס בתחום הזה (לא מענין אותי גם, תמיד תיעבתי משחקי וידיאו/מחשב) אבל בשימוש רגיל שלי אני סוגר יומיים(!!!!!!) של שימוש סביר ולא כבד מדי.
בשימוש כבד, אני מגיע לסוף יום עם כמעט 40 אחוז סוללה, שזה בנתיים הנתון הכי טוב שהיה לי בשנים האחרונות, עם כ-ל הטלפונים שעברו לי בין הידיים (תקראי על טסטים שעשו לסוללה ב-GSM ARENA ותיראי את התוצאות הממש גבוהות שיצאו להם גם).
בגדול, אחרי שנים של מכשירים לאגיים של סמסונג, ה-NOTE 4 נותן לי חוויית שימוש מעולה שעולה בקלות על G4 ו-G3 שהיו לי ואני כמעט לא מרגיש לאגים, והממשק של סמסונג... הוא פשוט טוב יותר, למרות כל השיט וה-BLOAT. גם הנתונים הטכניים שלו הם די סולידים גם היום, ובכלל אני מאוד מאוד מרוצה.
אני גר בארה"ב והוא עלה לי $450 דולר, שזה לא זול בכלל (אני יכול לקנות G4 מאיביי ב-$300 היום, חדש) אבל וואלה... אני מבסוט ודי ממליץ.

למעלה