וואלה לא
אבל כל הטלפונים שלי הם תמיד עם כיסוי ככה שאני בכלל לא מרגיש את זה. ומאידך גם לא משחק או מתעסק ביישומים שממש מחממים את הטלפון. בשימוש רגיל שלי, שלאחד שעובד בתחום האונליין ובודק המון מיילים ועובד עם לא מעט אפליקציות ניהול שונות - עד עכשיו הכל מעולה.
אני לא משחק בשום משחק ככה שאני לא יודע מה הבנצ'מרקס בתחום הזה (לא מענין אותי גם, תמיד תיעבתי משחקי וידיאו/מחשב) אבל בשימוש רגיל שלי אני סוגר יומיים(!!!!!!) של שימוש סביר ולא כבד מדי.
בשימוש כבד, אני מגיע לסוף יום עם כמעט 40 אחוז סוללה, שזה בנתיים הנתון הכי טוב שהיה לי בשנים האחרונות, עם כ-ל הטלפונים שעברו לי בין הידיים (תקראי על טסטים שעשו לסוללה ב-GSM ARENA ותיראי את התוצאות הממש גבוהות שיצאו להם גם).
בגדול, אחרי שנים של מכשירים לאגיים של סמסונג, ה-NOTE 4 נותן לי חוויית שימוש מעולה שעולה בקלות על G4 ו-G3 שהיו לי ואני כמעט לא מרגיש לאגים, והממשק של סמסונג... הוא פשוט טוב יותר, למרות כל השיט וה-BLOAT. גם הנתונים הטכניים שלו הם די סולידים גם היום, ובכלל אני מאוד מאוד מרוצה.
אני גר בארה"ב והוא עלה לי $450 דולר, שזה לא זול בכלל (אני יכול לקנות G4 מאיביי ב-$300 היום, חדש) אבל וואלה... אני מבסוט ודי ממליץ.